Politika

Nikolić mandataru: Da li da Vam vjerujemo da ste u politiku ušli zbog Dake Davidovića ili zbog prađedovskog zavjeta?

Nikolić

Poslanik DPS-a Miloš Nikolić kazao je danas u Parlamentu da je ekspoze mandatara Zdravka Krivokapića neprecizan.

“U određenim djelovima, ne bih da kažem neznavenim, ali svakako sa elementima brkanja nadležnosti samog mandatara i same Vade. I neću biti grub pa ću reći da je sadržina u znajačajnoj mjeri licemjerna, ali da svakako određeni prijedlozi nijesu u saglasnosti sa onim što ste radili u predizbornoj kapanji”, rekao je Nikolić.

Kako je naveo, Krivokapiću zamjera što je u ekspozeu naveo da je u poltiku ušao iz ljubavi prema Crnoj Gori, a srcem radi očuvanja prađedovskog zavjeta.

“Ovo, makar sudeći po ranijim izjavama nije tačno”, rekao je Nikolić, podsjećajući Krivokapića da je u jednoj emisiji kazao da je za njegov ulazak u politiku zaslužan biznismen Daka Davodović.

“Da li da vam vjerujemo kada kažete da ste u poltiku ušli zbog Dake Davidovića ili zbog prađedovskog zavjeta”, pitao je Nikolić.

Prema njegovim riječima, Krivokapić govori o slobodi medija i da treba obezbijediti slobodu govora, koja je ključ pravednog društva. S druge strane, napominje Nikolić, Krivokapić je kao potpredsjednika Vlade postavio čovjeka koji traži zatvaranje medija sa čijom se uređivačkom politikom ne slaže.

“On ih naziva udbaškim i mafijaškim. Da li je to da sloboda o kojoj pričate”, rekao je Nikolić.

Odbornik DPS-a je ocijenio da je Krivokapić jedan od krivaca teške epidemiološke situacije.

“Govorim o izbornoj kampanji jer je čitava obilježena kršenjem mjera. Govorite o regularnosti obrazovnog procesa, a čitav život ste proveli u obrazovanju i to na najvećim funkcijama na kojima vas je imenovala Valda Crne Gore koju je predvodio DPS”, rekao je Nikolić.

J.L.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos
Gost
Milos

A ko tebe dovede u DPS.

Lisboa
Gost
Lisboa

Nikolić da te zamolim nemoj mu ništa vjerovati, jer kome ti izabereš da vjerujrš, mi momentalno prestajemo

Brucee Lee
Gost
Brucee Lee

Nedostatak samokriticnosti, kod svih politickih subjekata u CG, je frapantan. Svi koji se okome na politicke neistomisljenike a pri tom ne sagledaju ni 1% svoje neefikasnosti, po meni, su licemjeri. Isto ocekujem i od novih, tacnije vec su tako poceli. Za sada ne vidim neku razliku.

Micoli
Gost
Micoli

Sjedi 1

Dula
Gost
Dula

Taco tako.

Trece jutro
Gost
Trece jutro

I ja se slazem.

gangrena
Gost
gangrena

ja mislim da ovaj momak ima sve predispozicije da ubrzo bude jedan od vodecih regionalnih lidera

Stefan
Gost
Stefan

A ne zasmijavaj nas u ove kasne sate časti ti.

Neđo
Gost
Neđo

Qq nama onda

Gggggggg
Gost
Gggggggg

Slazem se, odlican je. Vazda stalozen i miran, barata cinjenicama zaista dobro za svoje godine. A Krivoga je pospremio fenomenalno 😂

KPJ
Gost
KPJ

Salis li se
Rijetki primjer poltronstva
Tako mlad
Zali boze

Luka
Gost
Luka

Dobro je da su sve moralne gromade u vlasti.Glasaju za vladu ,a ne vole je.Zašto za boga?Protiv Nato su ali ne smiju sada?

Send this to a friend