Politika

Najavljeno antiNATO građansko okupljanje ispred Skupštine

Građanska partija Alternativa Crna Gora najavila je da će 8.aprila u 11 sati i 59 minuta organizovati AntiNATO građansko okupljanje ispred Skupštine Crne Gore.

Oni su pozvali da im se pridruže veterane rata 1999-te, vatrogasce koji su gasili pogođene objekte, bolničare koji su liječili ranjene u tom ratu, rezervne vojne oficire i vojne penzionere, dok je poziv za učestvvanje u organizacij tog skupa upućen porodicama onih koji su položili svoj život braneći Crnu Goru.

” Pozivamo da dođu svi građani koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da Crna Gora postaje dio “sila osovine”. Svaki čovjek koji dođe na protest donio je dio savjesti ove zemlje! Ako zaboravimo one koji su dali život braneći ovu zemlju, ko će je sjutra onda braniti?!”, navela je Alternativa u saopštenju.

Oni su optužili vlast u Crnoj Gori da je prvo prodala fabrike, pa zadužila i nasledno treće koljeno građana, a da sada kao zalog stavljaju naše živote.

” Ne samo da nećemo imati priliku da se borimo za svoj interes i dobro svoje zemlje, nego ćemo morati da se borimo za interes zemalja gdje naši zvaničnici šalju djecu na školovanje. Borimo se za interes zemalja do kojih normalan radnik od svoje plate ne može da plati ni kartu u jednom pravcu”,navedeno je u saopštenju.

Alternativa je upozorila da je ”onaj ko uđe u Skupštinu Crne Gore na dan glasanja o NATO-u izdao nacionalne interese Crne Gore”. ”Vrijeme je da stvari nazovemo pravim izrazima, bez političkih floskula – IZDAJA! Naši preci su ovakve stvari zvali IZDAJOM”.

“Mi to sad zovemo “strateško partnerstvo”. Dok smo svoje probleme držali u okviru svojih granica bilo je jedva podnošljivo. Sada se od nas traži da uvozimo probleme drugih zemalja i njihovih interesa”, ukazali su iz te partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG-man
Gost
PG-man

Ajte djeco knjigu u ruke ili ganjajte kakve djevojke, man’te se završene priče. E VIVA!!!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Znam da posljednjih godina svako malo skupljamo za neko dijete oboljelo od kancera što je veoma logično povezati sa bombardovanjem od strane NATO avijacije. Znam da ja svoju đecu ne vodim na Žanjice i Arzu zbog straha od radijacije. Znam da nas sigurno nijesu bombardovali zato što su nam prijatelji. Znam da zbog stradalih crnogorskih građana ne smijemo ući u… Više »

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

i njemci su nas napadali kao i cijeli svijet, pa bi danas svi da dobiju azil u njemacku.. bila mu rabota tad probali smo se!! amerika je bacila DVIJE atomske na japan pa danas saradjuju ko da je bacala bombone!! a ovi samo cekaju povod da bucu ispred skupstine!!

Sekula Drljevic
Gost
Sekula Drljevic

NE IDITE NA SKUP SVE SU TO PROTIVNICI NEZAVISNE CRNE GORE
SRBI KOJI ZELE DA NESTANE SAMOSTALNA CRNA GORA
NISMO SRBI NIKAD NECEMO BITI
NISU BILI NI NASI PRETCI

Fix
Gost
Fix

Ma pustite ljudi, dajte da uzmemo koju paru. Liverpul – Everton X-1

method man
Gost
method man

sto ces s nekim ko te bombardova prije manje od 20 godina.no komprendo.REFERENDUM obavezno narod vecinom nije za to…..a i to bi pokrali

baki
Gost
baki

Dosta nam je vise ruske i srpske brace!!

ma, hajde
Gost
ma, hajde

Alternativa, produžena ruka DF-a!

No pasaran
Gost
No pasaran

MALO ĆE DA SAČEKA NATO. OVAKO VAZNO PITANJE DA SE RIJESI BEZ GLASA NARODA? PUNA VAM USTA ZAPADA I DEMOKRATIJE A ZELITE DA SE NESTO OVAKO RIJESI BEZ REFERENDUMA? SMIJESNO! OVO JE PREVRSILO SVAKU MJERU, ČAK I ZA OVAJ AUTOKRATSKI REŽIM! NEĆE PROĆI !

Pasaran,pasaran
Gost
Pasaran,pasaran

Dobri No pasarane, prije samo 99 godina jedna je skupština takođe prošla bez glasa naroda. I to na mnogo važniju temu. U isto vrijeme je tada u Koruškoj, Štajerskoj i Sloveniji održan referendum, glas naroda, vox populi, kako ti drago. Sad ti istumači i budi pravedan, a ne ,,ostrašćen”, što rek’o Šojić.

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

kojega naroda legendice!! narod je vlast koja je dobila vecinu na zadnjim izborima.. to je glas naroda.. a ti i tvoje drustvo se ne pitate nistaaa!! ako ti se ne svidja tundre sibira kai i polja kosovska te cekaju siroko rasirenih ruku!!!!

hipp-
Gost
hipp-

Kakva zamjena teza..Upravo ste vi IZDAJNICI !

