Politika

Nikolić: Komentari na autorski tekst predsjednika Đukanovića potvrda da su naredni izbori dan D za Crnu Goru

Miloš Nikolić

Autorski tekst predsjednika Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića izazvao je juče buru komentara sa različitih političkih i medijskih adresa. Nizali su se komentari perjanica iz pokreta Evropa sad, pojedinaca iz GP URA, jurišnika Bratislava Stojiljkovića sa raznih medijskih ispostava BIA koji se protežu od Borbe do Adrie, kazao je Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a.

<<<Đukanović: Da nam razum bude ispred inata, da mržnja prema bilo kojoj partiji ili pojedincu ne bude jača od ljubavi prema Crnoj Gori<<<

Briljirali su, smatra on, i brojni pojedinci i bivši konstituenti iz nekadašnje koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

“Ono što je ipak bilo najtužnije jeste zaključak koji se jasno nametao da je Jole Vučurović zvučao gotovo kao portparol svih pomenutih struktura zajedno. Jer sadržina, vokabular ali i domet političke pameti svih navedenih, gotovo da se nije razlikovao”, ocijenio je Nikolić.

Zbog toga su, kaže, i poruke iz teksta predsjednika Đukanovića još značajnije.

Nikolić naglašava da sve što živimo danas i svi izazovi sa kojima se suočavamo uzrokovani su, kaže, rezultatom izbora 30. avgusta.

“I prije tih izbora jasno smo upozoravali javnost da je glas za Uru glas za Demokratski front, te da suštinske razlike u politici između ove dvije strukture nema bez obzira što su jedni tvrdi unionisti a drugi deklarativni suverenisti”, podsjetio je Nikolić.

Prethodne dvije minule godine, sa posebnim akcentom na posljednje događaje, prema njegovom mišljenju, jasno su potvrdile ispravnost takvog stanovišta.

“Pa ipak, ako smo kao društvo jednom dozvolili da budemo zavedeni zelenom politikom malog Napoleona, drugi put na to nemamo pravo. U sedmicama ili mjesecima pred nama slijede nam vanredni parlamentarni izbori na kojima nemamo pravo na grešku”, rekao je poslanik DPS-a.

Suverenistički blok, ocjenjuje Nikolić, bez obzira na modalitet nastupa “mora pokazati jasnu koheziju i efikasnu saradnju a građani moraju shvatiti da je sudbina Crne Gore u njihovim rukama i da pobjedu neće donijeti niko – sem oni sami”.

“Sa druge strane političkog spektra razlike gotovo da nema – i jučerašnje reakcije su to još jednom dokazale. Zbog toga, naredni izbori biće dan D za Crnu Goru i dalji kurs njenog razvoja. I samo svi zajedno toga dana možemo odbraniti temeljne vrijednosti od kojih mora biti satkana budućnost Crne Gore kao moderne, evropske, sekularne, antifašističke države i punopravne članice EU”, zaključio je Nikolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tuški
Gost
Tuški

Nikolicu svaka ti je namjesto,ali pogledaj zadnji ciklus izbora,svuđe đe ste napravili takozvanu reformu partisku je kiks na izbore,Tuze je nekada davalo 5000 glasova a sada Nik dominira,stavili ste ljude koji nemaju autoriteta u svojim kućama,kordinator sve potjerao šta je valjalo,otvorite dobro oči ako će te ići na izbore,jer zavisite od manjiski glasaca Nikoliću.

Elf
Gost
Elf

Dovođenja
DPS

Ljubo
Gost
Ljubo

Vidjećemo kome će biti dovidjenja

Bokelj
Gost
Bokelj

A vi ne možete preko 15%. Tu vam je gašenje. Proći ćete kao SPS u Srbiju.

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Mozda je tebi dza ili bu.Narodu CG nije

🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

CG je na prekretnici, ili-ili!!

Maja
Gost
Maja

Crna Gora je vjecna dok su joj djeca vjerna. U tom smislu shvatam i tekst Predsjednika.

Cetinjanka
Gost
Cetinjanka

Bice na jednoj strani oni kojima je jedina domovina Crna Gora ,a na drugoj ovi sto imaju rezervne pa koja vise da,srbija ili Rusija🤣🤣

Bojan
Gost
Bojan

I ovi drugi dobijaju 65% 🤣🤣🤣🤣

DarthVader
Gost
DarthVader

Cega se pametan stidi, znas dalje.

Micko
Gost
Micko

Vi jos niste lekcije naucili.. Mrcila se Crna Gora

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Svaki izbori kada vam se o fotelji radilo je bio “sam D” za CG

Monako🇲🇪
Gost
Monako🇲🇪

Vi ste završili sa pobjedom Evropa sad vam uže birače!!!

Monte Karlo
Gost
Monte Karlo

Sta me nasmija .Evropa juce a ne Evropa sad

Cetinjanka
Gost
Cetinjanka

Moze i malo śutra Milojko🤣🤣

Krv za CG🇲🇪🕊
Gost
Krv za CG🇲🇪🕊

Svi mi znamo da su oni četnici..oni mogu samo četnicima iz df-a glasove da uzmu.

delboj
Gost
delboj

Evropa sad je samo jos jedna linija politicke ekspoziture crkve Srbije, uz DF, Demokrate i URU. Z Na sledecim izborima imamo crkvu Srbije i Vucica u pomenute 4 kolone. Na drugu stranu imacemo DPS i jos po koju crnogorsku stranku. I imacemo stranke manjina. Tako da, vidjecemo koliko ima Crnogoraca a koliko Srba. Jedno je sigurno, svaki Crnogorac koji da… Više »

Bodin
Gost
Bodin

Evo ja cu glasati Uru i Crnogorac sam 100%.Bivši clan Lscg-a.

Titograd
Gost
Titograd

Oni mogu samo uzet glas Df-u ili Demokratama nikako Dps-u.Oni sto su glasali Dps 2020 glasace ga opet na vanrednim izborima.

Send this to a friend