Politika

Ministarstvo se ogradilo od stavova savjetnice crnogorskog ambasadora u Turskoj

Mirna Nikčević

Ministarstvo vanjskih poslova ogradilo se od izjave Mirne Nikčević, savjetnice crnogorskog ambasadorau Turskoj, i njenih stavova o Srspkoj pravoslavnoj crkvi.

Naime, Nikčevićeva se, raspravljajući na Facebooku o Trojčindanskom saboru i ljudima koji su prisustvovali saboru ispred Hrama Hristovog vaskresenja u Podgorici, između ostalog, osvrnula na svoje nekadašnje odlaske u Manastir Dajbabe i napisala: “Iskreno, zapalila bih taj Hram i sva goveda tamo”.

Iz Ministarstva je saopšteno da stavovi i komentari Mirne Nikčević, savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari, iznijeti na ličnom profilu na društvenoj mreži Facebook u prepisci sa prijateljima ni na koji način ne odražavaju stavove ovog ministarstva, niti države Crne Gore.

“Ministarstvo će preduzeti potrebne mjere kako bi ubuduće spriječilo ovakvu vrstu oglašavanja diplomata i drugih zaposlenih, kako na radu u Crnoj Gori, tako i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima naše države, a koji su u obavezi da u vršenju svojih poslova, na radnom mjestu i van radnog mjesta, u toku radnog vremena i van radnog vremena prvenstveno štite interese i ugled države Crne Gore, njenih organa i institucija”, ističe se u saopštenju ministarstva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
karijatida
Gost
karijatida

Ovakva izjava jedne savjetnice, na zalost svakim danom smo sve dalje i dalje od kulture, prisebnosti, obrazovanja, postovanja… Ne mozemo misliti svi isto, svako ima pravo na svoj stav….koji se moze iskazati biranim rijecima. Toliko neobrazovanja u zamlji a vidimo iz prilozenog i van zemlje. CRNA GORO VJECNA DA SI!!!!!!!

Batman
Gost
Batman

objavite novu vijest da vidite ko nas predstavlja u svijetu

kafica
Gost
kafica

Na žalost, u Podgorici je vać jednom zapaljena crkva sa djecom u njoj, tako da je ovo veoma neumjesno.

Vlado
Gost
Vlado

Prava si predstavnica i mjera spoljne politike CG

kojo
Gost
kojo

bravo djevojko

djevojka
Gost
djevojka

Bravo kojo

Citati
Gost
Citati

Fali ti T u potpisu.

Requiem
Gost
Requiem

Eh kada bi se ovako palili na svako povecanje cijene energenata ili na ove smijesne plate
Đe bi nam kraj bio

Maxim
Gost
Maxim

Hahhahaha, najacu su ovi postovi podrske, koje je jedna osoba pod razlicitim nickovima napisala u vremenu od 5.29′ do 5.39’…:)

Dtox
Gost
Dtox

Milo pretenduje da postane vladika i vladar Crne Gore.

Trebjeski
Gost
Trebjeski

Neko ko ima potrebu da preko fb objavi da bi zapalio hram, sve sa narodom koji se zatekne je tesko, tesko umobolan ! Moze slobodno na onu pinkovu farmu !!!!

Idacic
Gost
Idacic

Cestitke Mirna

Mirna je mirna
Gost
Mirna je mirna

12 komentara bota Bubašvabe sa imitiranim nickovima za 10 minuta!

Risto
Gost
Risto

Bravo Mirna

Spc
Gost
Spc

Samo CPC

Demokratski fro
Gost
Demokratski fro

Tako je Mirna

Pipun
Gost
Pipun

SamoCPCZivio Milo

Bokai
Gost
Bokai

S tobom je sva Boka

Send this to a friend