Politika

Nebojša Ševaljević i Siniša Kovačević novi potpredsjednici opštine Kotor

Foto: Skala radio

Odbornici kotorskog parlamenta izabrali su danas potpredsjednike opštine Kotor – Nebojšu Ševaljevića iz redova GP URA i Sinišu Kovačevića iz Koalicije „Za budućnost Kotora“.

Takođe je imenovan Odbor za izbor i imenovanje, kao i Odbor za statut i propise i usvojena Odluka o dopuni Poslovnika SO Kotor.

Sjednica je umjesto u skupštinskoj sali palate Bizanti, održana u sali kina „Boka“ u kojoj postoje uslovi za rad uz poštovanje preporuka i mjera NKT-a.

Vido Drašković u ime kotorskih liberala je kazao da ova partija u narednih 100 dana neće podržavati odluke kotorske vlasti, kako bi se vidjelo u kojem će smjeru ići ova opština.

Drašković zamjera novoj vlasti što pravoslavni sveštenici osvještavaju opštinske prostore, kao da, kako je kazao, u opštini radi samo pravoslavni živalj.

Kritika Draškovića je upućena na potenciranju srpstva.

„Kod nas postoji sumnja da je crkva glavna vlast u Crnoj Gori, a da ste vi samo izvršioci njihove volje“, rekao je Drašković.

Siniša Kovačević iz redova koalicije za budućnost Kotora, je replicirajući kazao da nije najbolje shvatio izlaganje Draškovića i rekao da nikada u Boki nije bilo podjela na bjelaše i zelenaše, niti su učestvovali na podgoričkoj skupštini.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Božo
Gost
Božo

Eeee lijepi grade opet u srednji vijek

Pero
Gost
Pero

a sto ces moj dragi Bozo, moramo svakom dati priliku pa da vidimo sta ce oni uraditi.
posle ce opet neko nash i tako u krug, budi drug.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Kotor dotakao dno jer ga samo Srbi vode.
Sveti Nikola im je visoki dom.
Tuga.

CPC
Gost
CPC

Ovizi Kovačević isti ka mu i mentor Zdravko Herbiko. Ovizi su, odbornici srbijanske sekte.

MNE SEKTA
Gost
MNE SEKTA

Ahaaaaaaa CPC jeli te ko prizna ?

Send this to a friend