Politika Lider Crnogorske reagovao na saopštenje SDP-a

Pavcićević: U SDP-u nema kredibilnog funkcionara za ozbiljnu polemiku

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević pozdravio je odluku SDP da sa njim ne vode ozbiljnu polemiku. On je rekao da su funkcioneri SDP-a naučili kako politički da trguju, ali ne i kako da argumentovano polemišu u politici.

<<<SDP: Sa Pavićevićem nećemo voditi ozbiljnu polemiku<<<

<<<Pavićević: SDP je vječiti saveznik DPS-a<<<

“Funkcioneri SDP su nekridibilni za ozbiljnu polemiku. Nemaju ozbiljne argumente u politici i siguran sam da će im crnogorski građani na izborima reći šta o tome misle”, izjavio je Pavićević.

On je poručio da nije ni čudo što SDP bježi od polemike s obzirom na politički pad koji doživljavaju.

“Funkcioneri SDP ne smiju da se pojave na javnom mjestu zbog afera u koje su uključeni oni i njihova partija. Šteta je što je tako, ali to je partija koju su neodgovorni funkcioneri doveli do propasti”, izjavio je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neven TV
Gost
Neven TV

Čučnućete i ti i Čučka kad vas ovih 10 časnih što je ostalo u Crnogorsku našpicaju odakle ste došli.

Parking
Gost
Parking

Ovaj bi jos da ” polemise”, haha. Zemljo, otvori se, a ko bi s njim imao ista da polemise!? Pi! Polemike nema sa izdajnicima Crne Gore.

Mojsije
Gost
Mojsije

Sa kim ima Pavicevic potrebu za komunikaciju.Izgubio je podrsku skoro svih koji su ga podrzavali misleci na naziv Crnogorska.Jednostavno ga treba ignorisati.9

Mina
Gost
Mina

Draginja Vuksanovic je ozbiljna politicarka i kvalitetna osoba.Cudo je da to ne vidi Pavicevic.

Bnjj
Gost
Bnjj

Da li se ti šališ, 18god bili su sa Dpsom radili svo što i ovi uzimali bagatelne stanove, kredite pljačkali državni budžet ona je sa čovekom kog optužuju za težak kriminal koji ne može da objasni odakle mu sinovima bogastvo i do ujutru se može pisat………

Libero7
Gost
Libero7

Ti si stvarno kredibilan posebno kod crnogoraca jer si becicev pion a jos si anfilohijev vjernik mozes mislit kako ces na izbore proc u cg

Pobro
Gost
Pobro

Na žalost, ima istine.

Girica
Gost
Girica

A bogami su ti bili kreibilni kad si htio sa njima da praviš koaliciju. Nego su te poznali da si saradnik UDBe i to ne čak ni crnogorske, nego tudje.

Aca
Gost
Aca

Koje tude!

Nera
Gost
Nera

Ko je ovaj?

LSCG
Gost
LSCG

Sudar titana. 2%vs3%

Mala Mo
Gost
Mala Mo

Aooo, a neka, jadan ne bio, ne umisljaj ako si nekakvim ” doktoratom” opanjkao i posrbio Dzona Plamenca da si naucnik s kim niko nema kapacitet da prica. A, bogomi, ne bi te takvog ni trebalo zarezivati, no eto to ti je kad svako danas ima ” ljudsko pravo” pa ubija demokratiju sa svih strana. Neka ” doktore”, ziva ti… Više »

Yo-Yo
Gost
Yo-Yo

Dje se moze dobiti taj ” doktorat” da vidimo kako se Dzon Plamenac ” borio” za Srbiju? A bice veselo sa dva plagijatora na celu Demokrata.

Send this to a friend