Politika Patriotsko komitski savez

Patriotska Crna Gora nikad neće zaboraviti poltronsko ponašanje političara

Patriotsko komitski savez konstatuje žalosnu činjenicu da mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić poštuje sve preporuke Vlade Srbije koje se tiču javnog zdravlja, dok sa prezirom i indignacijom odbacuje te iste preporuke u državi, na čijem čelu pretenduje da bude.

Prije samo 15-tak dana mandatar je, koristeći zajedničku kašiku u cetinjskom manastiru, bez ikakve zaštite i distance, prisustvovao sahrani mitropolita Amfilohija, da bi juče u Beogradu, skušeno, sa bar metar daljine i maskom na licu, poklonio se srpskom patrijarhu.

“Iako ubrzano ostaje bez saradnika, jer ih se svih odrekao, mandatar je još jednom pokazao da mu ni do crnogorskog javnog mjenja nije ni stalo; sigurni smo da se nije poklonio ni jednoj žrtvi korona virusa u Crnoj Gori, u kojoj je, nakon sahrane, na koju je, kako sam reče, virus preležao na nogama, oboljelo više od 7000 ljudi! Neka to stoji na savjesti i njega, njegovih partijskih saboraca, dijela zdravstvenog osoblja i  svještenika SPC, koji, vidimo i u Beogradu, ne “brenuju” zdravstvene preporuke, nego kao na traci, guraju onu kašiku i mladim i starim i sirotoj djeci, bez trunke ustezanja ili razmišljanja što to čine, dok im vrhovni poglavar leži mrtav upravo od istog virusa. Brisanje stakla asepsolom, doprinosi ovom tužnom teatru apsurda, u kojem živimo”, navodi PKS..

U isto vrijeme, dodaju, u nekoliko gradova u Crnoj Gori, u kojima je opozicija na vlasti, prošao je dan žalosti za patrijarhom tuđe države i tuđe crkve.

“Koji nije birao riječi pogrde na sve crnogorsko; koji je, nedavno, kazao da su “sve svetinje u Crnoj Gori srpske svetinje“, da su ih “podizali sveti Nemanjići i oni koji su sledili rod i kulturu Nemanjića”te da pošto “sve pripada Srpskoj pravoslavnoj crkvi,  moramo se boriti da to i tako ostane”. Slijedeći ovu velikosrpsku, izanđalu i netačnu formulaciju, a pokušavajući da “dokažu” da su veći Srbi od “svih Srba u svim svjetovima”, paralelnim i realnim, gradonačelnici pretvaraju ove gradove u “gradove žalosti”, rugajući se tako i tradiciji, i kulturi i multietničkom skladu”, navode u PKS.

Za kraj imaju jasnu poruku.

“Za one koji “preteču” ovo zlo vrijeme, njihovo političko ponašanje ostaće upamćeno kao vrh poltronstva i udvorništva, koje im patriotska Crna Gora nikad neće zaboraviti”, poručuje PKS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
@@@
Gost
@@@

Krivokapić pomoćni marketinški pop. Reklamira sahrane, klanjanje, ljubljenje. Reklamira maske za srbijansko tržište, ljubav prema pokretnim planinama. Ima li nekoga ko zna što se ovdje dešava

Sejo
Gost
Sejo

Ovaj Milo je najveci gospodin kojeg su moje oci vidjele, boljeg predsjednika nismo mogli imati ni na jednu sahranu nije bio, stvarno gospodin covijek jos da hoce ocistiti sad drzavu od ovog kancera da nas spasi ovih ljudi koji su protiv nase drzave.

Boro
Gost
Boro

Varate se komite , mudar je čovjek Krivokapić, on sad izigrava crnogorskog Miloša Obrenovića, shvatio je da da je kasa prazna ostavljena od DPS, teška je situacija zbog korone u zemlji, dobiće pomoć prvo od Srbije pa EU, nema ništa od junačenja i svadje to ne donosi pare, jer Vučić je glavni čovjek na Balkanu, što može da izvuče crnogorsku… Više »

max1
Gost
max1

Ovaj samo ide po sahranama. Iz tuge se ne može izvuć. Šta ako padne u depresiju ?

