Politika

Neotvaranje pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom razočarenje za sve u regionu

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ocijenio je da je nemogućnost postizanja dogovora na Evropskom Savjetu o otvaranju pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom veliko razočarenje za sve nas u regionu.

“To može imati veoma negativne posljedice i za Zapadni Balkan, i za Evropsku uniju”, naveo je predsjednik u objavi na Tviteru.

Podsjetimo, evropski lideri su jutros prekinuli razgovore, a da nijesu postigli dogovor o eventualnom početku pristupnih pregovora s Albanijom i Sjevernom Makedonijom, uprkos upozorenjima da bi odbijanje narušilo reputaciju EU i dovelo u opasnost region Zapadnog Balkana.

 

39

avatar
1000
23
16
0
 
34
cucaVOJOVaše imeZivko89PetarPan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cuca
Gost
cuca

Milo je stvorio crnu goru on ce je i uništiti

VOJO
Gost
VOJO

DPS je partija koja je imala najviše rukovodilaca SA GOVORNIM MANAMA… To su od malih nogu ISKOMPLEKSIRANE OSOBE…

PetarPan
Gost
PetarPan

Izglada da EU ne želi ni pravoslavlje isto kao i islam u uniji…

Balkanska
Gost
Balkanska

Ne treba biti mnogo nacitan pa vidjeti da je odavno EU digla ruke od Balkana. Vec duze vrijeme za Balkan se sprema neka Bsllanska unija u kojoj ce Albanija i Srbija biti ono sto je Francuska i Njemacka u EU. Znaci da je dzaba bila 2006. I najgore je sto se o ulasku u tu Balkansku uniju CG i ostali… Više »

Zivko89
Gost
Zivko89

Ja to trubim već mnogima ovde ali niko me ne sluša. Pored stvaranje prirodne Albanije, stvara se mala velika Srbija kao kontra-teža u koju će ući BiH, Crna Gora, Delovi Makedonije, u Prirodnu Albaniju ulazi Kosovo, delovi Makedonije i Crne Gore, oko Ulcinja. Hrvatsku i Sloveniju su izbacili iz igre jer su ih primili u EU. Znam još mnogo toga,… Više »

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Šta napriča ti to? Neki novi sci-fi?!

Dzordz
Gost
Dzordz

Nista ni mi nijesmo u boljoj poziciji. U istom smo kosu.

XXL
Gost
XXL

Nakon ove i ovakve odluke EU sve zemlje Zapadnog Balkana bi trebalo da zauzmu jedunstven stav prema ovakvoj slaboj, impotentoj i sve vise beznacajnoj EU i njenoj neozbiljnoj i neodgovornoj politici prema drzavama koje se kao i onr nalaze u – Evropi, svidjelo se to njima ili ne. Treba da posalju snaznu i jasnu poruku da ce svi zajedno prekinuti… Više »

Jasarko
Gost
Jasarko

Mislim da ce nas primiti da operu obraz a ne zato sto smo zasluzili…

Sin vdt
Gost
Sin vdt

Izadje UK a udju montinero albanija makedonija srbija bosna i kosofo..jao jao pa zamislite taj ponor u eu hahahahahaha

Podgorica
Gost
Podgorica

Ni mi nikad necemo uci u Eu

Baranin
Gost
Baranin

CG ne moze da udje u EU sa DPS-om na celu, razumijete. Jedna ista partija je na vlasti 30 godina, a standard nam je najgori u Evropi (pogledajte samo minimalne zarade, iza nas je jedino Makedonija, Albanija I Moldavija), svima u Evropi je jasno da ovdje vlada korupcija od samog vrha. Svaka drzava bi smjenila vlast da se zivi lose… Više »

Kanjos
Gost
Kanjos

Slazem se sa tvojim misljenjem, ali trebao si da dodas da imamo i istu opoziciju zadnjih 30 godina. Ne zna se ko je crnji od koga 🙂

Rozaj
Gost
Rozaj

Bravo kralju,

Maverick
Gost
Maverick

U EU ni za 10 godina. EU cekaju velile reforme, ako opstane bit ce to drugacija EU nego ova sadasnja. I tu nema mjesta za kvazidrzavice kao sto su ove na Balkanu… Opekla se EU primajuci sve i svja… A mi isto da pokrenemo reforme, da dodjemo do evropskog kvaliteta zivota, pa cemo lako za EU. Ovako nismo blizu ni… Više »

The Ennd
Gost
The Ennd

Najmanja zemlja kandidat za ulazak pa toliko cekamo ,pusti albaniju i makedoniju kad ce mo mi uc .

Mornar
Gost
Mornar

Bravo predsjednice,treba francuzima i evropi otvoreno reci da prave gresku.

Amin
Gost
Amin

Hahahahahahahaha

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Evo mi se prikaza u Sendvič…’Mi ulazimo u EU..2034..A Albanija i S.Makedonija 2048′..Lideri ..Idemo..

Send this to a friend