Politika

Odložen kongres Bošnjačke stranke

Glavni odbor Bošnjačke stranke donio je odluku o odlaganju partijskog Kongresa čiji je redovni termin bio u julu ove godine.

Na sjednici održanoj u Rožajama razmatrana je aktuelna politička situacija i ocijenjeno je da je, u cilju boljeg i efikasnijeg partijskog rada u pripremi za naredne parlamentarne izbore, cjelishodno odložiti održavanje Kongresa.

“Naglašeno je da je dosadašnjim radom predstavnika BS u državnim institucijama značajno doprinjeto njihovom kvalitetnijem radu i realizaciji brojnih projekata. Istaknuto je i snažno pozicioniranje Bošnjačke stranke u društvenim, ekonomskim i političkim procesima u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Glavni odbor je naložio intenziviranje aktivnosti na svim partijskim nivoima i partijskim organima, posebno u opštinskim organizacijama u cilju kvalitetnije pripreme za narednu izbornu godinu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrgud
Gost
Mrgud

Nas nije sramota nikakva i zato naprijed bosnjaci i svaka cast.palo vam ga je i uzivsjte.

Dejan CRNOGORAC
Gost
Dejan CRNOGORAC

Pala vam je sjekira u med bosnjaci kad je ovakva vlast koja je dopustila da upravljate skoro svim ministarstvima. E jadna nasa Crna Goro i moji mili crnogorci, kosti nasih predaka se prevrcu od bruke i sramote koju je ova vlast zbog fotelja dopustila.

Send this to a friend