Politika

Mugoša: Ukazivao sam aktuelnoj vlasti da kasni sa kampanjom imunizacije

Boris Mugoša

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore Boris Mugoša, kazao je da još 3. marta  ukazivao aktuelnoj vlasti da se kasni sa kampanjom imunizacije, te da postoje određene nedoumice kod građana koje će između ostalog uticati na odziv za vakcinaciju.

“Sugerisao im da je zdravlje građana važnije od izbora. Pitao ih mogu li gradjani da biraju vakcinu, da trebaju gradjane da upoznaju sa potencijalnim neželjenim dejstvima vakcina. Da je potrebno da uvrste prosvjetne radnike u prioritetne grupe”, navodi on.

Mugoša dodaje da je poručivao aktuelnoj vlasti da je ovo pitanje mnogo važnije nego kadrovska čistka po zdravstvenim institucijama.

“Dobro je što makar i danas počinje poziv za vakcinaciju i putem televizija, ali je bilo bolje da su i ranije malo više slušali dobronamjerne od onih kojima je politikantstvo, revanšizam i inaćenje prioritet”, zaključio je Mugoša na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
drvo
Gost
drvo

Da je ministar iz tvoje partije obezbijedio vakcine možda i bi i kampanja i imunizacija krenule ranije. Ne spočitavajte drugi ono za šta ste bili nesposobni.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Misliš bivšoj vlasti kojoj si i sam pripadao i koji ste vršili vlast do početka decembra prošle godine.

Send this to a friend