Politika

Montenegro International Dobričaninu: Mi smo ono što Vi ne znate što je

NVO Montenegro International odgovorila je poslaniku Vladimiru Dobričaninu na njegovo pominjanje ove organizacije juče u crnogorskom parlamentu.

Njhovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Da gospodine Dobričanin.

Pomenuli ste nas.

Pa nije valjda da Vam je Montenegro Internetional već trn u oku? I da, mi smo, da se predstavimo, ETIČKI Crnogorci i Crnogorke. Svih smo vjera i nacija. Iz zemlje smo i iz inostranstva. Domicilni i dijaspora.

Vjerujemo da znate, ali ste zaboravili, razliku između etičkog i etničkog, mada sad u službi svetosavlja vidimo da ste spremni da etici kažete zbogom a skupa s njom i Hipokratu kojemu ste se nekad zakleli.

I imajte na umu, bićemo na svakom ćošku, disaćemo svima vama za vratom, spremni da stanemo u odbranu vrijednosti koje su do danas bile Crna Gora.

I njenih 1000 i više godina istorije, i antifašizam i jednakost i međunacionalni i međuetnički sklad i uvažavanje, dugačak je spisak vrijednosti koje Crna Gora baštini. A najvažniji dio ove priče su ljudi i žene. Crnogorci i Crnogorke.

Još važnija je sloboda.

Samo ne baštinimo ovu vašu načertanijevsku ideologiju.

Rođeni ste u Prištini.

A sve privilegije ste stekli u Crnoj Gori. Pošto ste pobjegli „sa ognjišta“, ugroženi kao svaki „ugroženi Srbin“, uspjeli ste da se izborite za udobnu foteljicu, pa ste obrnuli, (da bi do kraja razumjeli moramo Vam bliskim riječima vašeg prethodnika na istom zadatku objasniti), „ćurak naopako“.

Crna Gora Vam je otvorila vrata, ne zaboravite.

I Vama i mnogima koji su imali ili nemali muku u mjestima đe su živjeli tokom zadnjih 30 godina vaše misije „svetosavovanja“ po regionu.

Ali Vi zaboravljate da su Vam i Crnogorci otvorili vrata. To su oni isti koje vaša ideologija ne poznaje i ne prepoznaje.

Tu smo da Vas podsjetimo na tu činjenicu.

To je dokaz naše širine i kosmopolitizma.

Za uzvrat, vi biste da sačuvate Crnu Goru kao državu ali da joj „prilepite“ epitet „srpska“.

Mada, mi nećemo zaboraviti kako nam vraćate. Nikad!

Montenegro International

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jovo
Gost
jovo

kada crnogorac ode u srbiju mora da pljuje po cg i da govori da je srbin,jer života mu nema.

ŠKRIPAR
Gost
ŠKRIPAR

Srbočetnik!

sami pali...
Gost
sami pali...

Doseljenici će nas na kraju zatvoriti u rezervate, kao Indijance po SAD-u, a i Aboridžine u Australiji.

ludački pokret
Gost
ludački pokret

I ovaj i crna mladenka došli, dobili sve privilegije uz državljanstva, pa eto… Kako nisu odbranili svoja ognjišta, došli vamo da Crnu Goru odbrane od Crnogoraca. Crnogorci su okupatori sopstvene zemlje a izvanjci su oslobodioci.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Eticki Crnogorac ! Poslije crnogorac 100%, crnogorac srpskog porekla, osvijesceni crnogorac, dps crnogorac evo sad i eticki crnogorac !!! Koliko nas ima ? Vise no rusa !!!

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Kako vjerovati onima za koje im je otac nacije reka da su lazovi mada ko je ikad bio u blizini te s’eke isti je zakljucak

100%
Gost
100%

Ne obraćajte pažnju na čovjeka iza čije stranke stoji dvoje ljudi.

