Politika

Momčilo Leković izabran za direktora Demokrata

Na Prvoj sjednici Drugog saziva Predsjedništva Demokratske Crne Gore, na predlog predsjednika ove stranke, Alekse Bečića, jednoglasno je izabran Momčilo Leković za vršioca dužnosti direktora, predsjednika Mladih i dosadašnjeg pomoćnika direktora Demokrata.

Momčilo Leković je rođen u Baru. Osnovnu i srednju (ekonomsko-ugostiteljsku) školu završio je u Baru. Trenutno privodi kraju studije na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici. Osam godina je uspješno radio u ugostiteljstvu i turizmu. Govori engleski jezik, uz poznavanje španskog i italijanskog jezika.

Aktuelni je predsjednik Mladih demokrata i odbornik Demokrata u Skupštini opštine Bar. Učestvovao je u svim aktivnostima Mladih demokrata, u organizacionom, stručnom i tehničkom smislu. Član je Demokratske Crne Gore od njenog osnivanja. U svim projektima koje je realizovao u ime Demokrata nizao je uspjehe i bilježio sjajne rezultate. Izvršavajući, na način besprekoran, povjerene mu zadatke i na poziciji pomoćnika direktora, zavrijedio je šansu da svoja znanja i umijeća pokaže i na mjestu vršioca dužnosti Demokratske Crne Gore.

“Ovo je još jedan u nizu dokaza da Demokratska Crna Gora daje šansu mladima na ključnim mjestima i pozicijama, poput predsjednika opština, predsjednika skupština opština, poslanika, direktora partije”, istakli su u ovoj stranki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

ne navodite koga je smijenio da bi ovoga čitača Magistrovih saopštenja postavio na mjesto direktora….

dada
Gost
dada

kome li je ovaj zapao za oko

Vase ime a...
Gost
Vase ime a...

Pa Bogomdanovicu…jasno zar ne?

niro
Gost
niro

Što zaluta tako mlad.

Send this to a friend