Politika

Napad na sutkinju Stanišić poprima politički karakter

Sara Vidak

Hapšenje Beograđanke Sare Vidak i određivanje pritvora od 30 dana zbog napada na sutkinju Suda za prekršaje u Kotoru Jelenu Stanišić, srpski mediji otvoreno pretvaraju u politički problem, dok napadi na crnogorske institucije danima ne prestaju. Tako je predsjednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta kritikovao institucije u Crnoj Gori, tvrdeći da je “crnogorsko pravosuđe etnički motivisano”. Ministra pravde Zorana Pažina prozvao je da se prema Sari Vidak ponio kao da se radi o “kriminaku najvišeg ranga”, te da “institucije Crne Gore nisu nezavisne ni profesionalne”. Linta je u saopštenju za javnost naveo da je sutkinja Stanišić “lažno optužila Vidakovu za napad kako bi time prikrila verbalno i fizičko nasilje prema Vidakovoj i to kad je saznala da je srpska državljanka”.

<<<Dačić o hapšenju Beograđanke koja je napala sutkinju: Osuda hajke bez dokaza<<<

O određivanju pritvora, odnosno ukidanju odlučivaće se danas, jer je majka Sare Vidak uložila žalbu na odluku tužioca. S obzirom na informacije koje plasiraju srpski mediji, danas bi trebalo očekivati novi napad na pravosudne institucije, pokušaj kompromitacije sutkinje Stanišić, uz moguće uključivanje opozicije.

Dnevne novine pišu pozivajući se na neimenovani izvor da je za slučaj Sare Vidak navodno zainteresovan funkcioner Demokratskog fronta Milutin Đukanović.

Na osnovu saznanja Dnevnih novina, Sara Vidak je bila spremna da prizna da je napravila krivično djelo, odnosno da je napala sutkinju, ali pod uslovom da sutkinja prihvati izvinjenje i da se primijeni institut odloženog krivičnog gonjenja. U tom slučaju bi se odredila novčana kazna, novac usmjerio u humanitarne svrhe i slučaj bi time bio završen. Stanišić to nije prihvatila, već je insistirala da se čitav slučaj razjasni na sudu.

Prema informacijama Dnevnih novina, Sara Vidak je došla sa svojim mladićem Stevanom Prpom koji je napravio prekršaj u saobraćaju, i odmah u pisarnici rekla da joj je “pandur rekao da dođe”, da su strani državljani, da napuštaju Crnu Goru za četiri dana i da se “postupak hitno završi”. Nije prihvatila objašnjenje sutkinje, već je zalupila vrata i izašla. Nešto kasnije, sutkinja Stanišić je zakazala suđenje za 12 sati. Prpa je priznao da je napravio prekršaj i kažnjen je novčano 90 eura. Rečeno mu je da može da plati dvije trećine tog iznosa i troškove postupka ukoliko se stranke odreknu prava žalbe. Izdata je potvrda, uručeno rješenje, vraćena mu dokumenta i rečeno mu je da je slobodan.

<<<Beograđanka uhapšena odmah nakon napada na sutkinju u Kotoru<<<

Sutkinja je ostala u kancelariji, a onda se čula galama u hodniku koja se pojačavala. Stanišić je, kako kaže izvor DN, izašla na vrata kancelarije i pitala u čemu je problem. Obratila joj se starija žena, majka Sare Vidak riječima: “Sram te bilo, nećeš da nas saslušaš, hoćeš da nas diskriminišeš, hoćemo žalbu…” na što im je sutkinja kazala da žalbu mogu predati u pisarnici, da je postupak završen, da nema potrebe bilo koga da saslušava jer one nijesu stranke u postupku. Čak i da su bile stranke u postupku nije bilo potrebe za saslušanjem, jer je okrivljeni priznao prekršaj.

Dok je objašnjavala, prišla joj je Sara Vidak, udarila je po desnoj ruci, a potom je počela da je zavrće. Nakon toga, sutkinja je završila u Hitnoj pomoći, a Sara Vidak u pritvoru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
miki
Gost
miki

Stvar je veoma jednostavna.Samo pokazite video snimak i toje to.Ko laze taj da snosi odgovornost. Dakle ako Sara laze osuditi je a ako Jelena laze neka snosi odgovornost.

rodjak
Gost
rodjak

ajde SRBI svi na more u CG

Bokelj
Gost
Bokelj

Boka Bokeljima

Bazinga
Gost
Bazinga

“Beograđani brutalno pretukli glumca u Herceg Novom: Kažu da mu je lice deformisano od udaraca “naslov na portalu telegraf.rs. “Mladići su, kako saznajemo, bili na letovanju u Herceg Novom gde su iznajmili smeštaj kod Trojanovića, a incident se dogodio 9. avgusta u 00.30 časova kada je Zoran zamolio goste da ne prave toliku buku jer je već bilo kasno.”Zoran Trojanović… Više »

Dev
Gost
Dev

Ma mnogo si mi ti naivan kad poredis ova dva slucaja. Sto se tice ove dvojce, slobodno ih treba kazniti najstrozijom mogucom kaznom i veruj mi da niko iz Srbije ni rec nece reci. Ali kad procitam da je ova klinka u sred suda zavrtala ruku sudinici, a zna se da u sudu uvek ima policije na svakom koraku….. ma… Više »

Bazinga
Gost
Bazinga

A pored svakok sudije leži po jedan policajac a kamera je uperena pravo na nju i ima oreol koji je brani. Da joj neko ne zavrne ruku ili ošamari. Dobro je što je sudija da je kojim slučajem mlada,mladoženja ili glumac, možda bi prošla ko iz ove dvije priče. Ne politizijem nego, stop nasilju. Ponavljam “Dobiješ kaznu, platiš kod sudije,… Više »

Raki
Gost
Raki

Obicni incident…dize se na nepotrwban nivo….susije su preplacene primaju plate preko 1.500€ kao u njenackoj a narod gladuje…i jos nisu nezavisni

Radni uslovi
Gost
Radni uslovi

Da sam na mjestu sutkinje, ja bih očekivao da mi država obezbijedi normalne uslove da obavljam svoju dužnost i da me zaštiti od napada. Očekivao bih da se zakon primjenjuje na sve, bez obzira odakle dolazili, pa makar oni bili i Srbi.

