Politika mnogima može da služi kao primjer

Novakoviću priznanje za izuzetan odnos sa građanima

Dodjela Balkan Deluxe priznanja najboljim kompanijama na Balkanu, turističkim destinacijama, lokalnim samoupravama, kao i pojedincima koji su ostvarili zavidne rezultate u 2018/2019 godini održana je sinoć u Vrnjačkoj banji, a među nagrađenima je i potpredsjednik Skupštine opštine Bar i predsjednik partije Biram Crnu Goru Radomir Novaković Cakan.

Kako je saopšteno iz te stranke, gala veče je okupilo više od 250 zvanica, a otvorio ga je ministar ekologije u Vladi Srbije Goran Trivan.

Ove godine među dobitnicima je i Radomir Novaković Cakan.

“Nagrada je dodijeljena zbog rada u prethodnom periodu i izuzetnog kontakta sa građanima koji može mnogima da služi kao primjer odnosa između građana i političara koji moraju da im budu u službi”, navedeno je u obrazloženju.

Posebno je naglašeno da je opština Bar napravila i veliki pomak u turizmu, kao bitnoj privrednoj grani za Crnu Goru, ali i samu opštinu.

Primajući nagradu, Novaković je istakao da je mnogo teže biti političar nego privrednik jer je, kako kaže, mnogo teže raspolagati tuđim novcem, odnosno novcem građana.

“Zbog toga sam kao političar škrt na narodnim parama”, naglasio je.

Na pitanje o izborima 2020. Novaković je odgovorio da je život pun izbora.

“Nadam se da će građani Crne Gore ovoga puta birati, a ne samo glasati jer svako od nas ima pravo na izbor”, istakao je lider partije Biram Crnu Goru.

Pored Novakovića, među dobitnicima Balkan Deluxe priznanja su i kompanija Zlatiborac, Bernarda doo iz Hrvatske, Padrinomont, Svetlana Horvat i Serbia fashion week i Zepterinternacional.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Acruvium
Gost
Acruvium

Zna li ko od Barana koji su komentarisali, odakle su ovi Novakovici dosli u Bar?

njegusi
Gost
njegusi

barski novakovici su autohtoni , iz mišića/čanja dok je cakan porijekom iz niš

ajde
Gost
ajde

“Nikad sa sd-om.” “Tu smo da smijenimo dps.” Gradjani Bara ce dobiti legalizaciju za 2 eura po metru kvadratnom.” “Rok za legalizaciju ce biti produzen do naredne godine.” “Bar ce dobiti azil.” Napravio je vlast sa dpsom i sd-om, legalizacija nije produzena i obavljena je po uslovima koje je dps odredio uz javno ponizavanje Biram Bar pred novinarima, azila nema… Više »

Drago
Gost
Drago

Cakan je Brat . Uvjek učinjen , da pomogne svakome . Bog mu svako dobro dao . Pozdrav za Brata Cakana od Draga

hahaha
Gost
hahaha

Hahaha kome je pomogao a da se nije jeftino reklamirao? Otpusti radnike na dan Nove godine, a promovise kako je nekima platio putovanje.

Cazim Alkkvic
Gost
Cazim Alkkvic

Kritikovanje pod raznim lažnim imenima nema nikakvu svrhu i nadam se da takve komentare niko ne doživljava ozbiljno. Da ne kažem da je kukavički ali takvo komentarisanje pod lažnim imenima nije svojstveno našoj tradiciji.

ajde
Gost
ajde

E a ti bi da povjerujemo da si glavni administrator Bara i da pises ovo? Ako je stvarno tako onda podnesite kolektivnu ostavku, kad ste u stanju da ovog muljatora uzdizete. Hocemo li sve prevare glasaca da nabrojimo?

Baranin
Gost
Baranin

Potpuno se slazem sa Kosutom i njegovim komentarom, svaka ti je na mjesto, za sve si u pravu, i za legalizaciju i za azil i za sva lazna obecanja, Glasao sam za Cakana al vise nikad, Cakane bolje ti je da te patike prodajes i da ne lazes Barane, ni za struju za Mikulice, ni za put 3km za Mikulice,… Više »

Gigi
Gost
Gigi

Dobar je Cakan.Samo da smrša😅😅😅

Kosuta
Gost
Kosuta

Cakane ,ako citas ove komentare ukljuci sei odgovori , dali si zasluzio ? Eto ,azila nema a pasa vise nego ikad . Utica li da legalizacija bude heftinija ili si bio za to da ipak bude skuplja ? Tesko ti da easpolazes sa novcem gradjana a isti taj narod pljackas ko i svi ostali . Sve u svemu veliko si… Više »

nebitno
Gost
nebitno

Biram bar (crnu goru) je politicki projekat koji je napravljen da smanji uticaj SDa koji uspijeva da prikupi vise glasove nego sto je DPS spreman da da. Novakovic je olicenje politickog prevaranta fizicki i intelektualno.

111111
Gost
111111

A dje tu Jovovic

Catania
Gost
Catania

Eh ta pizitivna sve prevarise i on zajedno sa njima

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Ovo je onaj Amfilohijev pulen.

Neko
Gost
Neko

Nece valjda za predsjednika?

Vukasin G.
Gost
Vukasin G.

Laki je danas do nagrada ako imaš love.

Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

Los primjer

Božo crta
Gost
Božo crta

E OVE SPRDNJE KO DOBIJA NAGRADE.
NO PLATIŠ I DOBIJEŠ.
KOJI CRNI KONTAKT SA GRAĐANIMA.
SVE ŠTO JE OBEĆAO PREVARIO JE..
AZIL..SVE BAŠ SVE…

Realan
Gost
Realan

Bozo crta,prijatelju,zlonamjeran je tvoj komentar. Siguran sam da i sam znas da je tako.
Ko zna Cakana zna da je to najbolji čovjek u gradu Baru.

Xyz
Gost
Xyz

Mora da ti je dao patike na rate pa ga hvalis

božo crta
Gost
božo crta

Pa Realni budi realan.Sve je prevario i nemoj ga branit molim te.Što je obećao kad je bio predsj.SO Bar..SVEEE..Tada zs Azil..u kampanji opet prevara za Azil..Najveća prevara za legalizaciju..Ajde da vidimo je li istina ili laž…Najgore je što je uništio svoj biznis…E pa Realni budi Realan..On je isti Darko Pajović.Na izbore je bio Biram Bar a funkcije dobijaju preko Biram… Više »

Realan
Gost
Realan

Gospodine Bozo,
Biram Bar je osvojio 5 mandata na lokalnim izborima u Baru.
Iz te partije je nastala Biram Crnu Goru,sa željom da naredne godine na republickim izborima ponovi rezultat sa lokalnih izbora.
Prijatelju to je realno…čemu nervoza?

Sos
Gost
Sos

Gospodine realni, osvojio je 5 mandata ali sve glasace je prevario. Rekao je da nece biti nikad u dilu sa vlascu. Obecavao je sve i svasta a nista nije ispunio. Mojim usima sam u kaficu cuo kako je prijateljima (koji mu inace sastavljaju tekstove za javnost) izrazio veliku zelju da dodje do fotelje u skupstini i da mu je samo… Više »

Xyz
Gost
Xyz

Hvala na obecanom azilu i manjim cijenama legalizacije u Baru

Božo crta
Gost
Božo crta

Sve je slagao narod..Azil..Legalizacija..Sveee..

pff
Gost
pff

Hahahha tako je, dobio je nagradu za lazi.

Send this to a friend