Politika

Miljanić SNP-u: Ne plašimo se bilo kakve revizije, sve je rađeno u skladu sa zakonom

Kada SNP Budva objavi da je došao do senzacionalnog otkrića, prvo na šta čovjek pomisli jeste da su otkrili da je zemlja okrugla. Neprovjereno, netačno, nekorektno iznjeli su nalaz njihovih Eliot Neseva, o tobožnjim zloupotrebama u Komunalnom preduzeću, kazala je članica Opštinskog odbora DPS Budva Maja Miljanić.

Zbog svega izrečenog, kako je naglasila, ima dužnost prema građanima da taksativno navede nepobitne činjenice.

“Što se tiče umanjenja cijena sprovedeno je skupštinskom procedurom čudi tolika neinformisanost jer je predsjednik vašeg odbora obavljao odborničku funkciju u tom periodu.

Što se tiče telefona nije istina da su koštali po 1100 eura, a dobili su ih oni radnici koju do sada nijesu imali priliku zbog vaših miljenika koji su na svakih pola godine do godinu dobijali nove telefone. Samo u posljednje dvije godine vašim miljenicima podijeljeni su telefoni u iznosu od 12.198 eura”, naglasila je Miljanić.

Miljanić je istakla da je SNP direktno upravljao komunalnim preduzećem kada je novo auto zamijenjeno još novijim u iznosu od 30.000 eura, a kako kaže, kupljeno je još bespotrebnih vozila kao i kamiona.

“Vi ste upravljali preduzećem u prethodnom mandatu i od radnika komunalnog uzeli i dali u vidu sponzorstava preko 50.000 eura. Vi ste upravljali preduzećem bez mandata za čije je vrijeme zaposleno preko 50 radnika mahom bez oglasa (partijsko, rođačko, supružničko zapošljavanje) i doveli firmu u vrlo tešku finansijsku poziciju”, rekla je Miljanić.

Upravo je pod rukovodstvom SNP-a, kaže ona, Komunalno došlo u katastrofalnu situaciju, gotovo bezizlaznu.

“Za kraj poručujem vam da se ne plašimo bilo kakve revizije, jer je sve rađeno u skladu sa zakonom i za dobro građana Budve i radnika Komulnalnog preduzeća. Sigurno da ukoliko se pod lupu stave sva rješenja i nenamjenska potrošnja da će glava zaboljeti mnoge iz vaše partije”, zaključila je Miljanić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Amateri,čeka vas politički pakao od bivše vlasti,tada će te stvarno viđet koliko ste nevješti i neznaveni,to će bit komedija.

Snjeg
Gost
Snjeg

A vi iz dps-a sta ste radili ? Dje su tuzbe ? Ajde krenite vise valjda imate dovoljno materijala da se suprotstavite ovim kvazi postenjacinama.

Radosav
Gost
Radosav

Onda se ne bojte…

Salinitet
Gost
Salinitet

Postaje kristalno jasno da je promjena dovela do sjasi Kurta da uzjaše Murta!

Send this to a friend