Herceg-Novi
Gost
Herceg-Novi

Mislio sam da nešto znam o opozicionim političarima, ali ovo prevazilazi i najgore slutnje. Sada pokazuju pravu stranu. Nesložni, vjerski zatucani i kupljeni od vlade Srbije. Potpuno neznanje i nespremnost da vladaju. Stravično. Ali, neće dugo. Kako su ovi izbori došli i prošli, tako će i sledeći. Samo da se DPS oslobodi kancera u svojem organizmu.

Strme
Gost
Strme

nadaj se.. samo se nadj. Zelja ce te minut za drpsom..! 🙂

Nk.
Gost
Nk.

U misije rupe cete se zavuci poslije vanrednih izbora. Mada to mi se svidja, optimizam, jos uvijek se nadate pobjedi na vanrednim izborima. Minuce tebe zelja za rukoljubom.

šćepan
Gost
šćepan

Svi crnogorci da zbijemo redove, nikome ne vjerovati i ne ocekivati pomoc ni od koga.Sami cemo uz pomoc Sv.Petra Cetinjskog koji nam vec pomaze,sacuvati nasu Crnu Goru!

Familijo
Gost
Familijo

Pa time se.samo pokazuje koju drzavu postuje i cije zakone..

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Pozdravljam Boža Spartanci,, simpatičan lik a ostalo….

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Stamno,i ovaj fa bude premijer?!!!!3,14

Srbin iz cg
Gost
Srbin iz cg

Cus netacna firmulacija?sve stare I poznate manastire po CG su dizali nemanjici I zato to pripada srbskom narodu a ne crnoj gori koja postoji Tek od berlinskog kongresa.doduse ni Moraca ni Berane nijesu CG vec Raska a ni Boka nije CG,niti dolina Zete .Milom ljepo da se koriste tacni istoriski podatci .Crna gora je Cetinje I 4nshije brda okolo ,a… Više »

Harmljng 🇲🇪
Gost
Harmljng 🇲🇪

Druže, śedu jedan! Države su počele da se zbanično priznaju tek u 19-om vijeku. Inače su postojale kroz čitavu istoriju. Recimo Srbiju je Turska držala pod šapom i srbi su vodili ratove za nju. Raška je bio pokušaj države i najpoznatija ke po napadu na Duklju i paljenje najstarije i najveće države južnih Slovena. Dakle, ne da je sve što… Više »

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Umijes li procitat ovo sto si napisao. Opismeni se Srbo.

Mitar
Gost
Mitar

To sto tvojem uhu to lijepo zvuci to je tvoj problem! U stvari i nas je jer ako u te lazi vjerujes pored onoliko istorijskih cinjenica zamisli tek u sto ces sve jos povjerovat!!! A na zalost imas pravo glasa, pa imas pravo da imas djecu pa njih ucis lazima itd. Kako god okrenes ti i tebi slicni imate previse… Više »

Soko
Gost
Soko

Bravi srbine. Dje su to ucio istoriju. Jedino ako ti je risto predavao. Da bi mogao da komentarises Nora’s nesto I znati a ne pisati gluposti I ostati ziv
Ovo potvrdjuje Cosica da je laz srpska istorija I politika I sve drugo. Eto ti si zivi primjer

Bole
Gost
Bole

Stvarno je jasno da si svetosavski, posto ovoliko gluposti iz srbijanske istoriske citanke moze napisa ti samo neko ciji je IQ 82.

MIRko
Gost
MIRko

Nabroji te manastire.Nemanjivi nijesu podigli ni jedan.Ajde sve ih nabroji kad vev tako pricas.

Micoli
Gost
Micoli

Zaduzbina Nemanjica prijatelju …procitaj malo i o tome …

Iustitia
Gost
Iustitia

Prijatelju, kakva zaduzbina Nemanjica. A ne citaj ti vise nista molimo te, jer sve sto si do sad procitao je cista laz. Ti prijatelju zivis u lazi i neznanju. Kako li ti je, ne zelim ni da znam, daleko bilo!

Lanyangel
Gost
Lanyangel

Bravo

marius
Gost
marius

Nije ovo poltronstvo. Ovo se zove IZDAJA !