Ljubo
Gost
Ljubo

Znam, nego je teško u ovakvim uslovima sa ovakvim komšijama. Komšijska opozicija i pozicija su složni kada je u pitanju podrivanje Crne Gore i koriste svaki slučaj za to, ka da će ostat bez ljeba ako što ne naštete Crnoj Gori. I povrh toga se udruže sa njima i ove domaće tuge te im je milija tuđa država, pi!

marius
Gost
marius

Sad citah na portalu “Blic”kako je advokat okrivljene trazio izuzece snimka nemilog dogadjaja , pa se pitam kako je moze odbranit ako ne pogleda snimak .

Budi iskrena
Gost
Budi iskrena

Cu,izuzece snimka….Snimak treba da se prikaze javno da vidimo sto je bilo…
Djevojka treba da bude COVJEK,a i njena majka i prizna sta je bilo…,a ne da dozvoli da se blati Cg radi ovog slucaja….da bi sebi spasila dupe…..

Bazinga
Gost
Bazinga

Pouka iz ove priče. Nikad sa taštom na more, pa ni budućom! O jadu će te zabavi i tebe i ženu. Ja sam za to da se tašte ne pitaju ama baš ništa. Iako one misle da bi ovaj svijet bilo bolje mijesto kad bi se one pitale. Poruči bih ovom momku da pita buduću taštu, Je li sada zadovoljna… Više »

gost
Gost
gost

Bazinga, koji si ti meni Kralj

Mrgud
Gost
Mrgud

Taj da ima pameti pobjego bi glavom bez obzira.

Guzonin sin 💃
Gost
Guzonin sin 💃

Vlado ilic slušaj ♩te noći je donjela ljeto i bila najljepša ♩da bog da crko mjesec žut što joj pokaza put koji vodi do mene ♩miriso joj trag na lipe i med a oči caklile samo mene pratile ♩👍itd

Guzonin sin 💃
Gost
Guzonin sin 💃

Zivjela bratska Srbija zivjelo brašno iz srbije 😃😃😃😃

CG građanin
Gost
CG građanin

Napad na službeno lice je krivično djelo u Crnoj Gori. Nema to veze sa politikom, opet su mrzitelji pobrkali lončiće.

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Napad na bilo koga legendo! Samo se ne radi o tome…

CG građanin
Gost
CG građanin

Kralju, E ne znam, možda zakon ne važi za srbe? Vidiš kako se onaj njihov nafrčio što primjenjuju zakon na ove iz njegove države.

Dev
Gost
Dev

Pa zasto ne objave onda snimak tog napada i zapuse usta Srbima.
Ima samo jedno objasnjenje… zato sto sudija laze, a njene kolege je prikrivaju i prave ovoj devojci pakao od zivota.
Ako ti imas bolje objasnjenje slobodno reci, rado cu te saslusati

Andjelka
Gost
Andjelka

Odakle sad ovoliki CRNOGORCI U CRNU GORU? BGM DJE GOD MRNES SAMO SRBUJU A EVO IH ODJE NA PORTAL BEZBROJ. JA SAM CRNOGORKA I PRAVDA ZA SARU!!!! SVI MI ZNAMO KOJI SLJAM RADI U SUD. SARA JE TREBALA PREKRSAJNO DA ODGOVARA A ISTRAGA JE ZA UBICE I DILERE DROGE, POBRKALI STE LONCICE GOSPODO. PUSTITE SARU DA SE BRANI SA SLOBODE.

Titograd
Gost
Titograd

Anđelka ovo te je puno potreslo, vidim. Subotom su pośete u Spuž, pa se spremi, čujem da će ići i Pipun. Išao bi i Marko Milačić, no je u Dubai. Službeno. Ispred kapije obavezno zapali crnogorsku zastavu. Imaš ih jeftino po 5 eura kineske u Roki Pistolato.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

O drskosti i bezobrazluku crnogorskih sudija je suvisno pricati. To zna svako ko je barem jednom bio na sudu

veselko
Gost
veselko

navikli ljudi kako je nekad bilo,oni da odrede ko i zašto je kriv.Nije im za zamjeriti,oni stvarno misle da su u pravu.Šta ima tu neka sutkinja,crnogorka…kako smije…kako se usudila…

Albanac
Gost
Albanac

Ili ti sto ima neka balavica srbijanka mene da pita, kako smije, kako se usudjuje, sad ces vidjet kako cu ja. Upomoc , napad, napad….

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

Pravda i za crvenu beretku i za sve srbaljske kriminalce! Dobiše pravdu.
Srbalji dobijaju po repu đe god se okrenu!

Pampanjore
Gost
Pampanjore

Dacic ima broj kolege iz Crne Gore pa je dobio informaciju iz prve ruke ali je bitnije skupljati poene po zutoj stampi toga vazda fali. A djevojka da nije kriva nebi bila dje jeste to trebate shvatit, a da je sudija kriva nebi se cekala kamera…zataskalo bi se odavno. Previse se nacionalizuje zao mi je sto ne pisete iskustva srba… Više »

Gost
Gost
Gost

Pampanjore
A,zene im se najvise bahato ponasaju….
Muskarci ,im se nesmiju cuti zivi…
Previse su meki….a one lajave do zla boga…

Majstor
Gost
Majstor

Ovo se bez gusala nece zavrsavat…

Djoka
Gost
Djoka

Pravda za Saru
5 godina zatvora minimum za napad na sudiju. To je kao napad na Crnu Goru. Kad bi cetnike malo jace rebnuli ne bi im padalo na pamet da zulum cine kao sto cine

Omiranji
Gost
Omiranji

A sto ako nije napala sudiju? Sto predlažeš u tom slučaju?

Kubura
Gost
Kubura

Onda 5 godina besplatno ljetovanje u Bečiće!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Onda najveća moguća propisana kazna za sudiju. Ali ako je napala sudiju, zna se kazna. Niko od ovih što je brane ne zna što se desilo. Čudi me da i za onoga, što je doša da ubija po Crnoj Gori nije organizovana kampanja.

