Politika

Pavićević apelovao da se zaustavi hajka na Ivančevića i članove Crnogorske u Budvi

Vladimir Pavićević

Predsjednik Crnogorske partije Vladimir Pavićević apelovao je da se zaustavi hajka na odbornika Dragana Ivančevića i članove njihove partije u Budvi.

On je istakao da je partija na čijem je čelu potpisala sporazum o učestvovanju u vlasti u Budvi kojim se, kako je dodao,  prije svega brani i poštuje država Crna Gora i izborna volja Budvana.

<<<Potpisan Sporazum Crnogorske i koalicije na vlasti u Budvi<<<

“Dragan Ivančević i članovi Crnogorske svojim djelovanjem u budvanskoj politici jačaju državu Crnu Goru, a jačanju autoriteta državnih institucija doprinose upravo kako dolikuje političarima u savremenim, prosvećenim državama. To rade u teškim i komplikovanim političkim odnosima u Budvi i na borbi koju hrabro vode treba da im se čestita, umjesto što se protiv njih vodi neobjašnjiva hajka“, izjavio je Pavićević.

Pavićević je dodao da je sve što Crnogorska radi u Budvi potpuno transparentno i pozvao je građane da prate rad i nadziru svaki korak Crnogorske i da djelovanje stranke cijene po rezultatima, a ne po praznim pričama koje slušamo od juče.

“Odmah po potpisivanju koalicionog sporazuma o vršenju vlasti u Budvi, mi smo tekst sporazuma u cjelosti objavili na internet stranici Crnogorske. Tamo nema jedne zapete, nema jednog slova koje bilo koga može da asocira na političku korupciju. Uz to, Dragan Ivančević nije učestvovao ni na jednom sastanku u okviru pregovora koji su vođeni između Crnogorske i predstavnika koalicije na vlasti. Pregovorima sam, na insistiranje naših odbornika u Budvi i na insistiranje predsjednika budvanskog odbora Crnogorske, upravljao ja. Ako postoji bilo kakav dokaz da sam ne samo sada, nego bilo kada u svom životu, učestvovao u političkoj korupciji, molim da me onaj ko takve dokaze ima javno sa tim dokazima suoči “, rekao je Pavićević.

On je pozvao sve pojedince koji s predumišljajem učestvuju u napadima na Ivančevića da, imajući u vidu crnogorski etos i tradiciju, čestitost i ponos koji smo naslijedili od naših starih, prestanu sa korišćenjem beskrupuloznih mehanizama u političkoj borbi i razmisle o posljedicama koje, kako je kazao,  neodgovorno djelovanje u javnom polju može da ima na živote pojedinaca koji su tome izloženi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ukradose mi ime
Gost
Ukradose mi ime

Pavicevicu ako si htio da jacas crnu goru sto nijesi omogucio da se raspisu novi izbori u budvu a mpgo si no eto videces na sledecim izborima bilo de koliko tise isplatilo ovo ujedinjene i budvi moj glas meces izgubiti jer nojeso ga no imao a purka pamtim ko dobrog druga oz srednoskolskih dana

Bazinga
Gost
Bazinga

Političari mlate a mi u kredite i sve plaćamo na rate! I ne znamo kako da preživimo od plate, dok oni i dalje mlate! A oni i dalje mlate za dobre plate! Šta će njima krediti i rate? Još samo da nas zarate i onda mogu i da opravdaju sve svoje plate, i to što mlate. Da nas ima, no… Više »

Gavirija
Gost
Gavirija

Nije vezano za koaliciju, ne kritikujem ih zbog toga, neko je ‘animirao’ i ovoga Dzakovica. Ali Purko je paradigma savremenog crnogorca (namjerno malo slovo). Bio sam liberal kad je bio kod nas, nije se niko Slavku mogao primaci od njega. Dalje necu jer bih tesko mogao naci partiju gdje nije bio.

Mojsije
Gost
Mojsije

Vrijeme će pokazati da ste samo produžili postojeću vlast i ništa više.

Obraza bez
Gost
Obraza bez

Crnogorska… kako čudno pišu riječ Pozitivna.

DigimonB
Gost
DigimonB

Pavicevic nebitan…odje su bitni Purkovi interesi…kao sto je izdao Slavka Perovica tako ce i Crnu Goru

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Vi ste podmukli?

A, nu, čoče
Gost
A, nu, čoče

Stvarno ne razumijem!? SVE opozicione partije trude se razćerat i to malo glasača što imaju! Pa, kako čoek da ne pomisli da ih DPS plaća?

Zoran
Gost
Zoran

Sa pavicevicem i purkom crnogorska ce nestati
sa političke scene crne gore.

Nera
Gost
Nera

Ovo je samo jos jedna izdaja CG i opet iz redova nekadasnjeg SDP-a poslije URA itd.
Sve ove pocetnike je formirao SDP lider i “nezavisni medij”i antiratni profiteri,koji pred svake izbore formiraju po jednu novu partiju.

Nikšić
Gost
Nikšić

Nepojmljivo je Purko u društvu četničkog vojvode.Završio si za sve suveriniste u CG.

