Politika

NVO Crnogorski obraz: Tačno u 12 ura oglasiće se oživjeli klerofašizam i srpski šovinizam

Došao je Crni Petak. Dan u kojem će “vrhovni komandant“ apostolske vlade predstaviti “odabranih“ i otpočeti rasprodaju Crne Gore. Tačno u 12 ura, u času kada crkvena zvona najbrojnije otkucavaju, oglasiće se oživjeli klerofašizam i srpski šovinizam kao simbol porobljavanja crnogorskog naroda i unižavanja svih slobodarskih, antifašističkih, multinacionalnih, multietničkih i multikonfesionalnih tekovina ove naše slavne i uzorne domovine kojoj će korak do Evropske unije biti pretvoren u transverzalu Beograd-Podgorica- Banja Luka, saopšteno je iz NVO Crnogorski obraz.

“Spisak apostola na Crni petak predstavlja još jedan Rukoljubov mitološki simbol,ovoga puta uz mogućnost dodatnih popusta. Procentualnost popusta usklađena je sa transparentnošću i doslednošću anticrnogorstva pa će cijena pojedinih resora dostići sniženje i od nevjerovatnih 100 procenata. Tako bagatelni državni resursi postaće dostupni crnokošuljašima, petokolonašima i crnomantijašima. Biće tu na popustu i razne druge uniforme, vojničke, ljekarske, sudske, prosvjetne, itd. Simbolika „dress code“ biće pojednostavljena različitim medijskim serijalima poput Farme, Parova, Zadruge i drugih, kultnih, srbijanskih  rijaliti programa. Hoće li vrhovni komandant apostolske vlade preuzeti ulogu Velikog brata saznaćemo nakon medijske trgovine Vijesti i Pinka, sapšteno je iz NVO Crnogorski obraz.

Ostaje da se vidi, kako su dodali, može li građanska Crna Gora sa “svetosavskim mesijama ostati imuna na transmisiju velikosrpskog nacionalizma, crkvenog dogmatizma i prikrivenog fašizma koji se u ovom tromjesečnom udesu plasirao, a koji će u budućnosti biti još dinamičniji, zloslutniji i rigidniji”.

“Ovim putem NVO Crnogorski obraz šalje notu otpora, nezadovoljstva i građanskog bunta usmjerenog na javne i prikrivene nalogodavce koji žele da Crnu Goru transformišu kroz nadnaravnu sintagmu „srpskog sveta“ i zauvijek ocrne sve tri njene vremenske dimenzije vijorenjem opet crne zastave sa mrtvačkom lobanjom kao simbolom četničkog pokreta i ne daj bože budućeg poretka. Hoćemo li takve i slične simbole tumačiti prema Jungu, svetosavlju, hinduizmu, Masonima, dogmama Visoke magije, planetarnom simbolu za Mars ili Veneru, ostaje nam da kroz ritual kolektivnog sujevjerja sami spoznamo”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Драган
Gost
Драган

Опет плачу комите,опет неко напада,или је државни удар,или се пакује ЦГ да се вози за БГ,докле више побогу….

Boka
Gost
Boka

Placu komite za foteljama

Blagosloveni br
Gost
Blagosloveni br

Zbog svijetlog obraza nasih predaka nas i nasih potomaka sacuvajmo. Crnu Goru i nasu herojsku proslost. Objedinimo nas Crnogorski blok i nedaj mo da nam falcifikatori istorije i svega drugog odlucuju o nasoj sudbini. Apsolutna smo vecina a sa nama su i nasa braca muslimani, albanci i katolici. Krenimo odmah u zestoku akciju. Vakat je.

Branka
Gost
Branka

Sv. Petar Cetinjski čuva Crnu Goru i Crnogorce. A oće li Crnogorci uraditi nešto više od pisanja po portalima da sačuvaju i Crnu Goru i sve naše svetinje? Ovi ne pišu. Ovi uništavaju. A đe smo mi???? Ima li nas??????

Dado Nk
Gost
Dado Nk

Ne damo te Crna Goro, sve u svoje vrijeme…

šćepan
Gost
šćepan

To sto se formira na tzv”crni petak” treba da zabrine apostole.jos jedan Bozji znak.
Sv.Petar Cetinjski cuva Crnu Goru od neprijatelja.

roza
Gost
roza

Sunovrat građanske Crne Gore u režiji URA-e i NVO” Ne damo svetinje”. Čestitamo vovakvu nakaradnu vladu Žarku,Mišku, Željku. Balši, Boženi, Blagoju-Političkom savjetu. Istorija će vas upamtiti po klero-fašističkom zlu koje ste instalirali u okupiranoj Crnoj Gori.

Annet
Gost
Annet

Bravo! Glas otpora gradjanske Crne Gore mora biti transparentan! NVO Crnogorski obraz je dokaz da se necemo predati svetosavlju i aposltolima nepotizma,licemjerja, intelektualnog zaatidja itd…

Cika miki
Gost
Cika miki

Tako je Annet, NEGO STO ⚘💯🍾🥂👏

Send this to a friend