Politika

Nuhodžić osudio postupak pojedinca na Cetinju: Primitivizam i agresivnost ne mogu biti izbor

Cetinje je slobodarski i gospodski grad koji je uvijek njegovao ljubav i podršku prema manjinskim narodima, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista Crne Gore Mevludin Nuhodžić.

“Izolovani i usamljeni slučaj jednog pojedinca kod pripadnika manjina i u Crnoj Gori i u crnogorskoj dijaspori neće i ne može narušiti poštovanje koje postoji prema herojskom gradu. Primitivizam i agresivnost ne mogu biti izbor”, poručio je Nuhodžić.

Predlaže afirmaciju demokratske participacije koja podrzumijeva poštovanje različitosti.

“Umjesto toga, afirmišimo demokratsku participaciju svih koja podrazumijeva uvažavanje različitih političkih uvjerenja, slobodu govora i slobodu izražavanja koja može da nosi i oštru kritičku notu ali nikada da potcjenjuje i vrijeđa političkog neistomišljenika”, dodao je Nuhodžić.

Osuđuje postupak pojedinca na Cetinju i pozdravlja brzu i odlučnu reakciju građanske Crne Gore.

“Sve majke su za poštovanje bez obzira na naše razlike po osnovu vjere, nacionalnosti i drugih uvjerenja”, zaključio Nuhodžić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vasko
Gost
Vasko

Bravo👏👏👏

Jelena
Gost
Jelena

Svakako i mi osuđujemo, gospodine Nuhodzicu ,ne smiju uzavrelost prema pojedincu dirati i psovati vjeru. Mislim da su nepromišljeno osetili ali radim se da prilika da upoznaju sve cestite Muslimane izbrisali bi sve iz glave!

Vasojevići
Gost
Vasojevići

Brat za brata🇲🇪🇧🇦🇦🇱🇭🇷

No_ne
Gost
No_ne

Volite sami sebe

No_ne
Gost
No_ne

Uzivajte u svojoj sreci.

velimir
Gost
velimir

Gospodin gospodski!
Taj pojedinac je placen od strane cetnika da bi naskodio casnim I viteskim Cetinjanima I Crnogorcina, vjerujte gospodine Nuhodzicu!

_cetinjski_
Gost
_cetinjski_

Tako je ,hvala ti na razumijevanju

Ja ja
Gost
Ja ja

Ja sam muslimanka iz Cetinja, godinama zivimo u Cetinje i to je nas grad. Nikada u zivotu nijesmo dozivjeli neprijatnost, uvredu ili bilo sta negativno po pitanju nase vjere. Mi smo Cetinjani i na to smo ponosni!!!

Sasa
Gost
Sasa

Svaka ti čast dobri čovječe.

Orli-Ban
Gost
Orli-Ban

Da je tvoju majku psovao narušilo bi se to poštovanje.

Gordon
Gost
Gordon

Dobar pokušaj.

Send this to a friend