Politika

OO DPS Budva: Strah i mržnja iz svake riječi

Saopštenje budvanskog Demokratskog Fronta (DF) je ogledalo unutrašnjeg stanja ovog odbora i njegovih funkcionera, koji su
zadojeni mržnjom i preplavljeni strahom, saopštili su iz DPS-a.

“Kako pogubljen i licemjeran moraš biti, da poput ove družine ujutro kuneš, psuješ i fizički nasrćeš na policiju i obezbjeđenje ispred opštine, a uveče se moliš na litiji. Iz svake riječi u njihovom saopštenju izbija preplašenost i panika da će uskoro na vidjelo isplivati sav nerad ali i nepočinstva koja su počinili u protekle 3 i po godine. Posebno otkako je na čelo Opštine Budva
došao njihov predsjednik, u narodu poznatiji pod nadimkom “podizvođač”. Očekivano, ovaj neobuzdani strah rađa mržnju, premu svemu i svakome ko nije sa njima, u rušilačkim napadima na državu”, kazali su oni.

Inače, kako dodaju, opšte je poznato, što se “izvrtanja” tiče, da su krajnji domet DF u Budvi izvrnuti kontejneri na ulicama
tokom napada na policiju. I tu se završava sva njihova “hrabrost” i počinje strah.

“Do te mjere su unezvijereni i dezorijentisani da se javno i neskriveno rugaju svim onim ljudima sa sjevera Crne Gore koji su svoju sudbinu vezali za naš grad, ali i onima koji časno rade svoj posao i pri tom, za razliku od njih, vole, poštuju i brane svoju državu i njene institucije od onih koji bi ih zapalili. Od istih onih koji su za jadne vlastoljubive ciljeve, bacili i suzavac na budvansku djecu.

Onih koji su zloupotrijebili vatrogasce za svoje nečasne planove. Poručujemo im: nikad više nećete vladati Budvom, nikad više nećete zavađati kumove i prijatelje, Crnogorce i Srbe, nikad više nećete biti u prilici da mrzite i ćerate iz Budve sve koji nijesu velikosrbi. Nikad više 1918. Ovo je Budva. Ovo je Crna Gora. I nema te litije koja to može promijeniti”, zaključuju u DPS-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Montenegrina
Gost
Montenegrina

Pošto sam odrasla u ovom gradu, a evo ću i ostariti, smatram da imam puno pravo da kažem da moja Budva a i onih koji su u nju došli ne pamti ovoliku količinu podjela. Što učinje šaka ispraznih i otrcanih “Srba” koje ni oni doma ne fermaju 2%. Zato u pamet se Budvani 30.avgusta!

Njegoš
Gost
Njegoš

Bečićeva OKG demokrate na aparate kradene! Nikad više 1918.!!!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

iz budve sam otišao 2016.
živio sam par godina.
uopšte se nije moglo naslutiti da ima toliko mržnje.
bar ja to nijesam primjetio

Crnogorac iz BG
Gost
Crnogorac iz BG

DF pomislio da ima vecinu pa odma poceli da maltretiraju neistomisljenike,kad si ti otisao oni su bili mirni jer nisu imali vlast.
Daj “covjeku” vlast pa ces vidjeti kakav je.
Skolski primjer za to je DF u Budvi

Send this to a friend