Dev
Gost
Dev

Slazem se u potpunosti.
Niko ovde ne trazi pomilovanje kriminalca, ali ako devojka prozivljava sve ovo samo zbog bahatosti sudije onda je to dno dna.
U koliko snimak pokaze da je ona stvarno napala sudiju, osuditi je i sve posteno.

sove
Gost
sove

Prikazite film sa dezurnih kamera
Neka se skine ljaga sa sudije i zacepae usta ovim dezurnim pljuvacima
ili ako je sutkinja kriva neka se smijeni ali i Medenica I Pazin neka podnesu ostavke

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Bruka ! Pravda za Saru !

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Radojko sto se radi u Cicevcu? Jeste li jutros opjevavali srpske koljace, Kalabica, Djurisica, Mihajlovica, Mladica,….. Da ti se djeca nijesu vratila iz onog ruskog kampa sa naostrenim nozevina

Србин
Gost
Србин

Јел могуће да толико мрзите србе? Јел могуће да толико мрзиш краља Данила, Николу, Михаила, Петра и остале краљеве српске кнежевине црне горе? Од срба и руса никад никакво зло нисте имали,него само корист, а сад од срба покушавате украсти црну гору, српски језик и цркву. Тужно је то! Толику дозу мржње према свему што је српско сам видио једино… Više »

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Prvo ne mrzim nikoga. Drugo, covjece drzavu ste nam ukinuli, kralja protjerali, crkvu ukinuli i objekte od iste oteli. Trece, Crna Gora nikad nikog napadala nije za razliku od vas. Cetvrto, ti i u postu nabrajas nase gospodare ko Srbe i govoris mi kako ne postojim i kako nemam identitet. Peto, trazi li sta Crna Gora od Srbije osim da… Više »

Vaka
Gost
Vaka

Oj Srbijo medju sljivama

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Mi se time ponosimo ,zbog tih sljiva mnogi Crnogorci i zive u Srbiji ,nece vazda tucati kamen

pekmez
Gost
pekmez

Tarabići kažu da ćete svi stati pod jednu šljivu.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ja ti kazem da ste vi vec stali,ne trebaju Tarabici

Џон
Gost
Џон

@pekmez, ви већ можете да станете под једну мању Фриком тенду.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Treba definitivno prekinuti svaki odnos sa Srbijom. Samo zlo i jad odozgo dolaze. Prosto ih treba izbjegavati u velikom luku.

Srdjan
Gost
Srdjan

Ti prekini, Boka Kotorska nece sigurno. Vi iz Petnjice prekinite slobodno.

Strijelac
Gost
Strijelac

Uzorna neka porodica.Niko ne pominje, glavu kuće.Izgleda da je majka poznati marketinški stručnjak, tako da će je DF, angažovati za svoje potrebe.

Guzonin sin 💃
Gost
Guzonin sin 💃

Ja ću da prevrnem crnu goru sa italijanskim drzavljanstvom. 😃💃👍

Guzonin sin 💃
Gost
Guzonin sin 💃

Shvatite da ste nemoćni sudije i tužilaštvo

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pravda za Saru ! Krivica sto je Srpkinja !

pravnik
Gost
pravnik

U svim normalnim dravama napad na službeno lice je kažnjiv. To nema veze sa politikom.

Realan
Gost
Realan

U svaku normalnu drzavu sudija se ne mrska po hodnika .

Posmatram te
Gost
Posmatram te

Jedna iz niza “performansi”: student na Megatrendu. Zaista, impozantna biografija.

Posmatram te
Gost
Posmatram te

To što je s pedigreom obavezuje je da bude vaspitana. Ona to, očigledno , nije. Ni ona, ni njena mama. Ovdje nema veze srpstvo i crnogorstvo, u pitanju je bahatost i nevaspitanje za šta se moraju snositi sankcije, pa nek je riječ, Bože me oprosti, i o Svetom Petru.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ne znas istinu !

podgoričanka
Gost
podgoričanka

ni ti je ne znaš a sudiš na sva zvona a kad ubiše momka srbina u Grčku nije se tolika halabuka stvarala za jedan mladi izgubljeni život a sve što vi se desi uCG to je katastrofa a kroz Srbiju se dešavaju i gore stvari pa ćutite ka pi..e i sve pretvorite u nacionalnu i političku aferu zahvaljujući propalim novinarima… Više »

Истина побеђује
Gost
Истина побеђује

Па кад је судија у праву што не прикажу снимак са надзорних камера? Нема више политичке тензије и дијете праведно осуде јер снимак приказује напад на судију, а Србији се запуше уста! Само је врло вјероватно да снимак (под условом да је сачуван) вј садржи нешто друго па се зато не пушта, а министар треба да опере и свој и… Više »

Randolf
Gost
Randolf

Pa to su ta razmazena djeca iz Srbije, buduce starlete koje nas posjecuju…

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pravda za Saru ! Ona nije starleta zavrsava dva fakulteta,govori tri svetska jezika i nije napala sudinicu Stanisic .Montirano

Turbo
Gost
Turbo

I majka joj je završila Megatrend.Skroz intelektualna porodica.Žali bože ovoga momka, kako će ga osposobiti ove intelektualke.

Xyz
Gost
Xyz

Imace sad vremena u Spuz da sprema ispite za oba fakulteta.

Osnovac
Gost
Osnovac

Cim studira dva fakulteta tu nesto nije kako treba

andjelka
Gost
andjelka

Sigurna sam da mi komentar u kucanju ne briše moderatr CDM,odkritre ko to radi iz HN!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Džabe ti je, Tamo je srpska opcija u smjeni. Brišu sve što ne odgovara srpstvu.

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Nabolje da neko briše vaše “pametne” komentare. Postoji blokada za neprimjerene riječi i automatski blokirate sami sebe. Može se i desiti da moderator baci pogled, al najbolje da čitaju sve ove nebuloze.

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Da se ne bavimo nacionalnim šovinizmom, datje da vidimo snimak pa da vidimo je li ova djevojka toliko nevaspitana i da zasluzno odgovara ili je ova sudija samo jedna u nizu u CG koja je na spisku vladajuće kamarile!

andjelka
Gost
andjelka

Zasto mi neko brise komentar pre nego ga posaljem?

