Politika

Milatović: Marović vizionar, znala da će više uraditi u DPS-manjinskoj Vladi; Ministarka: Vjerujem da ću sa ovom uraditi velike stvari

Bivši ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović kazao je da je jedno od prvih rješenja u Vladi Zdravka Krivokapića bila je upravo Jovana Marović, i to kao glavna pregovaračica za EU – upravo zbog bogatog iskustva koje ima u ovoj oblasti.

“Bila je prihvatila, pripremala se za funkciju, i onda u poslednjem trenutku povukla sebe iz Vlade. Možda je kao i njen šef – bila vizionar – pa je znala da će više uraditi upravo u novoj DPS-manjinskoj Vladi – sa onima koji su proces EU držali blokiranim – zbog korupcije, političkih namještenja, neznanja, zloupotrebe državnih resursa”, naveo je Milatović na Tviteru.

Kako je dodao, u prethodnih godinu dana je urađeno najviše u poređenju sa prethodnih 10 godina od kad su pregovori otvoreni, što predstavlja dobar temelj da dobije završna mjerila za vladavinu prava.

“Nadam se da će nova DPS – manjinska Vlada zadržati snažnu agendu”, ističe Milatović.

Ubrzo je stigao odgovor i od Marović.

“Danas je Bajram, pa samo lijepe riječi praktikujmo. Odgovor na niz je upravo u njemu i sadržan: odbila sam da budem GP u prethodnoj Vladi, a za ovu vjerujem da ćemo zajedno uraditi velike stvari”, navela je ministarka evropskih integracija na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Troko
Gost
Troko

E moj Milatovici, prezaliti ne mozes sto su ti se srusili snovi.Istina je da si ti zelio to mjesto, kao sto si zelio i MVP. Dobro ti znas ko te preporucio za ministra, nije sigurno “oksfordsko” znanje, jer si blijeda kopija…Zavuci se u rupu sa tvojim Mikijem, pravite torte zajedno sa preletacima iz DPS-a sa kojima ste se do sad… Više »

Fudbaler
Gost
Fudbaler

Niste mi jasni gospodine Milatovicu. Vi ste dobar ekonomista koji je imao mnogo vecu platu u inostranstvu ali ste poslusali neke “ljude” i dosli na ministarsku fotelju. Nije uspjela vlada sa vama i apostolima , ali vama se vise ne ide u inostranstvo za vecu platu vec zelite da opet budete dio neke partije . Cudna je vlast i fotelja… Više »

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Odstranila se iz Apostolske Vlade, pametno. Nije vas mogla očima viđet’.

Apoteka G
Gost
Apoteka G

Apostole, DPS je obnovio državu, uveo je u NATO, na vrata EU, naravno da je lakše sa DPS nego sa političkim diletantima. Nemoj stalno kao miš o lavu.

milka
Gost
milka

Ovaj i dalje tweeta? Hahahahhahaha

Mico
Gost
Mico

Prosla vlada je dobila najgoru ocjenu EU od kad ocjenjuju, tako da joj nrce biti tesko da to popravi. Milatovicu postao si jako naporan i djetinjast. Daleko je ozbiljna politika od tvojih sposobnosti. Skalaj malo, sad su dosli neki novi klinci, vi ste se pokazali kao nesposobni a imali ste svoje vrijeme. Neka zivi CG! 🇲🇪

Koni
Gost
Koni

Nema više funkcije Milatoviću, nisi bitan više, možeš li tvoj ego da se nosi sa tim?Nisi bitan.

Mauz
Gost
Mauz

Ovaj bivsi ministar ga ne tuli, sto prije shvati daje proslost bolje za negovo mentalno zdravlje. Odmori se Milatovicu !

Mani
Gost
Mani

Ne treba se ni trudi da se urade bolje stvari od predhodne vlade.

Send this to a friend