Politika Crnogorska kulturna mreža poručuje

Neka Vam na dan izbora olovka u ruci piše srcem za Crnu Goru

Ovo je godina koja bi mogla da odredi dalju sudbinu naše Crne Gore i smatramo da su pred nama do sada najvažniji, pa zašto ne kazati i istorijski parlamentarni izbori, jer će se na njima donijeti odluka ne samo o tome koji će politički subjekti u narednom četvorogodištu sačinjavati izvršnu vlast, već će se odlučivati i o tome hoće li Crna Gora sačuvati svoju suverenost, saopšteno je iz Crnogorske kulturne mreže.

“Na predstojećim izborima se odlučuje da li će Crna Gora skrenuti sa svog evropskog puta u slučaju da vlast budu vršile opozicione partije, koje žele da ruše Crnu Goru. Stoga je na ovim izborima za Crnu Goru veoma važno da većinu koja će vršiti
izvršnu vlast ne dobiju političke partije koje žele da Crnu Goru uvrste u projekat velikosrpskog nacionalizma, kojem smo većinski na referendumu 2006. godine jasno rekli NE”, navodi se u saopštenju.

Prethodnih mjeseci, kako su istakli, na ulicama smo imali priliku da vidimo kako opozicione partije vide Crnu Goru, sa ikonografijom i zastavom koja simbolizuje 1918. godinu.

“Njihova eventualna pobjeda na predstojećim izborima otvorila bi put za organizovanje nove “Podgoričke skupštine” koja je za njih praznik, a za Crnu Goru tamna strana istorije”, kazali su oni.

Na drugoj strani, kako dodaju, imamo državotvorne partije koje bi, i pored svih svojih nedostataka, crnogorsku nezavisnost i izvjestan evropski put svojom pobjedom dodatno učvrstili.

“Svjesni smo da onaj ko radi taj i griješi. Zbog donošenja ponekad loših odluka koje se tiču neadekvatnog sankcionisanja
nepoštovanja koje je permanentno iskazivano prema Crnoj Gori, danas smo došli u situaciju da su predstojeći parlamentarni izbori za našu državu podjednako važni kao i referendum koji je održan 2006. godine. Ako se nacionalno izjašnjavate kao Bošnjak, Musliman, Albanac, Hrvat ili Rom, svjedok si da se nikad nijesi osjećao kao manjina jer je evropska i građanska Crna Gora naša zajednička i jedina kuća”, piše u saopštenju.

Ako se, kako su kazali iz CKM-a, nacionalno izjašnjavate kao Srbin ne nasijedajte na jeftine političke trikove kako Vam se želi oduzeti identitet i pravo na slobodu vjeroispovijesti.

“Jasno je da Vam o tome govore politički šibicari koji zlopotrebljavajući “srpstvo” žele da sebi obezbijede finansijsku apanažu koju dobijaju od onih koji žele da sruše našu državu. Ne dozvolite im da nas zahvaljujući Vašem glasu svađaju i šire nepotrebnu mržnju prema Crnoj Gori”, ističu oni.

Oni su apelovali na građane da svoj glas, bez obzira na lično nezadovoljstvo, zbog postupka neke državne ili lokalne administracije ili pak pojedinca, daju državotvornim partijama jer na taj način glasaju za Crnu Goru i spas njene suverenosti.

“Neka Vam na dan izbora olovka u ruci piše srcem za Crnu Goru”, poručuju iz CKM-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Virus
Gost
Virus

Presmiješni su mi ovi fašisti

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Naravno, srcem za našu Crnu Goru i Mitropoliju! Živjeli dobri moji ckm

Dula
Gost
Dula

TAKO JE!

Deni
Gost
Deni

Pozeljno je malo vise ovakvih reklama i ne samo pred izbore. Ne znam samo sta CANU radi i ovim odlucujucim momentima.

Mongro
Gost
Mongro

Treba im ukinuti novčanu podršku iz budžeta pa neka se naukom bave iz ljubavi!

Burin
Gost
Burin

Prije svih izbora se borimo za Crnu Goru protiv velikosrpskih osvajaca. A za to vrijeme nas oglodase iznutra. Mi smo poput ovaca koje se cijelog zivota boje vuka, a pojede ih coban.
E da, nemojte slucajno objaviti komentar. Nece se dopasti gazdi.

Mirko
Gost
Mirko

Dadose li oni Ceci,Arkanovoi zeni, kriminalca, ratnog zlocinca i profitera, oskar popularnosti

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Jel ovo politick partija ili im je sfera djelovanja kultura? Pitam za druga.

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

A da kultura, čuš je li kultura… Ali kultura jednoumlja, propagande i stabilokratije.

Send this to a friend