Politika

Optužbe Đeljošaja: Glavni grad krade novac koji pripada Tuzima

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj tvrdi da ima dokaze da Glavni grad, kako kaže, krade novac koji pripada opštini koju on vodi.

“Svakodnevno dobijamo dokaze, pa evo još jedan dokaz, kako Glavni grad Podgorica u saradnji sa ostalim institucijama, krade novac koji pripada Opštini Tuzi. Nije ovo jedini primjer, nego samo još jedan u nizu kao i kod ostalih kompanija gdje je država vlasnik, a poznat je primjer, slučaj 13.jul Plantaže”, napisao je on na Facebook-u.

Kaže da je na sve činjenice ovog slučaja redovno ukazivao i Vladi Crne Gore.

“Sve u svemu, iako nailazimo na razne opstrukcije, krađu naknada koje nama pripadaju, Opština Tuzi je formirala svoje institucije, redovno servisira svoje obaveze, investira u razvoj ali će se svaki cent koji je ukraden Opštini Tuzi od strane Glavnog grada vratiti”, napisao je Đeljošaj.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Edi
Gost
Edi

Ne bi to DPS, oni kome i koga da ukradu, nema šanse!

marius
Gost
marius

Ajd Nik batali se tih optuzbi na racun DPS . Vjerovatno oces u ovu novu vladu ,pa ti treba opravdanje ka Dritanu, toboz se sveti Milu, a ono nista sem puste zelja, zvana fotelja.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

I meni se čini… Buduća nazovivlada mu je obećala dotacije za budžet, sad čovjek traži dobar izgovor da pristupi novoj većini.

Alokin
Gost
Alokin

Mozda je Hercegovacka ulica u Tuzima no smo u zabludi svo ovo vrijeme

Send this to a friend