Dobar je doktor i tu se sve završava

Lipovo
Gost
Lipovo

,,daj prst – ode ruka,, Crna Goro, šira si od Amerike, i ,,svakome,, si majka bila. Dokle?

Veki
Gost
Veki

Dosao dobio sve i sad mu ne odgovara bi da vlada

M. M. Popović
Gost
M. M. Popović

A danas slušamo i posranika Vučurovića koji nas nazva Dukljanskim neonacistima!!! Oće ovaj čovjek da nam vrati svetosavlje u literaturu!!! Što je ovo i ko koga ovdje zajebava???

M. M. Popović
Gost
M. M. Popović

… tj, uvede svetosavlje u literaturu!

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

M. M. Popović progovorio u tebi duh predaka ahahahahaha ala si se uplasio ahahahahaaaa

Gusar
Gost
Gusar

Eeeeee da je samo on , bilo bi super.

Caramdjordje
Gost
Caramdjordje

A nezahvalnice nezahvalnu,ne znas ni nas jezik,a bio si direktor klinickog centra?Bez Mila?Sram te bilo!!

amo
Gost
amo

Sto bi rekli stari Crnogorci,,drzi greotu za svoju sramotu,,drzali zmije na grudima toliko godina,tako nam i treba.

ja lično
Gost
ja lično

šta je ovo? ko je ekipa? ništa vas ne razumijem. ko vam drma kavez. dr Dobričanin je naš moračanin, rođen na Kosovu,odakle su ga oćerali naši prijatlji Tači i ekipa iz Haga

Zlire
Gost
Zlire

Opet od ukradenog srpskog nobelovca koji veli,,Kad srbinu ucinis dobro od njega se samo zlu nadaj,,

Darina
Gost
Darina

Dobričanin je loš čovjek. Dobio je sve, bio uvažen kao ljekar ali je nisko pao. Šteta što ga prije nijesu prepoznali oni koji su trebali. Stidi se doktore. !!!

Velimir
Gost
Velimir

Ovome nesretniku receno,
Vazi za sve ostale kojima je Crna Gora dala utociste!
Aram Vam bilo!
Svaka cast na tekstu!

MILICA
Gost
MILICA

Takvih kao Dobricanin puna je Crna.Gora.Nijesmo imali nikakvu politiku kad su izbjeglice u pitanju.Primi svakoga ko bjezi,to je ljudski.Ali nijesu trebali imati toliko privilegija,a o drzavljanstvu da ne pricamo.Male drzave to ne smiju da rade.Plasim sa da zbog pogresnih cinjenja i necinjenja Dps.a za deset godina Crnogorci ce biti manjina u sopstvenoj drzavi.

Karl
Gost
Karl

Ovo je onaj sto je rekao da je policija u pljevlja prekoracila ovlascenja jer su samo pjevali takva mu je svaka istina nista coek i lazov

ISTINA
Gost
ISTINA

Covjek je sve postigao u Crnoj Gori, hrabro utekao sa Kosova i umjesto da ide u Srbiju, dosao kod nas, dobio pasos, bio nacelnik urgentnog centra, dobio sve specijalizacije i sada radi u privatnom sektoru, jednom rijecju dobio je sve, sto nebi bilo gdje, a rekao je da je ugrozen kao Srbin i more lazi. Zato smo danas u toj… Više »

Nesoj
Gost
Nesoj

Nije ostao da brani Kosovo tamo đe je rođen, no je došao odavde da ga brani i srbuje. Dobio je od ove država posao, stan, funkciju i mnoge druge privilegije o kojima dostina Cronogorskog naroda može samo da sanja. I ovako vraća državi i vlasti koja mu je sve to pružila. Fuuuuuuj

#nijemojavlada
Gost
#nijemojavlada

“Hrani sirotu za sramotu”

Mirko 1
Gost
Mirko 1

Bravo, odlican tekst, nastavite !!!

nebitno
Gost
nebitno

Potpisujem SVE!