Šljivović
Gost
Šljivović

Viđi ima li ko ispod stola.

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Bug? Autoblock?

Realan
Gost
Realan

I meni se to isto desava sad da li se to automacki brise ako predugo stoji ili oni nekako obrisu neznam .

Titograd
Gost
Titograd

Pravda za Soraju!

Podgorica
Gost
Podgorica

Saro, dome, ko te nauči da biješ po Crnoj Gori. Moraćeš malo u Spuž, a ako ima države najmanje 2 godine robije.

Omiranji
Gost
Omiranji

I ti je već osudio bez dokaza!? Sudjenje joj nije ni pocelo, a ti je osudio na 2 god. Sto bi sa onim da je nevina dok se ne dokaze suprotno? Ili to važi samo za korumpirane političare, dilere droge, klanove i ostale najgore kriminalce?

Brzina
Gost
Brzina

Dajte snimak!!!

BINGO
Gost
BINGO

A kamere ka namjerno prestale da rade u tom momentu…

Mrgud
Gost
Mrgud

Znači,bila je spremna da prizna. Je li joj taj momak maloljetan da ga vodi u sudnicu,još sa majkom. Možda nije sa njim nešto u redu. E nije vam to Beograd đe možda nesto značite,nema rasprave sa sudijom,advokat i žalba. Zbog kazne od 90e dno.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pa zato se i zoves Mrgud

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Jesi čuo ti kada za svjedoka?

moje-ime
Gost
moje-ime

da imamo državu, javnost bi znala ko je kriv i jedno od ovovo dvoje bi otislo u zatvor. ovako kad nemaš državu dozvoljeno je ranim bahatim strancima da se iživljavaju na konobare, taksiste, portire pa sve do sudije. takođe je dozvoljeno raznim višim i nižim sudijama da se bave kriminalnim radnjama i da krše zakon. šteta što nemamo državu pa… Više »

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Nije se uopste izivljavala vec sutkinja ne voli Srbe

Xyz
Gost
Xyz

Xa xa xa ne cuh gluplji komentar, tebe kurir vaspitava?

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pravda za Saru Vidak

Ozezi
Gost
Ozezi

Mozak za Petra Petrovica

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ne izivljavaj se narkomanu

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Nijesi ti Petar Petrovic no Milojko Posrbljankovic

Miko
Gost
Miko

Dobila je pravdu.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pravda za Saru

Rozaj
Gost
Rozaj

Srbija misli da je Crna Gora jos njena

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Samo sanjas stvari su obrnute ,sto kukate i placete da vam priznamo diplome iz CG .da necete u nase banje sa diplomom…..

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Ti ocigledno nikakve diplome nemas.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ne vaze vase diplome u Srbiji i tacka,pomiri se stime

Strijelac
Gost
Strijelac

Nema diplomu, ali zato, ima dijagnozu … što će mu diploma?

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Imam da prezirem naconaliste

Prvi Palube
Gost
Prvi Palube

Stradanje Srba Vol.27…Ne pricajte svasta,sto se ovako ne bunite i ne dizete hajku omo Srba na Kosovu nego se uvatili ove razmazene bahate djevojke sa jakim ledjima i vezama u Kuriru.

Банкар
Gost
Банкар

Жене су свуда прецијењене али, чини ми се, нигдје тако као у Србији.

Rale
Gost
Rale

Morace je pustiti vec danas iz zatvora. Srbija je sila i kad oni podviknu, ima da bude po njihovom. Da vidimo kako cemo podviti rep kad Dacic lupne sakom o sto.

Mrgud
Gost
Mrgud

Još kad zapjeva ko Erdoganu.

Xyz
Gost
Xyz

Oce kako nece, imas li jos koju zelju?

Joko
Gost
Joko

Hapsi ološ milicijo! I odma’ u zatvor, pa nek biju sudije po Beogradu!

Srdjan
Gost
Srdjan

A ti vjerujes da je ona bila sudiju jel ? Tipican crnogorski isprani mozak

nikola nikolic
Gost
nikola nikolic

prica bez veze . dajte snimak . pa ce svima biti jasno koja je drzava veci lazov

Radoznao
Gost
Radoznao

Zar nije jednostavnije prikazati video snimak, nego angažovati razne šalabajzere da pišu ovakve nepotpisane tekstove?

pamtisa
Gost
pamtisa

Da djevojka nije nesto skrivila ne bi se po srpskim medijima. navodilo kao argumment njene studije te dvojno drzavljanstvo i ugled nekih clanova njene familije vec bi paznja bila na dogadjaj u sudu i djelo zbog kojeg se u njen momak nasao u sudu . jNo heroina je htjela da pokaze da je ona “posebnog kova”.Tipican kompleks vise vrijednosti .… Više »

Sikii
Gost
Sikii

Sta rade Srbima. Ali i Jevreji su prezivjeli pogrom i iz njega su izasli jaci. A dzelati postidjeni. Potomstvo ih se stidi i odrice. Srpkinju koja studira dva fakulteta u inostranstvu, govori tri jezika, ne daju da se lijeci i vode je u tamnicu a pripadnike kriminalnih grupa ne. Njih samo evidentiraju u bijele knjige kriminala.

Ve$a
Gost
Ve$a

A vi kako ‘te? 😁😁😁

Niksic
Gost
Niksic

Vazda je vama srbaljima neko kriv 😂 Prastajte sto ne mozete sudije da bijete 😂

Ceklinjanin
Gost
Ceklinjanin

Ajde ti Hercegovac solidarisi se sa svojom sunarodnicom Srpkinjom, basta ti prije nego nama Crnogorcima!

Mrgud
Gost
Mrgud

Je li to kurir?

veselko
Gost
veselko

šta je ovo došlo na bijeli svijet, gdje je poštovanje prema nejači,globe ih i apse ko crne dušmane,niko ne sme da ih bije!!!!

Bogati miš
Gost
Bogati miš

Srbijanci žele Kotor!

Prvi Palube
Gost
Prvi Palube

I ja zelim Vankuver i pola Jagodine,nemere.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Idi nosi ! Pozz od Srbina

Rale
Gost
Rale

A ciji je Kotor?

