Politika

Milić: HRS će se zalagati za svaki vid političke, ekonomske i kulturne saradnje sa susjedima

Saša Milić

Hrvatska reformska stranka je osnovana s ciljem unaprjeđenja i očuvanja identiteta autohtonog hrvatskog naroda u Crnoj Gori, ali je svojim demokratskim i građanskim potencijalom otvorena za pripadnike svih drugih nacionalnosti, kazao je je prof. dr Saša Milić iz Hrvatske reformske stranke Crne Gore.

“Upravo zbog svog građanskog i demokratskog kapaciteta Hrvatska reformska stranka će biti otvorena za saradnju sa svim političkim subjektima, kojima je demokratska, građanska i evropska Crna Gora neupitna”, poručio je Milić.

Milić je kazao da će Hrvatska reformska stranka u skladu sa svojim potencijalima nastojati da dodatno unaprjeđuje odnosne Republike Hrvatske i Crne Gore.

“Svojim djelovanjem HRS će doprinositi tješnjoj saradnji kulturnih, obrazovnih i drugih institucija u dvije države”, rekao je on.

Prema njegovim riječima HRS će se zalagati za svaki vid političke, ekonomske, kulturne i druge saradnje sa susjedima, zemljama članicama EU i svijeta, a sve u cilju još boljih i kvalitetnijih međunarodnih odnosa i diplomatije, kao i u promovisanju EU vrijednosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Teodo
Gost
Teodo

Bolje se pokazuje kada se sa rijeci prelazi na djela. Vasa clanica je danas dala kvorum DPS-u da usvoji sramnu i stetnu odluku o potpisivanju ugovora za Lusticom Development na stetu gradjana Tivta. Pali ste na prvom ispitu

Send this to a friend