Politika

Nikolić: NSD o ugroženosti Srba zbog političkog profiterstva

Izjava portparola Nove srpske demokratije Marka Kovačevića da je predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću važnije da Srbi budu ugroženi nego da Crna Gora opstane, kontradiktorna je, nelogična i prije svega netačna, kaže Miloš Nikolić, poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore.

<<<NSD: Đukanoviću važnije da Srbi ostanu ugroženi nego da Crna Gora opstane<<<

Naime, tvrdi on, predsjednik Đukanović je pokazao kako se ideja o obnovi državne nezavisnosti njegovala,  referendumom od 21. maja 2006. godine bila realizovana,  a  članstvom u NATO izgrađen je  stabilan temelj opstanka Crne Gore. Sa druge strane, sam DF predstavlja personifikaciju politike “Jugoslavija bez preduslova i alternative”, politike koja je činila sve kako bi spriječila da Crna Gora bude nezavisna država i koja je aktivno učestvovala u sprječavanju ulaska u NATO, kao pečata na državnu suverenost i nezavisnost.

“I danas, kao i mnogo puta ranije, DF zbog političkog profiterstva ponavlja propalu tezu o ugroženosti Srba u Crnoj Gori. Srbi u Crnoj Gori imaju sva prava kao i svi drugi građani u građanskoj državi. Jedino što boli lidere DF-a je odbijanje da taj građanski koncept Crne Gore bude narušen prihvatanjem njihovog zahtjeva da se crnogorski i srski narod Ustavom definišu kao konstutivni narodi, kao i da srpski jezik postane jedini službeni jezik. Crna Gora će, uprkos svim iskušenjima, opstati kao građanska država jer je to jedini ispravan put kako bi bila obezbijeđena jednaka prava svim njenim građanima, kao i stabilnost i dugovječnost države Crne Gore”, zaključio je Nikolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baranin
Gost
Baranin

Da se toliki rodis nebi ti se veselili,pogledaj se na sto licis nesreco,kao da su te izvukli is fioke i naduvali!!!!’

Kolica
Gost
Kolica

Ovaj rutavi defender nešto priča😂😂😂

hm...
Gost
hm...

Hahaha okle Pampers opet????a ovo je sampion…

Zoran
Gost
Zoran

Nsd je velikosrpska partija na vucicevom
platnom spisku.

Искрено Пг
Gost
Искрено Пг

Ко је сад овај? Мило, ђе га нађе? Куку ово је хаос. Подршка за Демократски фронт, једину праву опозицију у Црној Гори!

Siki
Gost
Siki

I Hitler je tvrdio da Jevreji nijesu diskriminisani. Hitler je sistematski smanjivao broj Jevreja, kako bi ih na popisu stanovnistva bilo sto manje. Ali u Hitlerovoj Njemackoj je bilo vise zaposlenih Jevreja u drzavnim strukturama nego sto je zaposleno Srba. Cak su pojedini Jevreji radili na najtajnijim planovima pravljennja atomske bombe. Samo cinjenicama demantujte Srbe. Koliko ih ima u drzavnoj… Više »

NHM
Gost
NHM

Kakvo lupetanje.

ekipa iz kraja
Gost
ekipa iz kraja

Čekaj malo, stani ! Skoro svako veče, na raznim dnevnicima, neko iz državnih firmi, agencija, ministarstava i uprave govori ekavski nešto u ime države. Ne znam koje su nacijonalnosti ali mnogi govore ekavicu i niko ih ne otpušta niti diskriminiše. Možda bi njih trebalo pitati za mišljenje o ovome.

Razocaran
Gost
Razocaran

Evo I ovoga ,,Deluje,,Iz TRECE postavi DPSa,

Sanja
Gost
Sanja

A vi se svi iz ljubavi bavite politikom Nikoliću…

Siki
Gost
Siki

Dokaz da je Darvin bio u pravu. Oce li Podgorica dobiti ZOO vrt. Eksponate vec imamo.

Dug3,1milijarde
Gost
Dug3,1milijarde

Koga će da glumi ovaj Multitalenat?

KLM
Gost
KLM

Ne bavese iz ideala sigurno

Send this to a friend