Politika

Milačić: Prijetnje Abazoviću su prijetnje čitavoj parlamentarnoj većini

Sumnje o ugroženosti lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića od strane jednog kriminalnog klana  doživljavamo ne samo kao prijetnju Abazoviću, već kao prijetnju čitavoj parlamentarnoj većini, saopštio je danas predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

“S obzirom na to da smo zajedničkim naporima tri pobjedničke koalicije izvojevali istorijsku pobjedu, pritisci, prijetnje i napadi na svakog člana nove vlasti, udar su na sve nas, pa tako moramo doživjeti i svaku sumnju koja za metu ima zajednički proces oslobađanja Crne Gore”, naveo je predsjednik Prave Crne Gore.

Kako je dodao, bez obzira na političke i ideološke razlike u okviru nove parlamentarne većine moraju zrelo graditi međusobno povjerenje i solidarnost, jer od toga zavisi istinski kvalitet suočavanja sa izazovima koji su pred njima.

“Stoga je važno da se vodimo parolom „svi za jednog – jedan za sve“, ako zaista iskreno želimo korjenite promjene, ne samo u domenu politike, već i u domenu stvaranja zdrave atmosfere u društvu, koja ne u malom dijelu zavisi od atmosfere i solidarnosti među predstavnicima naroda u Parlamentu. Prava Crna Gora poručuje svima koji žele da nezakonito ugroze istorijsku pobjedu ostvarenu 30. avgusta, bilo da su iz kriminalnih klanova ili odakle god, da protiv sebe nemaju bilo kog političara ili pojedinca, već većinski narod Crne Gore, te da će od 2. decembra svaki takav pokušaj biti u korijenu sankcionisan”, poručio je Milačić.

<<<URA: Regionalni klan prijeti Abazoviću, ako mu se nešto desi direktnu odgovornost snosi Veljović<<<

Podsjetimo, na današnjoj konferenciji za medije koalicija Crno na bijelo saopštila je da posjeduju informacije da jedan regionalni kriminalni klan želi da ugrozi život lidera URA Dritana Abazovića i njegove porodice. Na konferenciji je istaknuto da nije riječ o crnogorskim, odnosno kotorskim kriminalnim klanovima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Saša
Gost
Saša

A tebe niko ne zarezuje,ali on sam drzi govor..

Tuborg
Gost
Tuborg

Vidiji ga, kukavac izgore sto njemu neko ne prijeti. Tacno ce platit nekoga da mu priprijeti malo. Ka ona djevojka iz bloka sto je sama sebi slala cvijece na adresu hahahahaha

Mongro
Gost
Mongro

Hahaha, ovaj je rođen za realiti show! On i Kristijan Golubović bi bili pata-pata u diskusiji!

Sajo
Gost
Sajo

Aj ne mlati, blavore.

Bajo Stanisic
Gost
Bajo Stanisic

Neko je dobio grdne pare da nas Crnogorce RASRBI i ugasi Crnu Goru

Crnogorac
Gost
Crnogorac

SAMO TEBE DA MI NE DIRA’U !!! blavoru

Milo Cuca CG
Gost
Milo Cuca CG

U pamet se braco Crnogorci ako nam ovo nije skola ne znam sta bit moze.Najbitnije je svim gradjanima u Srbiji i R Srpskoj koi imaju korijene Crnogorske dodijelit dvojno drzavljanstvo a od svega je bitan popis dase zna kosmo i sto smo koi jezik govorimo i u koju crkvu idemo tako jedino mozemo sacuvat nasu Goru,Primorje,Boku i Ravnicu

Opet
Gost
Opet

Reko im medo iz njegovih povjerljivih izvora

Cika miki
Gost
Cika miki

Đevojcice tebe nece niko, ugrabio si jedan mandat, i sa tim 2000eurica sad mozes mlatit po portalima i novinama koliko oces moj Milacicu đevojcice

Lscg
Gost
Lscg

Od 02. decembra kad izglasate Vladu jedino cete moci sami sebe da napadate,ako je formirate.Previsoko ste poleceli a nemate kapaciteta.

Ceno S
Gost
Ceno S

Borba se ogorcena vodi za rasrbljavanje Crne Gore i njen nestanak,ocuvanjem Srpstva mozemo opstat ostalo je sve utapanje u naciju od 50 000 dusa i nestanak zato popis i dvojno drzavljanstvo svima koi Njegosa postuju i Ostrog

@ Ceno
Gost
@ Ceno

Receli to 50 000 nema nas ni 5 000 tuga Nedeljom doc na CT u CPC tuga

Anonimni
Gost
Anonimni

O kukavno ugašeno… kad se ovakvi nepismeni brinu o tebi!

crna gora
Gost
crna gora

haha kakvi su ovo lazovi..jes vala sve na vas navrli foliranti jedni..

Cojstvo
Gost
Cojstvo

Marko i Dritan,Dritan i Marko
Kud plovi ovaj brod?

SasaNK
Gost
SasaNK

Ko je lud da tebe i njemu prijeti …nebitni str.

Tajfun
Gost
Tajfun

Znas li koliko ste bitni ti i Abazovic,koliko veliki snijeg koji je padao 2005god.Vi ste tipican primjer,kako izgledaju politicari u pokusaju.

Branka
Gost
Branka

Evo ga i ovaj. Da se prikači nesrećnik da i njemu prijete. E što je ovo!?

noHomeJerome
Gost
noHomeJerome

bravo markooo!

Send this to a friend