Politika Ministarstvo odbrane reagovalo

Negativna kampanja DF-a protiv Vojske Crne Gore

Ovih dana Demokratski front i njegovi lideri u kontinuitetu vode negativnu kampanju protiv Vojske Crne Gore i njenih pripadnika, kazali su u Ministarstvu odbrane.

<<<DF: Upad Albanaca pokazao da Vojska i policija ne mogu da brane Crnu Goru<<<

“Rade to preko svojih stranačkih saopštenja, preko njima bliskih medija iz okruženja, sa ciljem kompromitacije države i njenih institucija. Cilj im je narušavanje bezbjednosti zemlje, narušavanje međunacionalnog i multietničkog sklada i dobrosusjedskih odnosa sa državama našeg okruženja”, saopštili su iz resora Predraga Boškovića.

<<<<Medojević ne poznaje praksu EU, zidovi ne rješavaju ništa<<<

<<<Medojević se sad pravda: Zid se diže protiv mafije i šverca, a ne protiv ljudi i naroda<<<

U Ministarstvu ističu da je Demokratski front već duže vrijeme u političkoj agoniji.

“I to unutar stranačkom neredu koji ih gura u destrukciju sopstvene države koju vrlo često ne priznaju i koju bi rado vidjeli kao 27. izbornu jedinicu neke „Velike Srbije“, pa zbog toga ne reagujemo na njihove besmislene navode. Ovoga puta to činimo jer atakuju na najveće vrijednosti koje baštini Crna Gora, kao što je suživot različitih vjera i nacija i dobrosusjedski odnosi”, ističu u Ministarstvu.

Poručuju im da je naša vojska garant mira i stabilnosti zemlje i svakog njenog građanina, sposobna da doprinosi globalnom miru i stabilnosti djelujući u okviru NATO, a njen sastav odslikava Crnu Goru u svim njenim tradicionalnim i savremenim vrijednostima.

“Upravo zato Vojska Crne Gore u kontinitetu ima najveće povjerenje i podršku građana”, zaključuje se u saopštenju Ministarstva.

S.Đ.

71

avatar
1000
35
36
0
 
61
Toliko.SrbisuTurciDejo ferraraCrnogorciSuSrbiKijoslav
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejo ferrara
Gost
Dejo ferrara

Sto ste na kraj srca možda su albanci došli da se druže 😂

Kijoslav
Gost
Kijoslav

Psi laju karavani prolaze.

Blaf
Gost
Blaf

Imate vi tih iz DF pod uniformom koliko ocete. I sto je najgore, napreduju bez obzira sto bi promijenili kapicu da se ne daj boze zapuca. Prvo ocistite vojsku od “patriota” pa onda pricajte za politicare.

KORA BANANE
Gost
KORA BANANE

Nemojte tako vojsko nasa draga. Demokratski front a posebno Andrija Mandic imaju iskustva sa nelegalnim prelascima granice. Mandic je prosle godine uspio da nelegalno predje granicu i umakne crnogorskim granicarima, ali na svu srecu srbijanski ga opazili i uhapsili.

NKL
Gost
NKL

Ne znam sta DF ima sa Vojskom CG. Njihova vojska je u Srbiji.

KORA BANANE
Gost
KORA BANANE

Ja se slazem da crnogorska granica nije dobro cuvana. Sjetimo se samo najsvjezijeg primjera kada je lider demokratskog fronta Andrija Mandic uspio da nelegalno predje granicu i umakne crnogorskim granicarima, ali na svu srecu srbijanski policajci su ga otkrili i uhapsili. Crnogorska policija mora bolje da cuva crnogorsku granicu i sprjeci nelegalne prelazke raznih kriminalaca kao sto je ovaj primjer.

role
Gost
role

df na platnoj listi SRBIJE

izbjeglice
Gost
izbjeglice

ko bi od ove omladine 20+ da bjezi u iz CG? Ja vjerujem 90 %. Toliko o politici, vojsi, integracijama na balkanu. Da crna goro, i ti si na balkanu, ista kao srbija, hrvatska i ostale post komunisticke istocnoevropske propale drzave.

Tays
Gost
Tays

Haha, vojska koja ne smije da brani granicu svoje države

NKL
Gost
NKL

Vasa brana ali je izgubila sve ratove a granica se pomjera prema Beogradu. Nasa ne brani a granice na istom mjestu. Pa, mrzitelji vi mrzite i dalje.

Petik
Gost
Petik

Kakva je to vojska kojoj se na čelu nalazi jedan Pedja Bošković. Vojska čiji oficir proslavlja oluju, ministar koji zabranuje da se oda pošta žrtvama Natoa, vojska koja salje oficire kao okupatore na Kosmet…

NKL
Gost
NKL

Vojskom Crne Gore se komanduje iz Crne Gore. Ivan Masulovic je sin poznatog Niksicanina Luke Masulovica. On je samo provodio odluke nase Vlade i nase Vojske. Mozda ga tamo nijesu trebali slati ali nije Ivan Masulovic tamo ratovao na bilo cijij strani. Vidite vi sa ovima koji su palili i zarili po Kninu, pa pobjegli a narod ostavili. Vojni analiticar… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Vosjkom se ne komanduje iz CG

NKL
Gost
NKL

A ne nego iz Zanzibara. Vazno je da se ne komanduje iz BG. Kad joj komandovao Pesic nestala je i vojska i drzava.

Svjefol
Gost
Svjefol

Zbog pokusaja slabljenja borbene gotovosti nase armije, i podrivanja odbrambene moci zemlje, ove kreature treba poslati u zatvor. U svim ozbiljnim drzavama svijeta bi im se to desilo i smatralo bi se izdajom zemlje. I saljite vise u zatvor onu dvojicu, sto se sprdate.

Cika miki
Gost
Cika miki

Ja cu ka anfilohije proklet bio ko glasao za ovu cetnicku druzinu df pi pi pi

Bobo Kuktov
Gost
Bobo Kuktov

Dje se Krstov barjak vije cetnicima mjesto nije.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Krsto se najviše borio protiv partizana

SrbisuTurci
Gost
SrbisuTurci

Cetnici su prirodni neprijatelji Crnoj Gori i Lovcenskoj brigadi.

Toliko.
Gost
Toliko.

DFu smeta jaka vojska Crne Gore, kao I svakom okupatoru sto smeta, odnosno domacem izdajniku – saradniku okupatora (kvislingu). Ne obazirite se na njih, nego samo pendrekom po njima.

Momo
Gost
Momo

I kvislinze što trabunjaš

dejo
Gost
dejo

ako je ko kvisling onda si to ti i donovi satrapi sve sto su bile prave vrijednosti drustva ste izdali i prodali i braci zabili noz u ledja

Toliko.
Gost
Toliko.

Noz u ledja je bio 1919., I zabila su ga uoravo ta braca.

Jack
Gost
Jack

To da vojska Cg ima najvise povjerenje gradjana mozete objesiti macku o rep..Vi nijeste vojska Crnogoraca nego placenicka nato grupacija..

Kijoslav
Gost
Kijoslav

A vi ste peta kolona gospodi Srbi i gospodo posrbice. Kakvih Crnogoraca! Sta vi hocete sluge slugine.

Plunjaš
Gost
Plunjaš

Jack, ti i tvoji velite da nijeste crnogorci. Tako da nemaš se što nervirat, to i nije tvoja vojska. Tvoja je tamo neđe oko lajkovca.

jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Neka njihova ĐECA IDU U SORAPSKU VOJSKU ja se slažem.

Send this to a friend