Politika

Orav: Pisanje Novosti apsolutna neistina

Aivo Orav

Poštovane Novosti online, vaše izvještavanje sa sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Melvudinom Nuhodžićem je apsolutna neistina, poručio je šef delegacije EU u Crnoj Gori Aivo Orav.

Novosti su navele kako je Nuhodžić u ponedjeljak informisao najviše predstavnike diplomatskog kora, Evropske unije u Podgorici da će od marta početi promjena pasoša i ličnih karata državljana Crne Gore, te da je ta vijest naišla na podozrenje stranih delegacija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bora Bora
Gost
Bora Bora

Niko ne laze ka Srbin.

Stefan
Gost
Stefan

Da nije ovih članaka ne bih ni znao za taj nazovi portal. Pogledao sam i odmah se vidi da je to neki plaćeni pamflet, a ne novina na koju treba obraćati bilo kakvu pažnju. Još piše da imaju tradiciju preo 60 godina rada. Svašta internet trpi.

Branko
Gost
Branko

Novosti vodi jos jedan deputat ruske Dume u Srbiji (osim Vulina) Vucelic. Vucelic se prosli put izvukao i nije bio u Hagu zbog ratnog huskanja, ali ovog puta sigurno nece.

Jedan je MILO
Gost
Jedan je MILO

Ip! a ti ih branjase, ti nesto se potkoci prosli put a sad kad su te potkacili demantujes i sl. vidi kako je nama evo 2 mjeseca..

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Mora da im je Medo javio za ovaj sastanak on je jako informisan

Strijelac
Gost
Strijelac

Na svojoj koži osjetite- srpsku laž, gospodo iz EU.

Student
Gost
Student

OVO JE Balkan
Ne znas ti s kim posla imas

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Nije Balkan,no Srbi

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Znaju,dobro bolje no mi,jedan visoki Britanski diplomata je rekao za njih,oni lazu i znaju da ti znas da oni lazu,ali bez obzira sto znaju nastavljaju da lazu da ubijede sami sebe da je to istina

Send this to a friend