Politika

Nosilac liste Svi za naš GRAD  dr Ivan Vuković učestvovao u radu Call centra Pokreta

Nosilac liste Pokreta „Svi za naš GRAD“, dr Ivan Vuković, posjetio je Call centar, koji je za nešto više od deset dana rada obavio razgovor sa preko 20.000 naših sugrađana.

Ivan Vuković
Ivan Vuković

Vuković je tom prilikom i sam uzeo učešće u radu Call centra, te obavio razgovor sa jednim brojem Podgoričanki i Podgoričana, koji su pohvalili dosadašnji učinak aktuelna gradske uprave i izrazili interesovanje za ono što su planirani projekti za naredne četiri godine.

“Građani su posebno interesovanje iskazali za buduće projekte i planirane aktivnosti za dio grada u kom žive, ali i za ukupan razvoj Podgorice u narednom periodu”, navodi se u saopštenju.

Odgovarajući na pitanja, Vuković je kazao da je gradska uprava na čijem je čelu posebno ponosna na činjenicu da se u prethodne četiri godine naš grad ravnomjerno razvijao, te da su brojni zadovoljni građani najveće priznanje.

Nosilac liste Pokreta “Svi za naš GRAD” – dr Ivan Vuković, pozvao je građane da nastave da svojim projedlozima i sugestijama daju nemjerljiv doprinos budućem razvoju naše Podgorice.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ans
Gost
ans

Hahaha

.Mila
Gost
.Mila

Bravo, pametni i vrijedni Gradonačelniče !

Send this to a friend