Mitar
Gost
Mitar

Ma druze izdaja je kad ti dobijes nesto zauzvrat, posrbice se uvlače a nemaju nikakve koristi od toga, zato su jedinstveni slucaj u istoriji! Izdaja je uvjek postojala , cak i poltronstvo ali ovo sto posrbice rade je nezapisano u analima svijeta!!!

Sandra
Gost
Sandra

Ovaj narod mozga nema, ulazim u pekaru a radnica se hvali koleginici kako joj je juce bila puna kuca gostiju, za Arandjelovdan, to sto ce sad da sire zarazu nikom nista, bitno da je njoj slani rolat super ispao..piii

Zorka
Gost
Zorka

Ti sama umijesi hleb, kad ne mozes da promjenis narod.

Hurem
Gost
Hurem

Zorka mijsis li ti hljeb ili kupujes cak i slavcku pogacu.A cuti jadna ti nekom da nesto reces.🤔🤔🤔🤔😥😣😣😣

Mileva cg
Gost
Mileva cg

Primitivci iz srednjeg vijeka.Kazu da je Milo izmislio koronu.i sve zarazise oko sebe ,sto gluposću i nekulturom,sto coronom.

Lanyangel
Gost
Lanyangel

Ovo da čitaš i da puknes od😂😂😂😂😂 bolje od svake komedije 🐶😜

mne
Gost
mne

Tako je !

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Nemanjici su hriscansko- dardansko pleme ilirskog porijekla, Karadjordje je bio albanskog porijekla…500g. pod turcima…
srpska nacija je formirana u 19v. kad su formirali i jezik…

Una
Gost
Una

A zato Crnogorci imaju zastavu kaonsto su imali Nemanjici

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Crnogorci su direktno od Adama i Eve

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Ban-To te crkva naucila i prosvijetlila da je Bog stvorio covjeka , prvo Adama pa Evu od rebra, kako “naucno, pametno, logicno”, sekta sluzi da manipulise neobrazovanim, nesamosvjesnim, zalosti …tugo..

Lanyangel
Gost
Lanyangel

Još dva koraka unazad 😂😂😂

murko
Gost
murko

Nemanjici nisu postojali, to je sve Dobrica Cosic u svom maniru laganja izmislio. Karadjordje je bio strip junak, a kasnije su Srbi poceli da tvrde da je stvarno postojao.

Komovi CG
Gost
Komovi CG

Sve je tačno i živa istina u reagovanju ovog pokreta.
Koga je ovaj ljubio u ruke tome se i poklonio.Zato popovi, dalje ruke od rukoljuba…

Zorka
Gost
Zorka

Gospodin Krivokapic je prebolovao koronu, sto je javno i rekao. I stoga je smatrao da ne mora da nosi masku na sahrani naseg Mitropolita, ali je shvatio da je napravio gresku zbog toga sto ce narod onda isto tako nenositi maske. Pa se javno izvinio, i rekao da ce je nositi ne zbog svog zdravlja nego zbog primjera koji daje.… Više »

Tgd
Gost
Tgd

On nije gospodin,on je samo mandatar

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Izvinjenje za dubrovnik prihvaćeni, za maske… bože sačuvaj, nema šanse.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Zorka, sve mu je oprosteno. Ali pravit nas budalama ubuduce nece. Nije mi mrzan i ne mislim da je los coek, pcu rec, aigurno je bolji od mnogih koji su oko njega i u njegovoj koaliciji. Ali je zatucan, neznaven, i sto je najgore od svega i najopasnije – povodljiv. Ne treba nam takav premijer, ne treba nam premijer koji… Više »

Komita
Gost
Komita

Bravo,tacno tako!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Sve u redu, samo nek nam objasni kako je uspio LEŽATI NA NOGAMA 😂😂 Reče li on da je koronu PRELEŽAO NA NOGAMA? 😂 Koji bolid!!!