Albanac
Gost
Albanac

Ovu sudiju sto napade ovu djevojku, pod hitno iz Boke protjerati

Petko
Gost
Petko

Nista ne verujem. Ima snimak kamera pa dajte da se vidi.

Калимеро
Gost
Калимеро

Врло је опасно напасти представнике власти. Ја се не бих играо са тим.

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Dok je Medenica ne netane u pravosudju ce se ocekivati i gore stvari.

Jadran
Gost
Jadran

Samo da ne cuje vulin za ovo, napasce nas, ivica je vec nervozan

MEEE
Gost
MEEE

😂😂😂 bijesan pas hoce i za .uzicu da ugrize!!! Dokazano mnogo puta do sada 😂😂😂

Dzeko
Gost
Dzeko

Ovo je tuzno.
Nikoga ne zanima istina. Srbi brane djevojku,Crnogorci sudiju,a niko ne zna sta je zaista bilo tamo i sto je tuznije nikoga ne zanima.
Aki je djevojka napala sudiju treba je kazniti,a ako nije smijeniti sudiju i ministra koji je brani bez dokaza.
Samo se plasim da nikad necemo saznat pravu istinu…

nenad mne
Gost
nenad mne

Samo objasni što traže okrivljena i njena majka,kod sudije za prekršaje,kada nijesu pozvane?Nije,valjda, sud za prekršaje turistička atrakcija?

Dzeko
Gost
Dzeko

Ne znam kako je kod tebe,al da se npr nadjem u Srbiju sa djevojkom i da imam sudjenje naravno da bi otisla sa mnom. Ne vjerujem da bi me cekala na splavu.
A na javna sudjenja moze da prisustvuje ko pozeli,pa i slucajni
prolaznik. 😉

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Ne znam o kojem javnom suđenju pričate, to je pretpostavljam skraćeni postupak iz čl 319, suđenju prisustvuje okrivljeni i predstavnik podnosioca zahtjeva,nije maloljetnik da mu prisustvuju zastupnici.

Ziroje
Gost
Ziroje

Ne avetaj. Koliko danas dodje ljudi da se raspita o necemu u sudu. Cura je htjela da joj se objasni kome moze da se zali na odluku. Ili mozda mislis da samo zato sto se radi o Srpkinji ona nema pravo zalbe. Zasto se ne pusti javno snimak incidenta. Vjerovatno da je ona kriva svakih minut- dva bi se vrtio… Više »

Radule Scepanov
Gost
Radule Scepanov

E slazem se s tobom nigdje u svijet Ne ides kod Sudije u kancelariju da pitas da ti se ispravi greska u presudi nego podjes na salter da ti pomognu.Vidak je Kanadski drzavljanin a i za Sam I vjeruj ni meni ni njoj ovako nesto ne bi palo na pamet u Kanadi jer bi poskupo kostalo.Tek da je probala u… Više »

Dzeko
Gost
Dzeko

Zbog stavova kao sto je tvoj i jesmo u problemu. Ja nidje nisam stao ni na jednu stranu,samo rekao da nikoga ne zanima istina. Odakle sudiji pravo da izmislja ako je ova nije napala? Sta radi ona u hodniku? Je li njeno da zavodi red ili policajca koji tamo sjedi(ako je i bio tamo) ? Sta nju briga za graju?… Više »

anonimus
Gost
anonimus

Tako je. I još ih napadoše ni krive ni dužne. baš njih koje nisu bile u postupku,. nego mirno čekale u hodniku aaaaaa
A i ovi naši mediji što se bave ovim nebitnim slučajevima i pišu o tome, gori su od njih.

Podgorica
Gost
Podgorica

Ne znam sta se desilo u konkretnom slucaju ali znam da su drzavni sluzbenici u vecini slucajeva jako nekorektni ,ja sa sudijom za prekrsaje u budvi imam pozitivno iskustvo mislim da se prezivala Djekic prekoracio sam brzinu policija me sacekala sa radarom tacno kod znaka izlazak iz naseljenog mjesta i kaznila za prekoracenje brzine u naseljenom mjestu preko 30 km… Više »

Nimousano
Gost
Nimousano

Ti pici u Srbiju tamo su jako korektni i konkretni 🙂

moje-ime
Gost
moje-ime

bolje ti pici u kanaliyaciju, takvima je tamo mjesto

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Hahaah po automatizmu ti lupila najmanju kaznu jer je prvi prekršaj xD a saslusala te reda radi.

Gojko
Gost
Gojko

Ne bi se meni te dvije cule zive da je po mome. Niti bi mi ta bila sutkinja, a ni ova “uzorna studentkinja”. Ko ima malo pameti jasni su mu kapaciteti obije persone.

Gojko
Gost
Gojko

E, pa zamislite oko cega se narod rastpavlja. Zamislite te kapacitete sro su se sukobili – DPS-ova sutkinja i studentkinja sa Megatrenda. Aj’ opredijeli se majcin sine:)

ZDS
Gost
ZDS

Evo u Crnoj Gori ima 30% stanovništva Srba pa niko ne leži u zatvor nevin. A veći su naši Srbi od Srba iz Srbije bar duplo. Srbi iz Srbije Srbiju ne mogu očima viđet no gledaju da bježe. Prema tome ne bila čupat ruku sudiji pa ne bi bila u zatvor. Crnogorka da ode u Beograd da čupa srpskog sudiju… Više »

Omiranji
Gost
Omiranji

Da li je dokazano da je sudiju cupala za ruku? Još uvijek nije. Kad pokažu snimak, vjerovacu. Meni nije dovoljno sto jedna osoba kaže, a tebi vjerovatno jeste. Sto misliš da odem u policiju i kažem da si me ti udario šakom u glavu. Da li to znaci da ti trebaš ići u zatvor i da si automatski kriv? Ne… Više »

Miloš NK
Gost
Miloš NK

Što se raspvaljamo toliko? Jedni brane sudiju drugi studentkinju. Ima video zapis pa da vidimo jel lažu Dnevne Novine ili Kurir!