Fakat
Gost
Fakat

“Vlada saopštila: Državni dug blizu dvije i po milijarde eura”
MA STA NAS BRIGA STO JE OVAKVA VLAST! Vaznije je da li smo u NATOu ili ne nego KOLIKO SMO I ZBOG KOGA dužni!

Mojsije
Gost
Mojsije

Ratnici devesetih godina su ratovsli za Milosevica i znamo sta se sve desilo.

Joco
Gost
Joco

Samo istu pricu ponavljate, kad vec toliko znate sto ne kazete ko je kriv za sve to, ko nas je doveo do toga. BRUKA!

Nik
Gost
Nik

Ista ekipa koja nas je slala i na Dubrovnik! Ili ste zaboravili od kada ovi vladaju?

klark
Gost
klark

ja ne vidim svrhu ovoga,bolje da ste usliu Skupstinu i pokusali da uradite nesto za te ljude kojiu vas vjeruju,ali ne..vi birate ulicu i skupstinske plate.

klark
Gost
klark

Od okupljanja se ne moze zivjeti.. samo zakrce saobracaj i onda normalan narod kad hoce da ide na posao ne moze od njih..uzas !

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

kad bi oni znali koliko ih narod mrzi i psuje pljuje zbog toga nebi se okupljali ni kuci na rucak!

Milena
Gost
Milena

AntiNATO protesti sad kad CG treba da udje u NATO …dokaz da Rusija i dalje djeluje i da je NATO dokaz da je on nesto najbolje za Crnu Goru posle obnove nezavisnosti.

Sljokica
Gost
Sljokica

Zaista ovi ljudi imaju potrebu da nas unazadjuju pa koliko god mi trudili se da napravimo iskorak ka buducnosti

Hellenaaa
Gost
Hellenaaa

Ovo mi lici vise na pricu dje DF stane tu Alternativa produzi !

Nikolija
Gost
Nikolija

Svi koji su radili protiv drzave su poceli sa protestima i ovakvim okupljanima, tako da Alternativa mi je zapravo alternativa DF-u !

Bond
Gost
Bond

Onaj ko ne glasa za ulazak je izdao nacionalne interese Crne Gore.

Anica
Gost
Anica

Vi ste pozvali sve vase ljude koji rade zajedno sa vama i mislite da cete nesto moci da postignete time ??

agata
Gost
agata

samo se okupljajte, nista vam to ne vrijedi.. mnogo ste lose obuceni, mentori vam nista ne valjaju..

Zarija
Gost
Zarija

Ovo sto sad procitah jedina konstatacija je da je ovo sve ispolitizovano i da je neko iz Alternative uzeo dobre pare inace se bi ni javljaji.

maldita
Gost
maldita

kako lose shvacena proslost … Malo se informisite i manite se velikosrpstva, pa mozda nesto i postignete.

frki
Gost
frki

Samo lud da protestuje. ako ce da protestuje nek protestuje zbog pogresne politike beograda prema crnoj gori. Ipak cemo biti sigurniji u NATO. a i ovo je sramota ovako da prozivaju zrtve bombardovanja i ako nije to neki veliki broj ali ipak oni zasluzuju postovanje i netreba ih ovako javni prozivat. A i zaboravljaju da nas nisu zbog mila gadjali… Više »

Chivas
Gost
Chivas

Oni koji podrze ulazak Crne Gore u NATO, glasali su za mir, stabilnost i sigurnost.

Maca
Gost
Maca

Oni koji ne ulaze u Skupstinu Crne Gore su izdajnici jer ne postoju institucije. Ne pokazuje sa tako interes za dobrobit naroda i drzave.

Don
Gost
Don

Malo li te se okupljali

danka
Gost
danka

vi se samo borite za ono sto je protiv Crne Gore.. ne borite se vi za nase bolje sjutra ..

Jana
Gost
Jana

Crna Gora postaje dio sistema kolektivne bezbjednosti, kakve sile osovine. U kojem ste vi vijeku.

Laki
Gost
Laki

Pa ratovali smo i protiv Njemacke. Mnogo naroda stradalo. Ali bi svako u Njemacku da radi. Toliko o tome prijatelj i neprijatelj. Samo su interesi vjecni.

Milenko
Gost
Milenko

Koliko ja pamtim nas su bombardovali zbog politike Slobodana Miloševića, čitaj velikosrpske politike a ne zbog pro crnogorske politike! A danas negoduju oni koji su bili na čelo Miloševićeve politike to jest velikosrpskog projekta. Po meni je izdaja sve što protiv opstanka Crne Gore. Šta reći a ne zaplakat.

paradoksA
Gost
paradoksA

I dan danas se sjećam MURINE,OBLAKA CRNIH IZNAD AERODROMA,CRNILA PORED KOMBINATA ALUMINIJUMA,TUNELA NA ULAZU U TUZE,SVE JE TO CRNA GORA,A NA MAPI POJMA NEMAHU NI DJE JEEE………………………..MA DAJ

Send this to a friend