MojeMisljenje
Gost
MojeMisljenje

Mandatar je testiran pozitivno nakon sahrane, koliko se sjecam, ne prije!
To jel prebolovao ili nije, nema nikakve veze, jer od korone se oboljeva i vise puta, ne stice se dugotrajan imunitet…
Nakon izvinjenja je slijedilo, da se od pricesta ne mozete zaraziti, koliko me pamcenje sluzi… ili zivim u nekom paralelnom univerzumu…

Hurem
Gost
Hurem

Ja imam slucaj u porofici oboljijevanja od corone.Poslije nepun mjesec antitijela 0stoga ne stoji da je rukoljub imun.On je virus od kojeg nema lijeka.vidimo iz prilozenog

Lidija
Gost
Lidija

Izvinjavam se ,da li je ovo jos ne proglaseni advokat Krivokapica?

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Kad ne stavi masku sramota, a kad stavi masku… isto sramota.
Da ne zaboravimo, prebolovao je koronu, i nije rizik za druge, niti oni za njega.

zoran
Gost
zoran

On je rizik za sebe

Kvartaš nk
Gost
Kvartaš nk

Bogami i za druge!

Support
Gost
Support

Pa što je stavio u Beograd, kad nije zarazan? Eto ga Milačić bez nje, znači, nije ih niko mokrom čarapom ćerao da se zaštite za ovu priliku. Baš je jadno.

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Gostovao kod Komnenića, objasnio što je nije nosio, izvinjava se jer iako nije zarazan ne izgleda dobar primjer, praktično rekao ok, prihvatam kritike, nosiću je ubuduće, i sad kad je nosi… opet ne valja.

Branka
Gost
Branka

Orli-ban
Uopšte nije tako rekao. Rekao je da je bio pozitivan i da je koronu preležao na nogama. Što je notorna glupost. I još gomilu gluposti je rekao u toj emisiji. I ti i svi vi to znate i opet bezočno lažete. Herbiko sektaši.

Lanyangel
Gost
Lanyangel

Uzalud objašnjavate zidovima. Ne zahvalni narod.

KOMIT
Gost
KOMIT

Sad kad je prebolovao se sjetio da je nosi?!
A dok je bolestan šetao bez maske, šta sa tim?

Loš
Gost
Loš

Sramota je što više poštuje tuđe ,nego svoje.Kao mandatar ovđe je trebalo da da primjer građanima.U Srbiji su ga moguće i opomenuli pa je stavio masku.Ako je svojevoljno stavio,onda je to neki napredak.

Hurem
Gost
Hurem

Jeste rizik po sve i svakoga

Marina
Gost
Marina

Mora se sve biljeziti i sacuvati svaki dokument o ovoj sramnoj izdaji CG kako bi se na to stalno podsjecali gradjani skloni kratkom pamcenju.

Lanyangel
Gost
Lanyangel

Ko je izdao srbiju?

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Za nas Srbe u cg patrijarh srpski Irinej i svaki prije njega i svaki posle njega,je naš duhovni otac,a SPC za nas nije tuđa,nego naša crkva.Ako hoćete miran sklad i suživot među bama a kako kažete,sa tim se morate pomiriti,a vi se molite kome hoćete i gdje hoćete,mi vam to ne branimo.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Moracete se preselit tamo jer se ođe necete imat đe molit. Vraticemo crkvu po svaku cijenu!!

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Pravoslavni vjerski objekti u Crnoj Gori su CrnoGorski. Mi cemo povratit ono sto ste vi posrbice okupirali. Ako vi hocete mir i suzivot prihvatite da vam nedamo ono sto je nase. Pa vi ajte u srbiju da se molite ili jos bolje ako vi basta idite na kosovo.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Crkva je jedna jedina kanonska spc,a nvo coc je nvo i nije crkva i to su činjenice,a što se objekata tiče ,valjda misliš na crkve i manastire, oni za nas nisu objekti već svetinje i oni su svih nas i srba i crnogoraca i svih drugih vjernika i ljudi dobre volje i svi su dobrodošli.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Kanonski priznata spc…. a ono sto l je amfilohije isao da moli da CPC brisu iz registra kao da nikad nije postojala? Bice kanonski priznata i CPC ne znam zasto ti to smeta? Ima sve uslove za to, vise no ijedna koja je usla u taj proces vec.

