Politika

Omeragić Milatoviću: Javno saopštite koji su to ministri krali ili se izvinite

Omeragić

Povodom javno izgovorenih riječi ministra Jakova Milatovića da Crna Gora do sada nije imala ministara koji nisu krali, Bošnjačka stranka poziva Milatovića da javno izađe sa podacima i saopšti ih crnogorskoj javnosti. Posebno neka to saopšti za ministre iz redova Bošnjačke stranke, saopštio je portparol BS Adel Omeragić.

„Ukoliko ministar Milatović to ne uradi, očekujemo da se javno izvini crnogorskoj javnosti i svim onim ljudima koji su na častan, profesionalan i kvalitetan način obavljali svoje dužnosti. Ministar Milatović nije svjestan težine izgovorenih riječi i da je na taj način uvrijedio na stotine časnih ljudi koji su bili ministri u Vladi Crne Gore”, naveo je on.

Dodaje da je potpuno jasno da u nedostatku razvojih projekata, u trenutku kada smo skoro na polovini kalendarske godine, a nemamo budžet, Vlada i njeni ministri moraju da se služe populizmom.

“Međutim, građani očekuju nešto drugo. Očekuju investicije, nova radna mjesta, nove puteve i nove škole. Populistička priča o lopovima i kriminalcima više kod javnosti ne pije vodu. Zato „eksperti“ vrijeme je da i nešto počnete da radite“, kazao je Omeragić.

Send this to a friend