Anonimus
Gost
Anonimus

Ma jasno je da djevojka ima jaka ledja. Zato se i tako ponašala… Ali CG joj nije Srbija…

Milanbd
Gost
Milanbd

CG nije Srbija?! hahahah nije ali je Bangladeš buahahahha

Dev
Gost
Dev

Pa ja mislim da sudija ima jos jaca ledja, ipak je ona na slobodi a mala u zatvoru.
Uostalom kakve veze imaju ledja, valjda istina treba da nas zanima?

Realan
Gost
Realan

ja sam za istinu ,price im se u potpunosti ne poklapaju i mislim da je momentalni pritvor od trides dana dok traje istraga prejaka kazna .Naprimjer onaj Ero Skrijelj je pretukao momka iz beciceve stranke i pusten je odma posle saslusanja iako postoji snimak napada pazin se nije ni oglasio povodom tog slucaja .Druga stvar momak koji je prosao kroz… Više »

Anonimus
Gost
Anonimus

Napad na službeno lice….

Realan
Gost
Realan

Ne sporim ali napad nije jos uvjek dokazan .

Andjelka
Gost
Andjelka

Jeste druze, napad na sluzbeno lice. E pazi sad. Ja mogu da ti nabrojim 3 slucaja dje sam svjedok napada na sluzbeno lice, pa ti gradjani cg koji su ih napali ni dana robije nisu dobili. Ni dana. Vuk pojeo magarca. A ova mala sta je uradila? Dje su povrede ovoj sudiji, dje je snimak? I da je zavrnula ruku… Više »

Horason
Gost
Horason

Tako je to kada su žene preuzele inicijativu. Muškarci još i imaju ozbira, dok se žene ponašaju kao kauboji.

Xyz
Gost
Xyz

Konacno jedna istina. Sara ce svirati klavir. Mislila je da se lazim iz kurira sakrije istina. Kurir dno kao i oni sami sto su napali sutkinju. Kakva mama takva i cerka. Pravda je spora ali dostizna.

Anna
Gost
Anna

U CG ne postoji nezavisno nego partijsko sudstvo. Čim su se odmah u sve umijesali Pazin i Medenica, bilo je jasno da nešto nije u redu. Pravda za Saru!

anonimus
Gost
anonimus

A Dačić?

Milika
Gost
Milika

Dajte snimak i to je to.

z d
Gost
z d

Ja pretekoh kamion uzbrdo u Srbiji, uhvati me policija, optuži za prekršaj, iako je kamion jedva milio. Odvedoše me u policiju kao zadnjeg kriminalca, sjedoše me na klupu kod sudije, odriješe me kaznom (200€). Zabraniše mi vožnju kroz Srbiju 3 mjeseca.Izgubih 4,5 sata u tim njihovim procedurama jer sam ja za njih stranac. A kad dođu kod nas ponašaju se… Više »

TRSI ME
Gost
TRSI ME

Moj dobri i ja u Hrvatsku…Mislila ova moja da ce ih zvati debilima kao mene i policajca..
LIPO NAPISE KAZNICU I PLATIS PA SE KLATIS..
Platice i Sara…Samo nam ovi politicari mnogo dizu frku…Sprema se skok cijena cim nas zabavljaju

Horason
Gost
Horason

Priznaj da je priča malo nerealna.

z d
Gost
z d

Horasone ovo ti je živa istina. Izmaltretiraše me kao nikoga. Đavo nek nosi pare, ali 4,5 sata u policiji i sudu i sve i pratnji policajaca. A još nijesam nikakvo “bezbjednosno interesantno” lice.
I ponavljam, ja sam za njih STRANAC. PA VALJDA SU I ONI STRANCI KOD NAS!!!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ z d

Naravno da si stranac.
Samo tvoje prisustvo u Srbiji je krivično djelo i veliki zločin.
Budi sretan što te nisu dobro izdegenečili.
Pa da ti odlazak u Srbiju više nikada ne padne na pamet.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ z d Ja pretekoh kamion uzbrdo u Srbiji, ———————————————- A šta ti tražiš u Srbiji. Trebali su ti zabraniti doživotni ulazak u Srbiju i još te dobro izdegenečiti da te nauče pameti. A kad dođu kod nas ponašaju se kao da je sve ovo njihovo, —————————————————————————- Srbi rijetko dolaze u Crnu Goru i još će rijeđe, za razliku od… Više »

z d
Gost
z d

A šta ti R.Šumska tražiš u Crnoj Gori. Kad vam je bilo gusto pobjegli ste iz Bosne glavom bez obzira i spas našli kod nas. Ova država vam je sve dala, spasila vam glave i zadnji kraj, napravila od vas ljude a vi sad pljujete po njoj.
Sram vas bilo!!!

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Dolaze i dolazili ste kao izbjeglice, u duhu svijetle srbaljske tradicije.
Čak i ovi tvoji sirotani uče da pluvaju u Bečićima.

Mrgud
Gost
Mrgud

Mandiću još si na zadatku?Mani se tvog trabunjanja po portalu. Misliš na taj način da stvaraš animozitet između srba i crnogoraca. Dosadan si ko i onaj milijarder ili dejo..Radi nešta pametno. Kud će ko ići najmanji je tvoj problem.

Vini Pu
Gost
Vini Pu

Jesu li te tukli po tabanima? 😂😂😂

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Vini Pu

Ja bi to bičem, knutom.
Nebi mu palo na pamet da dolazi u Srbiju.
Sam dolazak jednog Crnogorca u Srbiju je krivično djelo, zločin.

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

E SRAM VAS BILO,IZRODI I NESOJI KAKVI SU VAM KOMENTARI KUKALA VAM MAJKA!
PA KO STE VI BIJEDO JEDNA,NE BRUKAJTE POSTENE I CASNE SRBE!

Makis
Gost
Makis

U državi u kojoj se nikad nije promijenila vlast ne može biti nezavisnog sudstva i tužilaštva. Crna Gora je primjer, ovdje je pravosudje pod direktnom kontrolom vrha vlasti.

anonimus
Gost
anonimus

DA, pa je baš takva država našla nejaku gospođicu da je sačeka u hodnik KO suda i udari vratima i pošalje u zatvor nju, jer nije mogla vrata. Ajde ljudiiiii. Pravosuđe je pod kontrolom vlasti, ali za šleper cigeta i slično, ali za vrata i dotičnu gospođicu “znate ko sam ja” …

katunjanin
Gost
katunjanin

Neka pođe u ameriku da čupa ruku sudiji….dobila bi par godina!

