Politika

NOVA tvrdi: Mandiću isto imovno stanje kao prije ulaska u politiku

Andrija Mandić

Nova srpska demokratija kazala je da su netačni navodi o vlasništvu Andrije Mandića nad pištoljem koje se pominje u medijima.

<<<ASK zbog pištolja provjerava svu imovinu Andrije Mandića>>>

Tvrde da je Andrija Mandić jedini predsjednik parlamentarne stranke u Crnoj Gori koji nije uvećao svoje imovinsko stanje u odnosu na period prije ulaska u politiku.

“Andrija Mandić nije čovjek kome je materijalno bogastvo najvažnije u životu. Bavi se nacionalnom srpskom politikom i to je njegov životni izbor. Nemamo dileme da bi Mandić da je bio zainteresovan za materijalnu korist mogao poput hiljada drugih da dođe, recimo, do stana u nekom elitnom podgoričkom kvartu a da ne živi u porodičnoj kući koju je sagradio njegov pokojni otac u podgoričkoj mjesnoj zajednici Zagorič. Na istoj adresi se nalazi od svoje 12 godine i njegov komšiluk i naselje dobro znaju ko su on i njegova porodica. Između ostalog, upravo je naša politička organizacija zahvaljujući Andrijinoj čestitosti tamo ubjedljivo pobijedila na izborima. Od kada se bavi politikom uvijek smo u tom kraju kao opozicija pobjeđivali”, navode u ovoj partiji.

Dodaju da je Mandić za vrijeme bavljenja politikom imao jednu od najboljih plata u zemlji ali “nije poput ministara i funkcionera iz DPS-a koji su imali istu ili manju platu stekao imetak koji takva plata nije mogla da potkrijepi”.

“Čak je i jedini predsjednik stranke u Crnoj Gori koji je finansijsko poslovanje stranke uredio Statutom na način da se o svakom centu potrošenog novca odlučuje kolektivno u stranačkom organu koji je odvojen od Predsjednika koji uopšte ne upravlja sa stranačkim finansijama”, ističu u NOVA-oj.

Prema njihovim riječima, prljava i podla kampanja, kao i laži koje se šire protiv Mandića su organizovani i podstaknuti zbog njegovih jasnih, preciznih i doslednih nacionalnih i političkih stavova.

“To što on nije spreman ni milimetar da odustane od vlastitih uvjerenja služi na čast ne samo njemu nego i organizaciji na čijem je čelu. I što je on više puta isticao a svi njegovi saradnici dobro upamtili, što se tiče moralne i finansijske čistote ne bih se ni milimetra pomjerio mnogima koji su se zakleli čak i na zavjet skromnosti. Ovi bijedni pokušaji neće nanijeti štetu Andriji a još manje da će donijeti korist klevetnicima. Naravno, neće ni naručioce ovog najnovijeg napada spasiti od preispitivanja njihovog političkog djelovanja i toga da li su u skladu sa zakonom stekli ogromnu imovinu kojom danas raspolažu”, poručuju u ovoj partiji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ajde me nauči kako si zaradio za jahtu u komunizmu.

odje
Gost
odje

a udio u srpskoj kuci, jeli mu te dva mileona ostavio otac ili ocuh

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Ne blejite da vas zamolim pa to i djeci u zabaviste bi bilo smijaesno

Radosav
Gost
Radosav

I Milu je isto😂😂😂😂
I Dulu 😂😂😂😂😂
I Gvozdenovicu😂😂😂
Polakote….

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Njegova firma u beogradu izvodi građevinske radove. Zajedno sa boškovićem iz valjeva koji ga dočekuje.
Poyyy

Duka
Gost
Duka

Stara lopina

Cika miki
Gost
Cika miki

Trt milojka, to ce se vidjet poslije kontrole, lako mu je kad njega i pipuna voli Vucic

Da, da
Gost
Da, da

Da, pobijedili ste u Zagoriču i nekim drugim prigradskim i seoskim mjestima. U gradu slabo haju za vašu seljačku politiku.

Baba vanga
Gost
Baba vanga

Čudno koliko su bogati ovi političari svi redom posteno sve zaradili ko popovi jahte kuće stanovi firme biznisi razni a obicni gradjani zive od prvog do prvog ako uspiju

Šljivovica
Gost
Šljivovica

Ahahahaaaaa
Sto me nasmijaste danas.
Proveriti svu rodbinu!!

Pjer
Gost
Pjer

Kako slaga i ne trepnu

KolenicaMoleban
Gost
KolenicaMoleban

Hahahahahah

Komunistuinat
Gost
Komunistuinat

Hocete posteno? Onda treba provjeravati njegove bliznje i pratitit kako oni materijalno napreduju jer ogromna vecina balkanskih politicara ne bogati sebe na papiru nego svoje bliznje.

Kotor55
Gost
Kotor55

Hahahaha

Andjela
Gost
Andjela

Cija je jahta?

Send this to a friend