Politika

Mojkovačka URA DPS-u: Ogoljeni ste, sa panikom čekate primjenu tužilačkih zakona

DPS je ogoljen i tek ćete vidjeti kad tužilački zakoni na jesen budu počeli da se primjenjuju, saopštili su iz mojkovačke URE reagujući na odgovor DPS-a da im neće dozvoliti da sjeme izdaje posiju u Mojkovcu.

<<<DPS Mojkovac: Nećemo dozvoliti da URA sjeme izdaje posije u Mojkovcu<<<

Prema njihovim riječima očito da DPS želi da na njima svojstven, udbaški način, proglasi svakoga ko drugačije razmišlja ili napusti njihovu propalu i poraženu politiku izdajnikom.

“Želite li unaprijed proglasiti izdajnicima i vaše visoke funkcionere koji vas napuštaju od opštinskog do najvišeg nivoa i poslati im poruku kroz saopštenje koje ste nama uputili. DPS je ogoljen i tek ćete vidjeti kad tužilački zakoni na jesen budu počeli da se primjenjuju”, ističu iz mojkovačke URE.

Kažu da je u DPS-ovim redovima prisutna panika i to ne samo na čelu Izbornog štaba u Mojkovcu, nego i u centrali partije.

“Mnogi članovi i funkcioneri se distanciraju od vas, a distanciraju vam se upravo vaši ‘prvoborci’ koji do sad nijesu htjeli ili nijesu smjeli da otvore oči i vide šta se radi. Zamjenom teza u vašem saopštenju upućenom URA-i zapravo pokušavate sačuvati svoje biračko tijelo od neminovnog osipanja”, poručuju DPS-u iz mojkovačke URE.

Ističu i da se cijela reforma DPS-a, na Kongresu, svela na sklanjanje iz vrha partije dojučerašnjeg premijera.

“Na smjenu tog čovjeka, inače Mojkovčanina, ne napisaste ni najblaže saopštenje, naprotiv na partijskim sastancima se više njegovo ime ne smije ni pomenuti. Ponovo je kumstvo u Crnoj Gori na ispitu ovog puta u Mojkovcu”, poručuju oni.

Dodaju da “kakvi su rezultati DPS politike najbolje znaju građani Mojkovca”.

“Mojkovac je grad koji nestaje, omladina odlazi, a sve zbog vaše pogubne politike”, zaključuju iz mojkovačke URE.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danilo
Gost
Danilo

URA=izdajs

marius
Gost
marius

E mozes mislit kakva ste vi partija kad su se od vas odrekli oni ,koji su tu partiju stvorili.

Send this to a friend