Politika

Odbor DPS Glavnog grada: Politički piromani iz DF podmeću nove vatre

Lideri DF-a, foto: CdM

U trenucima kada neko društvo zadese elementarne nepogode, poput poplava, požara i sl. obično se zaboravi na sve razlike, naglašava se solidarnost i spremnost da se udruženim snagama spašavaju životi, prirodna i materijalna dobra. Međutim, Demokratski front je ružan izuzetak koji relativizuje to pravilo, saopšteno je danas iz Odbora Demokratske partije socijalista Glavnog grada.

Kako ističu, dok su se sve snage u zajednici organizovale na suzbijanju požara na Gorici, DF pokušava da politizuje tu nepogodu, očekujući da rukovodstvo grada podnese ostavke zbog požara, za koji postoje sve indicije da je podmetut.

“Umjesto da se odazovu pozivu da zajedno pošumimo Goricu, politički piromani iz DF podmeću nove vatre. Ne samo da se neće ispuniti njihov zahtjev, koji je, zbog okolnosti u kojima se traži, prestupio granice pristojnog i normalnog, već će uprava Glavnog grada nastaviti da radi u korist građana Podgorice i uložiti sve napore da političku elementarnu nepogodu zvanu DF izbriše sa političke mape Podgorice i Crne Gore”, navode u podgoričkom odboru DPS.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MongroIvan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mongro
Gost
Mongro

Ako ne započnete objedinjavanje u jedan veliki evropski pokret svih suverenističkih i evropski orjentisanih partija bez pomisli da budete neko ko će biti glavni nosilac te ideje, nego ravnopravno, rame uz rame sa svim ostalim, stvoriti jednu novu, čvrstu i jasnu/nedvosmislenu političku zajednicu, ovako sa ovim svakodnevnim političkim tumaranjima građani CG će još masovnije da napuštaju svoja ognjišta a vi… Više »

Ivan
Gost
Ivan

Bicete vi izbrisani posle lokalnih izbora tika taka

Send this to a friend