Gora
Gost
Gora

Tako je.

Anonimus
Gost
Anonimus

Osim u slučaju napada na službeno lice…

Cao kralju.
Gost
Cao kralju.

Koga ti lazes Montenegro? Jesi čuo kad za internet? Kucaj policijska brutalnost u Americi!!!! A i ovaj sto kaze da je tamo zakon jednak za sve hahahahah

POBRKA SVE
Gost
POBRKA SVE

Tamo je zakon isti za sve

Montenegro
Gost
Montenegro

Katunjanin ti nisi nikad bio u americi samo si cuo za nju ,nije istina da u americi policija ubija ljude po ulici kao sto polu svjet u crnoj gori misli .Svaki policajac u americi nosi akcijonu kameru i odgovara za svako prekoracenje sile takodje nosi i pistolj soker koji koristi za samodbranu i na kraju ako im je zivot ugrozen… Više »

ND
Gost
ND

E šta radi Kurir danima. Razapinje Stanišićku na krst.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Naravno da je kriva Srpkinja Sara Vidak. Kriva je zato jer je išla “tamo”, a nije prikupila informacije kako je ” tamo”. Ne znanje ne amnestira ! Nadam se da će njen primjer za nauka biti onoj nekolicini Srba koji misle do dođu u Crnu Goru. U te “Srbe” nikako ne računam crnogorštinu po Srbiji koja ide dolje. Kažu puno… Više »

ND
Gost
ND

A tamo kod tebe je super.

spediter
Gost
spediter

evo se javlja R.Srpska izbjeglica iz H.Novog,ajde se i ti vucaj pud “svoje”domovine,neces nego “lajes”sa primorja,providno kuco,ko si i sto si.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ spediter

Nikakve veze sa CG.
Lažeš ko crnogorac.
A ni jedna izbjeglica iz RS nebi dolazila u CG.
Niko ne voli rupe.
Pa i vi bježite iz CG, da mi dolazimo kod vas XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX.

Novi Novljanima
Gost
Novi Novljanima

Pun je H.Novi izbjeglica iz BiH,drže vlast. Sve zbog dobrote nas Bokelja. Kada im je tako loše u Boki i CG,zašto se ne vrate u tu vašu ljepotu,bez rupa. A ovo za Crnogorce si u pravu.Karadžić je 80-ih imao rasističku tvrdnju o Crnogorcima kao nadnaciji na Balkanu,mjerio butne kosti i lobanje.Neka godina kasnije ode Karadža u Srbe,tako da si tu… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Šta znači riječ “zbilja” ???

Klara
Gost
Klara

Dolazite dolazite eno Šušanj pun vas iz RS fin neki svijet

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Dolazite i dolazili ste, tj. bježali u sklopu sjajne srbaljske tradicije.
Čak i đeca vam uče ođe plivat’, a ne u Savi, njihovom prirodnom okruženju.

ZDS
Gost
ZDS

“Laz je najmoćnije srpsko oružje.”

Dobrica Ćosić.

Omiranji
Gost
Omiranji

Kad si već kod srpskih pisaca, pročitaj i Dučića i ono sto je napisao za ove tvoje.

Miki
Gost
Miki

Gospođa mama nije htjela da plati 63€ za zeta pa je poslije morala da uloži mnogo više kao bi se svaki dan objavljivali bljutavi tekstovi u žutoj štampi i vršio pritisak da se djevojka pušti na slobodu.

ND
Gost
ND

Mislili da se bahato mogu ponašati nekažnjeno. A to što sad prave predstavu od ovoga je druga stvar. Samo mi nije jasno šta hoće Mićo Đukanović u ovoj priči.

Lik
Gost
Lik

Fino neka odlezi kaznu kad nema osnovne kulture. Pa neka je i sa Marsa sto se mene tice.

EH NEKA DE
Gost
EH NEKA DE

Lik Ona u Spuz ???A sto bi sa kriminalcima …sa onom sto ubi u Bd autom…sa mnogima koje su prikrili..
Steta sto tako mislis o kulturi…
Podrzavam Saru

Nimousano
Gost
Nimousano

Red je njoj da lezi,da pljuvaci pro srpski imaju da laju a ona zasluzuje zatvor i do pola godine da je zakon realniji i da je ne moze spasiti niko.Izdrzi sudija..Sudice joj Zakon a Ne Srpski narod 🙂

anonimus
Gost
anonimus

I ona je bahata kao i ta iz Budve.

Gost
Gost
Gost

Bahate i jedna i druga….jedna iz Crne Gore,druga iz Srbije…nema to veze sa tim odakle je

POBRKA SVE
Gost
POBRKA SVE

LIK….

Kultura….cija ??????
ha ha ha

Razocaran
Gost
Razocaran

Sramota.Zasto Medenica istrcava pred RUDU,I donosi sama presudu,sugerisuci da je napad postojao,I ako je znala da je Sudija Stanisic,vrlo problematicnog I ekcesna osoba.
Zasto se NE uzmu u obzir STAVOVI Gradjana Kotora,Koji otvoreno aumnjaju,da je ejces izazvala Stanisicka.Ovo SE Mora raspetljati,PO cijeni ostavke Pazina,Medenice I Stanisicke.
Sve tri osobe NE MOGU ibavljati ,tako odgovorne funkcije,a baviti SE takvim mizernim namjestaljkama prema dueci.

ND
Gost
ND

Mora da i ti radiš za Kurir.

Xyz
Gost
Xyz

Ne komentarisi vise, pametniji si kad cutis

MONAKO
Gost
MONAKO

Mislite li vi da je ova djevojka zasluzila da bude u Spuz…
Da li je bacila bombu???
Da li je rasturala drogu???
Da li je ubila nekog???
Da li je moguce da su nam kriminalci van nasih granica a ona na njihovo mjesto????
U PAMET STE BRACO CRNOGORCI
OSLOBODITE VISE OVU DJEVOJKU

krk
Gost
krk

Neka poštenjačino

Anonimus
Gost
Anonimus

Za ovakav napad sudije u Srbiji ne bi radile nedjelju dana….