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Dobričanin pobegulja, “ugrožena” !!!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Zanimiljivo ovi sto su potpisali iskaz da ce postovati ustavni poredak CG i biti njeni lojalni gradjani vecina njih je lagala.Provjeriti mozda i ovi iz tuzilastva su dosta njih na slican nacin dosli do drzavljanstvo prevarom I Kao strani vojnici ubaceni u podrvanju i rusenju zemlje.

Marina
Gost
Marina

OCIGLEDNO JE DA SADA DOLAZI NA NAPLATU DOBROCINSTVO CRNE GORE 90-tih .Ne samo da je tada 100000 Srba (1/6 ukupnog stanovnistva) u CG naslo spas nego su “puzajuci neprijatelji” docekali poslije 30 godina da dobrociniteljima zabodu noz u ledja.Sto se moglo predvidjeti s obzirom na “srpski karakter”.

sreten
Gost
sreten

samo neka CG prima iz inostranstva sto vise fasista jepse ce joj bit…. stranac drzavljanstvo posao stan platu sada 2500 e a vi iz CG napolje

naše ime
Gost
naše ime

bravo

Idea
Gost
Idea

Tako nam treba zbog dps koji svim izbeglicama dao sve,a oni ovako izvracaju.Da su oni bili dobri ostali bi svi oni na svojim ognjistima,ali im srbovanje tamo nije uspelo,a ovde nastavljaju tamo gde su stali.

4MM4
Gost
4MM4

Da imas obraza ne bi jednu progovorio….

King Henry
Gost
King Henry

odlican tekst !!!!

KOMIT
Gost
KOMIT

Hrani pseto da te ujede.

Dakaton
Gost
Dakaton

U najmanju ruku nisi se trebao bavit politikom, kako si primljen a mogo si poci i u Srbiju zivjet, citava porodica jne dobila drzavljsnstvo i eto 10 glasova protiv CG

Vasilije
Gost
Vasilije

Ovaj vam je olicenje svega sto smo pustili u Cg zadnjih 30 godina, i na zalost demografska slika ce nam se izmjeniti zbog toga i za 30 godina cemo mi Crnogorci biti kao Indijanci u SAD. Nazalost.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Bravo !!!!

Mn-a NK
Gost
Mn-a NK

Stigao iz Pristine 1999. god., dobio drzavljanstvo i posao, kasnije postao direktor Kliničkog centra i profesor na fakultet i danas pljuje po CG!

Peco
Gost
Peco

Zivimo.Montenegro International

Branka
Gost
Branka

Odlično napisano. Kao i svaki “kosovar” koji je prihvaćen u Crnoj Gori i ovaj pljuje po njoj i pokušava da je poništi. A baš mu je loše. Loš posao, loša plata, loši prihodi od rentiranja stanova, nema nikakve privilegije… Pravi ugroženi srbin.

Podgoričanka
Gost
Podgoričanka

Sve smo im dali i pružili!

Novak
Gost
Novak

Juce slusah ovog tipa u Skupstini.Sto je ono ljudi? Covjek ne zna da prica ,neki cudan akcenat,malo ekavski,ne zna padeze.Prosto jeza uhvati covjeka kakav nam je sastav poslanika.Ali i za to ima resenje-odmah prebacih kanal!

NIJEMOJAVLADA
Gost
NIJEMOJAVLADA

Znas li ti koliko je nezaposlenih Crnogoraxa u Crnoj Gori?Ti si izbjeglica sa Kosova.Sram da te bude.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

dobricanin je dno ….

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A ne zna kršteno ni pričat srpski,crnogorci probudite se ne gajite zmije u njedrima,mitomani su svi ko jedan,protiv crne gore,da im sve pozlatiš,zabit će ti nož u leđa prvom prilikom!Dobričanine,nećemo ti ovo zaboravit budi siguran

Prč
Gost
Prč

Da bi vlada bila kompletna a i skupstina,fali samo jos neki sirinac ili sirijka da nam drze lekciju

Send this to a friend