Politika

Odbornica PES-a o doskorašnjim kolegama: Tražili su više od 10 funkcija u gradskim organima i preduzećima

Anđela Mićović
Anđela Mićović

Pokret za Podgoricu tražio je da im pripadne više od 10 funkcija u sistemu Glavnog grada. To su danas, tokom sjednice Skupštine Glavnog grada Podgorica, poručili iz pokreta Evropa sad o njihovim dojučerašnjim partijskim saborcima.

Kako je istakla odbornica PES Anđela Mićović, iz Pokreta za Podgoricu tražili su rukovodeća mjesta u Sekretarijatu za finansije i Centru za informacine sisteme, kao i pozicije pomoćnika sekretara u Sekretarijatu za planiranje, Sekretarijatu za socijalno staranje, Sekretarijatu za sport i Sekretarijatu za saobraćaj.

Pored toga, iz Pokreta za Podgoricu, dodala je Mićović, tražili su i pomoćnička mjesta u Službi za međunarodnu saradnju, Službi za odnose s javnošću i Komunalnoj policiji.

Uz to, istakla je dalje ona, predstavnici tog odborničkog kluba tražili su i rukovođenje Gradskim pozorištem i Parking servisom.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
Blok 5SimokliservezuvZotValter
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Blok 5
Gost
Blok 5

Ni 10%sljedece izbore zajedno.
Unististe Drzavu vazali.

Simokliser
Gost
Simokliser

Ponovite izbore….. evo smo vidjeli koliko ste spremni

vezuv
Gost
vezuv

aaaaaaaaaaooooooooo!

Zot
Gost
Zot

Ne mislim o Milatoviću i njegovoj ekipi baš ništa lijepo, ali i ovi iz PES vrijeđaju inteligenciju, kao da ne znamo kako se funkcije dijele, i kao da ne znamo da je ovo manje-više standardna ,,tarifa”

Valter
Gost
Valter

Vazali se cepaju.

Send this to a friend