Lobovanje
Gost
Lobovanje

Sta si ocekivao od Purka. Slihtao se Slavku Perovicu pa onda redom do danasnjeg dana.

Cvrc
Gost
Cvrc

Sjedi dje si a nisi ni za dje si .

Cvrc
Gost
Cvrc

Ne mlati, da ste razmisljali kako treba buduce 4 godine bi bili dio vlasti ovako ste privezak DF-u par mjeseci.

Medovina
Gost
Medovina

A, što ste vi pričali za tu vlast prije samo 15.dana, Pavićeviću?Vjerovali smo Purku, zato ga i napadamo, a za tebe znamo da znaš doma doć, odavno.

Hankok
Gost
Hankok

poštovani profesore,
veoma Vas cijenim ali izborna volja, ovim šta ste uradili, nikako nije ispoštovana
i sami znati da partija koja dobije najviše glasova na izborima je ta koja je okosnica vlasti
u ovom slučaju nije tako, jer je DPS dobio naviše glasova 2016. god.
dakle molim Vas da se sjetite vaših predavanja o ovom osnovnu principu demokratije

iren
Gost
iren

profesor Pavićević je budućnost Crne Gore. svaka čast za ovaj postupak malo ko stane u odbranu u ovu zemlju u ovakvije situacije.

Starac focco
Gost
Starac focco

E moj Pavicceviccu da imass prst obraza podnio bi neopozivu ostavku I preimenovao stranku u izdajniccku. A to da se Purko mijessao u odluku objesi maccku o rep.Sto ga brani kad ga neodbrani.

Djole
Gost
Djole

Bravo Pavićeviću, samo naprijed! Pročitao sam da su već skinuti čuveni bilbordi u Budvi. Bravo!

Milena
Gost
Milena

mislim da je ovo sjajan potez, pomirenje je najpotrebnije ljudima u cg dosta je bilo svadja i podjela koje su osmislili dps gospoda

Hronično
Gost
Hronično

Aha, DPS je postavio bilborde pomirenja u Budvi.

anonymous
Gost
anonymous

Pavicevic je godinama bio najgrlatiji poslanik u srpskom parlamentu, a sad ce da nas uci tradicionalnim crnogorskim vrijednostima… Sjedi dolje.

A, nu, čoče
Gost
A, nu, čoče

Kako li će jačat Crnu Goru, kad je ostali iz koalicije slabe? Da li će skinut sramnu tablu, da li će se vijorit trobojke, da li će slavit okupaciju Budve (i CG)…? Da ne spominjem ekonomsku devastaciju…

Mantija
Gost
Mantija

Kad će popu Maci parastos u Reževiće-Purko?

tarmi ricmi
Gost
tarmi ricmi

Kad djordje zenovic iz demokrata hvali crnogorsku u bd,onda je jasno kakav je princip u pitanju.

mara
Gost
mara

Ne moze bit dobro cim se sklapa koalicija sa trenutnim vlascu u Budvi.

Sole mio
Gost
Sole mio

Kako ces da branis i postujes drzavu Crnu Gori i Budvu kad si se usemio ti isti sa ovima koji su nam od grada haos napravili? Ti da si drugi trebao si drugacije a ne stolica prije svega pa za Budvu koga briga!

Liberal
Gost
Liberal

Pa tu hajku podsticu one koje ste nazvali “tradicionalnim partnerima”. Sad vidite na sta su spremni i kroz sta prolazi opozicija godinama.

kaca
Gost
kaca

Tacno tako, to se odbranit ne moze.

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

SAMO OVE CETNICINE MICITE U OPOZICIJU PA NEKA SVAKI DAN PARASTOSE CINE SAMI SEBE

lila
Gost
lila

To su izdajice klasicne, pogledajte kakvo je stanje u Budvi, sjecate se sramne table. Uzas

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Bolje da ste vi razmislili prije no što ste se sa četnicima u kolo ufatili. Ne brani ga, ne možeš ga odbranit. A evo za početak , skinite sramnu tablu sa starog grada.

Seka
Gost
Seka

Kakva hajka izdali ste slavno ime svoje koje vam treba zabraniti. Usli ste u kolo sa izdajnicima i protivnicima nase drzave sta ocekujete osim osude i gasenja? Kratko ce vam trajati te pogane pare. A ti Pavicevicu fino nazad pa tamo odakle si dosao prodaj maglu.

Mantija
Gost
Mantija

I muzi vareniku.

Marko
Gost
Marko

Tako je, ovo je sramno.

Plaža
Gost
Plaža

Tacno, nema sta sad da ga brani! Nego odje su oni namirili svoje interese a ovamo mi dodju sa nekom pricom, kao da mi ne vidimo sta isti ono rade, a stanje u Budvi svakim danom sve gore!

Mirko budvanski
Gost
Mirko budvanski

Ne možete vi tako, da mislite svojom glavom, nego puštite DPS da vlada, on vam baca mrvice sa stola, i svi zadovoljni

Send this to a friend