Politika

Nikčević: Đeljošaj da prizna debakl i počne da radi svoj posao

Nikčević

Dugo je trajalo čekanje predsjednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja da dobije poziciju u novoj Vladi, iako je platio veoma skupu ulaznicu. To čekanje se pretvorilo u tajne pregovore i sastanke sa mandatarom Zdravkom Krivikapićem o kojima sa saznaje putem nezvaničnih informacija iz medija, saopštio je danas član IO DPS Tuzi Radovan Nikčević.

“Crnogorska javnost ne zaslužuje da bude obmanjivana, već bi bilo ljudski i profesionalno da se obojica obrate i saopšte detalje pregovora. Ono što je bilo evidentno jeste da je mandatar resore nuđene Albanskoj listi u međuvremenu dodijelio bliskim saradnicima SPC, pa je Đeljošaju moglo biti ponuđeno da im bude pomoćnik. Izgleda da mandatar sumnja da Đeljošaj ima kompetencija za višu poziciju, a neophodno je da pridobije nekog od manjina ne bi li smanjio pritisak javnosti i medija nakon objavljivanja izuzetno homogene liste kandidata”, naveo je Nikčević.

Očigledno da mandatar, dodaje, nije u dovoljnoj mjeri cijenio trud koji je Đeljošaj uložio napadajući iskrene prijatelje albanskog naroda, aktuelnu Vladu Crne Gore i Glavni grad.

“Nadamo se da će ovaj debakl osvijestiti predsjednika najmlađe opštine u Crnoj Gori i da će konačno početi da se bavi problemima građana koji su ga birali na funkciju”, zaključuje Nikčević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gile
Gost
Gile

Dobili nagradu za najbolju lokalnu upravu na Balkanu,a ovi ga prozivaju.Jos Plantaze kad dijelom pripadnu Tuzima bice vise za narod Malesije.

Realan
Gost
Realan

Dps sad ni EU ni Albanci ni niko ne valja

Mara.76
Gost
Mara.76

Vec je ovim pregovorima izdao albanski narod, pa nece biti nista novo ako sjutra proda i SPC.

Nikoll
Gost
Nikoll

Ko ponudi vise… Sramota sto se desava

Miki
Gost
Miki

Ha-ha treba im neko da ide ujutro za bureke, pa se sjetili Nike 😀

Valento
Gost
Valento

Djeljosaj da se odmah zalozi za povlacenje priznanje Kosova, mozda to bude dovoljno za ministarsku fotelju!?

Radule odKrupca
Gost
Radule odKrupca

Sa njima ili bez idemo dalje.

Patriota
Gost
Patriota

I treba da Idete nego što

Send this to a friend