Politika

Ništa od bojkota, Nova ide na izbore

Nova srpska demokratija najavila je da će izaći na lokalne izbore u Tivtu 5. aprila i pozvala opozicione političke subjekte na razgovor o širokoj koaliciji. Time je praktično pala u vodu ideja o opozicionom bojkotu tih izbora, tim prije što su još neke stranke najavile da će izaći na izbore, piše Dan.

U saopštenju tivatskog odbora Nove srpske demokratije navedeno je da će učestvovati na izborima shodno odluci opštinskog odbora i glavnog odbora stranke, kao organa nadležnog za to pitanje.

“U punom demokratskom kapacitetu, otvoreni smo za saradnju i pravljenje koalicije sa ostalim opozicionim strankama u našoj opštini, kako bismo i na taj način pokazali želju i spremnost za smjenu ovog odnarođenog režima. Samo tako ćemo, čvrsto uvjereni kao nikada do sada, pokazati da smo spremni i odlučni da u pobjedničkom duhu opravdamo sva vaša očekivanja i da kao buduća nova vlast u našoj opštini budemo dostojni toga”, saopštio je predsjednik OO Nove srpske demokratije Savo Klakor.

Iz Demokratskog fronta, koalicije kojoj pripada i Nova srpska demokratija, saopštili su da su razgovarali sa svim potencijalnim partnerima koji hoće isto i hoće pobjedu.

“Gotovo je izvjesna zajednička lista opozicije u Tivtu, što DF snažno zagovara”, piše u saopštenju.

Iz Bokeškog foruma i SDP-a su Danu nezvanično potvrdili da će izaći na izbore 5. aprila, ali uz napomenu da je za konkretniju priču o tome još rano.

Iz Demokratske Crne Gore su saopštili da bojkot ima smisla samo ako u njemu učestvuju svi relevantni politički subjekti.

“Mi primamo k znanju ovu odluku, a organi partije će uskoro zauzeti stav”, saopštile su Demokrate.

Iz opštinskog odbora Crnogorske u Tivtu potvrdili su da će sigurno izaći na izbore.

“Već uveliko sakupljamo potpise podrške. Spremamo se za samostalan nastup, a ako se ukaže prilika i izrazi spremnost ostalih subjekata za formiranje građanskog bloka opozicionih partija, spremni smo za saradnju i pregovore”, kazao je funkcioner Crnogorske Goran Božović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marta
Gost
Marta

Njima je cilj da se okupe pred ove izbore i ujedine na litije

Antoan
Gost
Antoan

Ma kakvi izbori, idu oni na litije i svetosavske akademije

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Ovaj pavicevicev ima usiveno 4S na kapu. Toliko o ,,crnogorskoj”

Kaktus
Gost
Kaktus

Goran bozovic je crnogorac taman koliko i mr bean. Je li ga sramota da se oblaci kao sumadijac i skakuce u krug da bi zabavljao mase? Folklor je igranje igara svojeg naroda a ne tudjeg

Leart
Gost
Leart

Cus savo klakor. E bolje i nemat predsjednika OO nego njega stavit

Komita
Gost
Komita

E cudo ce napraviti ovaj dream team

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Ahhahahaha pazi da nece pobijedit

Liberal
Gost
Liberal

Zar opozicija ima tamo glasove? Ja da znam u tivat dps ima apsolutnu vlast

Stefo12
Gost
Stefo12

Nova ide na izbore… Nova sroska demokratije = stara opoziciona prica. Poraz.

Nepismeni
Gost
Nepismeni

Sava za gradonačelnika dobar je to nekad momak bio

Dragan
Gost
Dragan

Tivat je nekad bio grad u kome nije postojao nacionalizam nazalost danas migracijom Trebinjaca, Leskovcana i oatalih Tivcani ce biti mmanjina u svom gradu. Uz sve to ide tradicionalni folklor o velikoj Srbiji, Kosovu, litijama i ostalo. Nema vise bratstva i jedinstva nego ako mozes isprovociraj ostale gradjane sa 4c.

Vukasin
Gost
Vukasin

To nije NOVA no debelo STARA, pitajte Noleta.

Send this to a friend