Politika

Odbor DPS Glavnog grada: Radulovići koštaju građane Crne Gore 150 hiljada eura godišnje

Radulović

Koliko je nova Vlada uspješna na polju ekonomije i rješavanja egzistencijalnih problema građana Crne Gore, najupečatljivije govori podatak da je u posljednjih godinu dana, praktično od promjene vlasti, gotovo 10 hiljada ljudi ostalo bez posla, od kojih je najveći dio iz Podgorice, saopštio je danas Odbor DPS Glavnog grada.

“Vladina nesposobnost i nesnalaženje u vršenju odgovornih javnih funkcija ima direktnu posljedicu za hiljade porodica, ali ne i za porodice vladajuće većine”, navodi se u saopštenju.

Jedan od karakterističnih primjera je, navode, poslanik Demokratskog fronta, Branko Radulović.

“Dokazani borac za ljudska prava” je uspio sebi da izbori 2.200 eura platu u decembru prošle godine, i penziju od 700 eura. Tu se nije završila njegova borba za socijalnu pravdu u Crnoj Gori, zato je za svoju ćerku uspio da izdejstvuje “skromnih” 3.640 eura neto prihoda u istom mjesecu prošle godine. Da bi zadovoljenje socijalnih potreba “ugroženog” Radulovića bilo kompletno, moralo se naći zaposlenje u državnoj kompaniji i za sina, za zaradu od cirka 2.000 eura neto na mjesečnom nivou”, navode u saopštenju.

Pošto je za njihove familijarne prihode, dodaju, osim za penziju narodnog poslanika, neophodno platiti poreze i doprinose, dolazi se do sume od skoro 150.000 eura godišnje, koliko građane Crne Gore koštaju zarade Branka Radulovića i njegove djece.

“Iako jedan dio javnosti kaže da je nakon 30. avgusta u Crnoj Gori baš osvježilo, za Raduloviće nema zime”, zaključuju u saopštenju.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
PjerProgresSUSEDOliMina
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Neko radi
Neko bleji po ulica
Tako vi je to
Odje
Narode moj

Progres
Gost
Progres

Zašto ste preskočili uhljebljenje snahe na mjesto sekretarice zamjenice predśednika skupštine Branke Bošnjak.

SUSED
Gost
SUSED

dok mnogi penzioneri gladuju ovi se rasturaju sa novcem gradjana ovo treba pod hitno rusiti

Oli
Gost
Oli

Nije jedini

Mina
Gost
Mina

Nevjerovatno je da jedan bivsi liberal Radulovic nije glasao za aktuelnu rezoluciju.Odlicno saopstenje DPS,sve tacno.

RS3
Gost
RS3

Zlo,neviđeno!

Send this to a friend