Politika

Nikola Rovčanin imenovan za portparola Demokrata

Nikola Rovčanin

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, imenovao je Nikolu Rovčanina za portparola Demokrata, saopšteno je danas iz te partije.

Nikola Rovčanin je rođen 13. jula 1984. godine u Pljevljima, a po zanimanju je diplomirani pravnik.

“Političku karijeru započeo je 2010. godine od kada je obavljao niz odgovornih političkih funkcija. Od 2014. godine odbornik je u Skupštini opštine Pljevlja, a od 2018. godine predsjednik Kluba odbornika Demokrata u SO Pljevljima. Potpredsjednik je i šef Izbornog centra Opštinskog odbora Demokrata Pljevlja, a 2017. godine izabran je za člana Glavnog odbora Demokratske Crne Gore. Učesnik je više javnih debata, radnih grupa i savjeta. Pohađao je Školu demokratskog rukovođenja”, navode Demokrate.

Kako dodaju, od 2009. godine zaposlen je u preduzeću ,,Vodovod” Pljevlja, gdje je obavljao poslove pravnog referenta, sekretara Upravnog odbora, rukovodioca Sektora za opšte, pravne i kadrovske poslove i savjetnika za pravne poslove.

“Više od deceniju zastupa preduzeće pred sudovima i državnim organima. Bio je aktivan u sindikalnim organizacijama na državnom i lokalnom nivou. Posvećeno se bavi razvojem seoskog turizma na porodičnom poljoprivrednom gazdinstvu. Oženjen je suprugom Krstinom sa kojom ima kćerku Anastasiju”, kažu Demokrate.

Mandat portparola traje do završetka mandata predsjednika Demokrata.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Hvale nedostaje a posebo imponuje fizicka konstrukcija.Becic inace okuplja poslusnike

Nenad
Gost
Nenad

Nemam ja nista protiv demokrata neka se bore, al mi nije jasno gdje nalaze sve ove tipove starmale..kao da imaju po 70 god a momcici mladi..

Dragan Pv
Gost
Dragan Pv

Objavite da se zaposlio kao kadar SNS, pa prešao u SNP i sad kod Demokrata. Slično putesestvije kao i mladog Alekse. Mala su Pljevlja, znamo se.

Salijeri
Gost
Salijeri

Je li i ovaj gospodin izvorno iz SNP ili DF? Bitno je sa kojeg je izvora prvu “demokratsku” vodu popio😊

Car
Gost
Car

Ko je ovaj. Nikad vise 1918

Pisar
Gost
Pisar

Hahahahaha.. ne zezaj.. još jedna crvena kravata.

Walter
Gost
Walter

Da je zavrsio pravo na “univerzitetu” Union se ne pominje. Ko je cuo za Union zna o cemu se radi.

Send this to a friend