Politika

Nikolić: Đukanović Crnu Goru doveo do praga EU, apostoli iz Evrope sad kad su postali ministri, blokirali integracije

Miloš Nikolić

Besmisao Pokreta Evropa sad i njihovog neharizmatičnog zamjenika kandidata, vječite rezerve, manifestovan je danas i kroz njihovo isprazno saopštenje u kojem, tek reda radi, žele još jednom podsjetiti na sopstveni kompleks od Demokratske partije socijalista (DPS) i Mila Đukanovića, poručio je portparol DPS-a Miloš Nikolić u reagovanju na navode Pokreta “Evropa sad”.

<<<Evropa sad: Đukanović najmanje pozvan da govori o ulasku u EU<<<

Reakcija Nikolića uslijedila je nakon što su iz Pokreta “Evropa sad” poručili da je aktuelni predsjednik Đukanović “najmanje pozvan da govori o ulasku u EU”.

“Apostoli Zdravka Krivokapića, koji se na političkom tržištu nude kao nova roba, a u stvari su pokazali šta znaju i umiju kad su sa Vesnom Bratić, Borovinićkom i njima sličnim uništavali sve po Crnoj Gori – tjerali investitore, komandovali napadima na Belvederu, uvozili koronu iz susjednih država”, saopštio je funkcioner DPS-a.

A zamjenik kandidata, po riječima Nikolića, pod parolom “Napolje sad” “otjerao je sve velike investitiore koji su doprinosili ekonomskom napretku Crne Gore”.

“Kada nam stigne faktura za naplatu nakon završetka arbitraže koju je Aman poveo pravo ćemo je njima poslati. Zbog građana, pomenućemo – nije ni Đukanović, niti DPS, kriva za blokadu institucija. Ona je počela upravo sa radom Vlade Zdravka Krivokapića – premda je moguće očekivati kako će čelnici Evrope sad možda i da se prave kako nijesu bili u njoj”, jasan je portparol DPS-a.

Nije Đukanović blokirao diplomatsku mrežu, kaže on, nego je spašavao od “blamaža u kojima su učestvovali nekadašnji apostoli, a sadašnji funkcioneri Evrope sad”.

“Dovoljno je sjetiti se koga su predlagali za ambasadora u Bosni i Hercegovini.  Lošim manipulatorima iz Evrope sad poručujemo – ako imate saznanja o bilo kakvom krivičnom djelu koje je počinio bilo ko iz DPS-a, u ponedjeljak ujutro odmah podnesite prijave nadležnim institucijama. U suprotnom, s obzirom na to da imate već imidž lažova, svako sljedeće saopštenje, bez argumenta, samo potvrđuje da opet pokušavate da javnost dovedete u zabludu”, dodao je Nikolić.

Milo Đukanović je Crnu Goru, navodi on, uveo u najjači vojni savez i doveo pred vrata Evropske unije, “a vi i vaša apostolska politika, ste je gurali u balkansko blato”.

“Kako ste kao kvazi eksperti, došli do vlasti, tako su evropske integracije Crne Gore potpuno zaustavljene. Od toga se Crna Gora nije oporavila do danas. Vas i Evropsku uniju, spaja samo i isključivo lažni naziv stranke čiji ste PR napravili parama građana. Samo neka u Evropi sad žive u iluziju – tek će 19. marta shvatiti da će za zamjenika kandidata i drugi krug ostati nedostižan cilj”, zaključio je Nikolić u reagovanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Milo je unistio Crnu Goru i udaljio nas od EU

Eureka
Gost
Eureka

Milo je još Predsjednik, kratko, on nas je doveo prek priče o EU do Otvorenog Balkana

🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

Svi su oni na istoj liniji!! Uništenja CG!

Dado
Gost
Dado

Sa ovim rukovodstvom u EU ni ne trebaju nam ana bas nista.

Tvrdos
Gost
Tvrdos

PES se cijepa u skorijoj buducnosti na krilo Milatovica manje i doslednije DF-u i krilo Spajica vece i dosljednije EU.

pax
Gost
pax

Nije to Evropa sad nego Opanci sad.

Mitar
Gost
Mitar

To je apsolutno tacno i tu nema price ali shvatite: 80% biraca zeli da zivi lose!!! Zele da se vrate u 19 vijek! Zele da puze po zemlji i ljube cipele … Ne moze tu nista da se uradi ako je vecina bolesna!!!

NM🇲🇪
Gost
NM🇲🇪

Saglasna sa svim sto ste napisali. Sve ste rekli ,bravo!!!

SusedStipe
Gost
SusedStipe

Puziš kao siromašni građaner. Pogledaj šta je Vučić napravio od Srbije, pa uporedi gde je CG.

Mirsi
Gost
Mirsi

Niko to Mitre ne želi nego tako žive decenijama pa se naviklo, jer đe su radili ,su im poklonili firme,fabrike,hotele kumovima i prijateljima

NM🇲🇪
Gost
NM🇲🇪

Ne da su obustavili Integracije,nego su nam unutar države obrušili sve zarad svojih fotelja.Skapasmo !!!
Najtužnija Država na Zapadnom Balkanu zadnje dvije godine !!!

Slavko
Gost
Slavko

Da je tako kako ti pricas bili bi vec tamo!

Evivax
Gost
Evivax

A nemoj Nikoliću dovodite i vodite evo punih 30 godina ,da smo pješke krenuli za Brisel stigli bi odavno.

Hogar
Gost
Hogar

Ne bi baš,zaglavili smo bili sa neprijateljskom Srbijom koja nas je uvukla u osvajačke ratove..pa sankcije,hiperinflacija,totalni slom a na kraj i bombardovanje.
#računaj od 2006-e kad smo obnovili nezavisnost i shvatićeš da je urađeno masu i to uz stalnu opstrukciju spolja i iznutra.Ne bi više mogao uradit ni Sv.Petar Cetinjski,obzirom na okolnosti.
#a “30 godina”,jasno je..propagandna mantra iz četničke kuhinje..

NM🇲🇪
Gost
NM🇲🇪

Tako je !!!! Svaka čast !!

NM🇲🇪
Gost
NM🇲🇪

Od kad se razumijes u Diplomatiju ? EVIVAX .Mi ako dozvolimo da se 19.03. Izabere tudja kuća,a ne svoja onda ga tek nemamo sto brojat,kad ćemo ?.Želja će vas biti ,i mene i vas !Ne zaboravite da smo za članicu EU prvo morali imati samostalnu ,i svoju Državu, a mnogi će je opet pokušati pripojiti,oni isti kojima je bitan licni… Više »

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Svaka čast. Oštro i argumentovano. Odavno nijesam pročitao bolje reagovanje DPSa

Poligraf
Gost
Poligraf

Ni ja odavno ne procitah manje kamufliranog dps bota:)

sivi soko
Gost
sivi soko

Smijesno od tebe,ti mislis da je narod naivan….

Vanja
Gost
Vanja

Tačno!

beharovic serif
Gost
beharovic serif

Sve u redu ja sam za dps ali treba narodu omoguciti BÔLJI ZIVOT ? Da ima de da radi da izdrzava porodicu ? A ne fukcioneri da TRPAJU u dzepove narodu siromastvo ???

Send this to a friend