Politika Održane sjednice Izvršnog i Oštinskog odbora

OO DPS Plav dao podršku Đukanoviću i Markoviću

Kao jedini kandidati za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora ove partije u Plavu predloženi su Milo Đukanović i Duško Marković.

“Svojim ukupnim angažmanom na afirmaciji Crne Gore kao države svih njenih građana Đukanović i Marković dali su nemjerljiv doprinos, da različitosti u Crnoj Gori budu faktor povezivanja vjera i
nacija, odnosno bogatstvo življenja, a ne usud koji nas razdvaja i trajno udaljava jedne od drugih”, piše u saopštenju OO.

Za članove Glavnog odbora predloženo je 36 kandidata, a izabrano je i šest delegata koji će predstavljati OO Plav na Kongresu DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Božo crta
Gost
Božo crta

PUNA PODRŠKA MILU.
MILO ZA OREDSJEDNIKA.
DUŠKA NE PODRŽAVAM.ON NE ZASLUŽUJE DA BUDE ZAMJENIK.
TOLIKO GOSPODINE MARKOVIĆU.

Gordan
Gost
Gordan

Usud bi vam bio sa DF-om na celu drzave, oni koji sad se zalazu samo za Srbe i trobojku i promjenu Ustava po zelji njih da se sto vise srpskog zastupi!

oliver14
Gost
oliver14

Vi u Plavu ste srecni ljudi, zamislite da vam je opozicija na vlast kao sto je meni u Beranama?! Vidjeti biste kako biste prosli, Berane su pretvorili u srpski grad, nasilja ima koliko oces, nije ni cudo sto je Tomkic prosao kako je prosao!

Boka
Gost
Boka

Zamislite samo da opozicija dodje na vlast u Plavu, to bi bio evidentno odmah raseljavanje lica jer kad je to opozicija podrzala manjine- nikad!

Orhan
Gost
Orhan

Koji odbor?! Pa to ne postoji, samo interesna grupica iza kojih ni porodice ne stoje

Aladin
Gost
Aladin

Ovih dana bas dosta izlazi clanaka gdje Opstinski odbori iz cijele drzave podrzavaju Mila i Duska, dokaz da im niko ne moze parirati.

Simba
Gost
Simba

Ovo su dobro rekli da nije bilo Mila i njegove polituke sto bi razlicitosti zivjele u miru i skladu.

Send this to a friend