Pajo
Gost
Pajo

Ne avetinjo nego je izvrsila napad na sudiju tj drzavu. Pitaj malo kako se za to kaznjava po svijetu. A to sto placeni mediji blate nasu drzavu zbog mamine cerke macku o rep. Samo po zakonu.

POBRKA SVE
Gost
POBRKA SVE

Po tebi je DRZAVNI SPIJUN …Ubaci je Kurir

Ozezi
Gost
Ozezi

Neka odlezi malo, i nauci se da postuje institucije.Jedino mi je zao sto srbi traze, vise prava u odnosu na druge.Nigdje niko u svijetu ne moze prijetiti,udarati , zavrtati ruku sudiji

Milo Vujovic CT
Gost
Milo Vujovic CT

Sram vas bilo zasto ne pokazete slike staje u udesu uradila,dotakla auto samo zasto je lopovi uopste dosla na sud da je opljackate s kaznom za nista….Pih sramota bogomi Albancima i Bosnjacima ne postupate ovako sram vas bilo….e kamo srece da vas je napala nego i to lazete

spediter
Gost
spediter

neka komsija sa CT,a ovo tvoje “pravo”ime i prezime je lazno,aj polako pud “majke”Srbije,njunjo.

nenad mne
Gost
nenad mne

A,pročitaj članak, pa pričaj!!!Nije ona bila pozvana kod sudije, a momak je PRIZNAO djelo!

krk
Gost
krk

Poprima obrise Grune

SVAKI DAN BRUKA
Gost
SVAKI DAN BRUKA

Opet bruka
Zalosno je sve ovo..
Svaki dan nova bruka
Pustite ovu djevojku vise kumim ve bogom..
Ovi sto pola C.G.poubijase ne uvatiste ih…
Ko zna gdje???Ko zna kad???Ko zna cije ce dijete biti sutra na Sarino mjesto a kriminalci van granica.
Zalosti
Pravda za Saru

spediter
Gost
spediter

e muci glibu,sto ti znas sto se sve desilo,a zamisli da je tebe ko “dovatio”mamu,seku ili zenu,ako imas ikoga nesreco.Preksaj je u pitanju,a “politicka”hajka prema Crnoj Gori-nista novo od Srbijanaca( svaki dan bruka)

TRSI ME
Gost
TRSI ME

Vala svaki dan jeste bruka

Истина побеђује
Gost
Истина побеђује

Јес’вала брука невиђена. Ено Шкаљари и Кавчани на корзо а дијете у затвор? Куд ћеш веће бруке црногорског “правосуђа”.

Kanuri
Gost
Kanuri

Ovaj tabloid koji vrsi pritisak se čita u vozovima i sluzi za neku drugu rabotu,tako da se ne treba obazirati na njihovu pisaniju. Podrška za naše institucije,jer sudije niko ne smije fizički napadati.Pratio sam slučaj i zaista nisko udaraju ,ali država mora biti jača,jer u suprotnom i naši građani će početi da tuku sudije,po uzoru na ovu nekulturnu personu koja… Više »

Srdjan
Gost
Srdjan

Kakav god da je,vise vjerujen tom tabloidu nego cg ”nezavisnom” pravosudju.

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

Neka neka još 30 dana opet da se nauci pameti ! Nesmije se popustit ovoj lažljivoj Srpkinji .

Vladika
Gost
Vladika

Ne moze talog novinarstva iz susjedne drzave svojim pritiskom dobiti nista,jer Crna Gora je pravna drzava i kad smo prezivjeli i napade milosevicevih televizija i novina, ovo nam dodje kao pritisak u rangu napada Farskih Ostrva na Spaniju :). Podrska za nase institucije, uz konstataciju da osim jednog tabloida u Srbiji nijedan ozbiljan medij nije ni prenio ovu informaciju,te stoga… Više »

Joxim
Gost
Joxim

Pravna država. E moj Vladika. Za vrijeme pravih vladika je bilo više slobode no danas u Cg. Oni su bili školovani i pismeni,a sadašnji ne znaju ni slova engleskog jezika,niti rad na kompjuteru,što će reći da su informatički nepismeni. Nepismeni ne trpe pravnu državu!

MEEE
Gost
MEEE

Boze vazda li su ugrozeni, nepravedno napadnuti, nesto im oduzeto a svoju “agresiju politicku” ne vide… Ufff zaboravio sam, “majka narod” od njih je sve postalo 😂😂😂 A ono “Srbija do Tokija” 😂😂😂… nema smisla da nabrajamo vise…
volim taj narod ali ne dao ti ga bog za komsiju 😂😂😂…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ MEEE

Mogu se složiti s’ tobom jer sam tolerantan i poštujem svako mišljenje ,ali ovo što si napisao, citiram : …” volim taj narod “…. je ne oprostivo. To je sramota za Srbe, ti Srbe tom rečenicom ponižavaš, degradiraš, sramotiš, omalovažavaš. E, to je ne oprostivo i preko toga se ne prijelazi.

ND
Gost
ND

Ti koji širiš patološku mržnju prema svemu crnogorskom pričaš o toleranciji?

Patriota
Gost
Patriota

Od prvog dana sam igrom slučaja otvorio portal ,, Kurira” najvece smece od novina po sle Politike Slobove od kraja osamdesetih. Neznam dali Vlada C. Gore prati što se događa Kurirove tekstove stidljivo preuzimaju Telegraf, Blic ( jos veće smece) Novosti i osrala Srpska ,,štampa” potpomognuta Vinestima a ,, Izvrsilac radova ” Dačić ničim izazvan s..e po Crnoj Gori i… Više »

Klara
Gost
Klara

Moraju da malo relaksiraju narod zbog Kosova. Vazda su ,,lajali” neka ih ako im je lakse.

MEEE
Gost
MEEE

Zbog kao ti R Srpska mi ne mozemo vecom brzinom od puza naprijed… Pozdravi mi Dodika kad ga vidis molim te 😂😂😂

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ MEEE

Kakve ja imam vze s’ vama đeco đavolja ?
Vama je uvijek neko drugi kriv.

Fra Sotona
Gost
Fra Sotona

@R.Srpska,
Ali ja tebe stvarno volim…

Send this to a friend