Politika

Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi: Novljani još pamte neispunjena obećanja DPS-a

Kad te rekorderi u nerealizovanim obećanjima optuže da si nešto obećao, a nisi ispunio, onda znaš da si sve radio kako treba, saopštili su danas iz koalicije Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi.

<<<DPS Herceg Novi: Aktuelna lokalna vlast obećavala ukidanje naplate putarine na putu Meljine-Petijevići, Obećanje nije ispunjeno<<<

“Iz partije iz koje je svojevremeno obećavano 40000 novih radnih mjesta, da će javni dug pasti ispod 60 odsto, da će obrazovanje biti temelj ukupnog razvoja crnogorskog društva… Slučaj Herceg Novog je najbolji ogledni primjer za to kako oni ispunjavaju obećanja jer su ovdje upravo temelji obrazovanja i bukvalno bili poljuljani kada su, svojevremeno, stručnjaci vijećali da li se teren i pod osnovne škole na Savini sliježe ili škola klizi”, navode u toj koaliciji.

Sjećaju se, kažu, i obećanja Duška Markovića o tome da će dijeliti stanove mladim bračnim parovima, koje nije vidio niko osim bračnog para DPS-SD.

“Vaša partija je pala u zaborav građana Herceg Novog, ali vašu sudbinu ne dijele vaša obećanja”, naglašavaju u koaliciji Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi.

Kako ističu, građanima Herceg Novog još su u pamćenju njihova obećanja o izradi PUP, završetka kolektora, nove autobuske stanice, rekonstrukcija šetališta, rješavanja loših privatizacija, stavljanja u funkciju hotela Vektra Boke, statusa bolnice u Meljinama, Instituta Igalo, brojnih drugih projekata od kojih ni jedan nisu završili, zbog čega su i kažnjeni na prethodnim izborima.

“A pošto su izgubili vlast na lokalnom nivou pokušali su da sa državnog opstruiraju šta mogu, a nisu mogli mnogo jer smo, uprkos opstrukcijama, realizovali veliki dio dio onog što vi niste. Tako će, na vašu žalost, i putarina biti ukinuta, i rampa podignuta, a Herceg Novi biće slobodan grad. Međutim, ni to nije sve: na vašu žalost, Ban više neće upravljati trajektom, tako da ćemo grad osloboditi i sa druge strane”, poručuju iz koalicije Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
hncgKraj lopovafreeMNENiksic
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
hncg
Gost
hncg

ni lijevo ni desno ni pravo nego nazad iz novoga demokrate nije dps vladao u novi nego vi i takvi

freeMNE
Gost
freeMNE

A ćutite tu,napravili ste kasabu od HNovog zahvaljujući 20godišnjoj vladavini vaših koalicionih kolega iz SNP i njemu sličnih

Niksic
Gost
Niksic

Hahahhahahahahaha 😀
E ovaj je bio dobar

Kraj lopova
Gost
Kraj lopova

Nema više dpsa

Send this to a friend