Politika

Odbor dao zeleno svijetlo: Pajović ide u Peking, Poleksić u Bukurešt

Sa sjednice Odbora (Foto: Skupština Crne Gore)

Skupštinski Odbor za međunarodne odnose i iseljenike jednoglasno je podržao prijedloge da se za ambasadore Crne Gore u Narodnoj Republici Kini i Rumuniji imenuju Darko Pajović i Goran Poleksić.

<<<Odbor danas o prijedlogu da Pajović bude ambasador u Kini<<<

Odbor je razmatrao prijedlog za imenovanje izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Narodnoj Republici Kini, na rezidentnoj osnovi sa sjedištem u Pekingu.

“Članovi Odbora za međunarodne odnose i iseljenike dali su jednoglasnu podršku kandidaturi Darka Pajovića, uz podsjeanje na činjenicu da je doskorašnji predsjednik Skupštine pokazao najviši stepen odgovornosti prema nacionalnim interesima, dajući značajan prilog očuvanju stabilnosti Crne Gore i njene evroatlanske orjentacije”, saopšteno je nakon sjednice.

Članovi Odbora za međunarodne odnose i iseljenike jednoglasno su dali pozitivno mišljenje na prijedlog da Goran Poleksić bude izvanredni i opunomoćeni ambasador Crne Gore u Rumuniji, na rezidentnoj osnovi sa sjedištem u Bukureštu. O pozitivnom mišljenju o Goranu Poleksiću, Odbor će informisati Predsjednika Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
petar m.
Gost
petar m.

Pakito, ekipa ne zaboravlja sto si uradio ljudima 🙂 mozes jadnicima neostvarenim oko sebe da pricas praznu pricu, ozbiljnima ne mozes.

gogi
Gost
gogi

Pitajte njegove najblize saradnike koji su zbog njega glavu na panj stavljali sto mu misle, oni su mu dali podrsku da glasa povjerenje vladi, spasili ga kada je bio raskol u pozitivnoj, cuvali ga, radili kampanje i sve ih je prevario, pa sad bjezi u Kinu. Da tamo obrne koji milion jos jer mu je malo. Niko ga ocima vidjet… Više »

LJUTA
Gost
LJUTA

Nema sto..zasluzio je po mjerilima dps okg
Cestitam

Smola
Gost
Smola

Mora se pripazit… u Kini jedu pascad…

Ambasador
Gost
Ambasador

Eto, konacno poslije “spasenija” sadasnje vlasti..glasanja tadasnjeg rukovodsta “narandzastih kravata”..predaje i prodaje svega..onda “nestanka” sa scene, malo je bio priznajem. i presjednik narodne skupsine..eto, dobi konacno sta je htio..ambasador u Kini!!!???? “izvanredni i “opunomoceni” ambasador..E, zemljo sto radjas opunomocene..jos koliko je ovakvih, koji cekaju jos malo za 5€ da sve daju i izdaju..Budi bre svoj, pa makar i napako..ali to… Više »

Patriota
Gost
Patriota

Neka ti je Sa Srecom Darko Pajovicu!! Cestitam izbor… Ti si pravi covjek …spasitelj Drzave Crne Gore!! Znao si da procijenis sta je najbolje uraditi za svoju drzavu u momentu kad je to najpotrebnije… Veliko Hvala.. a Tebi neka je Sa Srecom mjesto Ambasadora !! Od srca!!

xyz
Gost
xyz

Naravoučenije: Što više puvaš, dalje te vjetar odnese!

Don Kihot
Gost
Don Kihot

Eeeeee, na jadne grane smo spali kad nas predstavlja covjek bez morala i bez obraza.

LJUTA
Gost
LJUTA

Ne predstavlja nas no njih

Beško
Gost
Beško

Nece administrator da mi pusti komentar. Brani ovu prevaru ljudsku. OSTAVIO JE NAJBLIZE SARADNIKE NA ULICU, A ON U PEKING…

Posmatram te
Gost
Posmatram te

On je sebi dao zeleno svijetlo kada je, kao opozicionar, podržao poziciju. Nagrada za lojalnost.

boki
Gost
boki

Bilo je svakakvih nesoja u Cg, ali ovakvog, tesko da cemo gledati vise.

Tanja
Gost
Tanja

Obruka je i zivo i mrtvo .. lošo

Sigurica
Gost
Sigurica

Zeleno svijelo… zar se niko ne zacrveni… Isti vam se Pajović smije, sa jednom rukom u džepu svom a drugom u vašem džepu…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Pajovic..Sretno…vrhunski Politicar. .

Send this to a friend