Politika

Odupri se apeluje: Ne upadajte u zamku šovinističkog ludila i mržnje

Sa ranijih protesta, 97.000-Odupri se, foto: CdM

Pokret Odupri se danas je apelovao na građane da ne upadaju u zamku šovinističkog ludila i međusobne mržnje koja se, kako su istakli, ovih dana podstiče sa svih strana.

U tom pokretu naglašavaju da mržnja nikad nikom nije ništa dobro donijela.

“Apelujemo i na medije da rade na smirivanju takvih tenzija, a portalima preporučujemo da ukinu komentare čitalaca na teme i tekstove koji mogu podsticati na vjersku i nacionalnu mržnju”, naveli su u pokretu Odupri se.

Kako dodaju, problemi građana u Crnoj Gori i regionu su zajednički, a to su kriminal, korupcija, nizak standard, nezaposlenost, bespravna država, loše školstvo i zdravstvo, nesloboda…

“Za to nijesu krivi Srbi, Hrvati, Crnogorci, Albanci, Bošnjaci…, već korumpirane i nesposobne političke elite, koje svoju pljačku i nesposobnost prebacuju na najopasniji teren, teren vjerskih i nacionalnih podjela i mržnje. Oduprimo se ludilu”, poručili su iz tog pokreta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danica
Gost
Danica

A nama je najbitnije šta misli ovaj propali pokret

Nenad
Gost
Nenad

Mene ne zanima kako ce u srbiji neko ostati na vlasti ili nece..za nas je bitno da imamo dobre odnose sa svima..al se bojim da se u cg otima kontroli a mediji poput cdm pumpaju li pumpaju..

Drale
Gost
Drale

Tako je..jedna delikatna tema kojom se treba pozabaviti je koverat i korupcija na visokom nivou

Fileopg
Gost
Fileopg

znam bar dvojicu iz istorije koji svojim saborcima stalno ponavljahu nije sad vrijeme i znam da su im saborci zbog zadrške stradali a i oni šnjima….

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Šnjima?..Ozbilno?

StarinaMlada
Gost
StarinaMlada

Pa kako bi elite u Srbiji i CG pogotovo ostale na vlasti drugacije? Sjetio bi se mozda neko da stavi na sto napr temu zasto je u CG NAJMANJA PROSJECNA PLATA U REGIONU!!!! Ali ne, bolje da se zamajavamo ko je ciji i od koga je ko nastao

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Ne pišeš istinu. Prosječna plata u CG je najveća u regionu, ako ovaj region je Zapadni Balkan.

O Tempora...
Gost
O Tempora...

Ehhh… u kojem vremenu živimo… Raspirivači mržnje, demoralizacije, destrukcije, otvorenog sukoba do nivoa građanskog, bukači i lajači potpomognuti od novca, kriminalaca, stranih neprijatelja i mjesnih političkih snaga koje ne priznaju sve što je Crnogorsko osudili su da dijele lekcije o miru i javnom redu. Vi, odupirači sre sebi utisnuli na čelo dangu unutrašnjeg neprijatelja Crne Gore. Mičite se! Gubite se!… Više »

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Počinje ljeto,vrućine su..Valja se nedje oladiti

gost
Gost
gost

Jesu li apelovali i kod Vlade Srbije i tamošnjih medija da smanje sa podsitcanjem mržnje? Čini mi se da su oni jedan od glavnih izvora, pa bi bilo red da apeluju?

Fileopg
Gost
Fileopg

Ajd sazovite jedan sastanak potpisnika sporazuma za budućnost i objavite da je ovaj put gotov bez tetke ostali….

radule
Gost
radule

nemaju definisanu politiku ni ovi ni oni becic no misle nekim utopistickim parolama,dje vi je zastava dje vi je himna to je konkretno a ne ovo

NBA
Gost
NBA

XAXAXAXA! NEMOJTE NAS VI SAVJETOVATI “PODUPIRACI”- BOZE, ZAR OVI JOS POSTOJE?

Rimski trg
Gost
Rimski trg

Poslije duze vremena procitah jedno normalno, objektivno i neostrasceno objasnjenje situacije.

mi-ti i crnogor
Gost
mi-ti i crnogor

nek si ti procitao, to je dobro ali procitaj i istoriju prije 1918g

Rogani
Gost
Rogani

Od istorije se ne zivi.

Send this to a friend