Marina
Gost
Marina

Onaj koji
TI ces da mi odredjujes ko je dobrodosao u mojoj zemlji i u nasim svetinjama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I vi cete OKUPATORI da nam govorite koja je kanonska a koja nije !!!!

Harmljng 🇲🇪
Gost
Harmljng 🇲🇪

Važi, sad vratite crkve i ime našoj crnogorskoj crkvi i sve ok, sve vam oprošteno!

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Vi sve čekate da vam drugi nešto vrati i zbog toga nište ne uspijevate i nećete uspjeti.

Harmljng 🇲🇪
Gost
Harmljng 🇲🇪

Klasična zamjena teza posrbica, mislite da će vam potomci oprostiti izdaju?
Ne, neće!

PG CG
Gost
PG CG

OnajKoje ne zna, sačekaj da prodje ovaj virus koji vas sad zasad čuva od Crnogoraca, pa će da vidiš haos koji vas čeka u CG na proljeće! Bezobraznici jedni!

Marina
Gost
Marina

Onaj koji
“vi se molite kome hoćete i gdje hoćete,mi vam to ne branimo.”-kazes
A ja tebi kazem :
MOLICEMO SE MI U NASIM SVETINJAMA KOJE STE VI OTELI I NE MOZETE NAM VI TO ZABRANITI U NASOJ ZEMLJI KOJA SE ZOVE CRNA GORA!!!
Ovo NIJE SRBIJA !U Srbiji su VASE SVETINJE!!’

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Xaxaxa nagrdise te ovi sto ih ne priznajes. Mislim moji Crnogorci. Vi rekoste da mi ne postojimo coce.

MIRko
Gost
MIRko

Nemate vi sto fa branite ili pustate nekoga,vi ste manjina u ovoj drzavi,vi se molite i idite u vase crkve ,ali samo one koje su vase.Sve one do 1918 godine koje smo mi sagradili su nase.Tu nema problema sem sto ocete da uzmete ono sto nije vase.Vasa crkva je ustan9vljena 1920 posto ste okupirali Crnu.Goru,mislim na Srbiju,i ukinuli nam nasu… Više »

Rara
Gost
Rara

Ahaahaaaa samo vi laprdajte

Pop
Gost
Pop

Saopstenje po mjeri. Poceti sa organizovanjem svih aktivnosti u cilju odbrane C. Gore od danas pa za ubuduće, od svih napadaca, domacih ulizica i izdajnika. Ne treba se nadati u pomoci od strane Evrope i stranaca. Use i u svoje kljuse, kao sto je to uvijek bilo.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Pi pi!!!

Biohazard
Gost
Biohazard

Cirkusant obični !

Biohazard
Gost
Biohazard

Šta je hto ovom maskom na sahrani Irinejada kaze ??
Možda da ovaj nije “povezan” sa bogom kao onaj u PG ?

Lidija
Gost
Lidija

Sram ih bilo!Koliko je omladine u zadnje vrijeme stradalo?Koga je briga sem porodicu, ne zaboljelo ih pa da vide kako boli.A oni se nadgornjavaju kome vise da se ulizu.

Ohlas
Gost
Ohlas

Prebrojte riječi u ovom tekstu koji počinju sa srb ili srp, izgleda da je neko postao malo sizofrenican

Uroš
Gost
Uroš

oladite više od CG. Muka nam je od posrbica i uvlakača u …. AV

zoran
Gost
zoran

Srbijanci ovi novokomponavani

Marina
Gost
Marina

Ohlas
Crkoste da budete u centru paznje,da se o vama prica.Pa posto niko o vama nema sto lijepo da kaze, onda se potrudite da date materijala da vas (srb,srp) pominjemo u negativnom kontekstu.

Podgoričanka
Gost
Podgoričanka

Pih! Nista ne bih dodala.

Nikśić
Gost
Nikśić

Ne vrćali se u CRNU GORU,oni koji su otišli tamo!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nebitna mala grupa (malo)građana!

malaRibica
Gost
malaRibica

Biće izbora opet Zdrale 😉

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Izdajnici. Klanjaju se onome ko je rekao da njihovi preci ne postoje!!!

Send this to a friend