Politika

Pavićević: Budvu ni po koju cijenu ne smijemo vratiti u ruke DPS-a

Vladimir Pavićević

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je za Dan da su lideri DF-a u prethodnih nekoliko dana na očigled cijele crnogorske javnosti pokušali da sruše vlast u Budvi, primitivno vrijeđajući članove i funkcionere Crnogorske. A da nije bilo Crnogorske, nikada Marko Bato Carević ne bi bio izabran za predsjednika opštine Budva.

“Zamislite da neko ko se kandiduje da vodi Vladu i li državu podmetanjima i falsifikatima pokušava da kreira javno mnjenje, da izazove potrese u jednoj opozicionoj opštini, a da za sve to optuži svoje koalicione partnere i da lažna pisma podmeće svojim članovima i funkcionerima. E to rade lideri DF-a”, izjavio je Pavićević.

Pavićević poručuje da nijedan časni i pošteni predstavnik bilo koje nacije ne bi na prevaru pokušavao da obezbjeđuje političku podršku za svoju stranku. Ističe i da samo istinom i zagovaranjem sistema ideja i vrijednosti u koje vjerujemo treba da se borimo protiv pokvarenog sistema koji je kreirala Demokratska partija socijalista (DPS), a koji svom snagom podržavaju lideri DF-a.

“Kao bivši poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije i kao građanin Crne Gore i predsjednik Crnogorske, zaprepašćen sam načinom na koji lideri Demokratskog fronta zloupotrebljavaju i politički raubuju nacionalna i vjerska osjećanja Srba u Crnoj Gori. Pa više sam ja uradio za dobro Srba i Srbije nego svi lideri DF-a zajedno. Da li sam to koristio za sticanje političkih poena? Ne. I neću nikada”, rekao je Pavićević.

On je dodao da to neće da radi zato što su nacionalna i vjerska osjećanja svetinja u koju se ne dira i kojom se ne trguje.

“Dužni smo da kao građani Budve i Crne Gore učinimo sve da se opština Budva ne vrati u ruke onih koje smo pobijedili 2016. godine. A izvinjenjem funkcionera DF-a Mila Božovića i Đorđija Vujovića i njihovom ogradom od djelovanja lidera DF-a saznali samo da su Mandić, Knežević i Medojević direktno radili da se Budva vrati DPS-u”, izričit je Pavićević.

Pavićević tvrdi da je sve ovo dokaz da lideri DF-a ne žele vlast, da ih ne interesuje dobro Srba u Crnoj Gori, već da se najkomotnije osjećajuu ulozi vječite i podaničke opozicije DPS-u.

“Crna Gora ne smije da bude ni Đukanovićeva, ni Mandićeva, ni Kneževićeva, ni Medojevićeva prćija. Crna Gora je naša država i branićemo je svim demokratskim i legalnim sredstvima. Dosta je bilo falsifikovanja, svađa, podmetanja i prebrojavanja krvnih zrnaca na osnovu nacionalnih i vjerskih osjećanja. Vjerujem u prosvećenu, naprednu i savremenu državu i za takvu Crnu Goru sam spreman da se borim kao njen građanin i kao političar”, rekao je Pavićević.

On je nedavno kazao i da će predložiti budvanskom odboru Crnogorske da zamrzne inicijativu za izlazak iz budvanske vlasti dok se ne utvrdi da li će časni funkcioneri DF-a iz Budve, poput gospodina Vujovića, uspjeti da spriječe lidere svoje stranke iz Podgorice da sruše vlast u Budvi.

“Zamoliću svoje prijatelje i kolege iz našeg budvanskog odbora da zamrznu privremeno inicijativu za izlazak Crnogorske iz budvanske koalicije kako bismo spriječili Andriju Mandića da radi svojih interesa koji se tiču saradnje sa DPS-om u Podgorici sruši vlast Budvi. Sada je jasno da Mandić, a za njim i Knežević i Medojević, ruše opoziciono jedinstvo i tako jedino pomažu DPS-u. Ovo je trajna kompromitacija za gospodina Mandića i momentalno bi trebalo da podnese ostavku na sve političke funkcije koje vrši”, zaključio je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Samo ime promijenite i nema problema, mogli bi veljesrpska ili srpska ili Demokrate ll…

Patriota
Gost
Patriota

Hitno promijenite ime!
Vi Crnogorska?
Jeste ali sramota!

tovari magare
Gost
tovari magare

Vratili ste je vec, samo nisi svjesan.

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Postoji li providniji neprijatelj Crne Gore od ovoga Pavićevića i” crnogorske”?

Maine 1
Gost
Maine 1

Postoji…..no što….Trsteno je prodato….sta je sledece?

Pavicevic
Gost
Pavicevic

Ti prezimenjace si poso u Bg kao Crnogorac a vratio se kao Velje Srbin. Ne brukaj casno prezime Pavicevica.

marius
Gost
marius

Gledam ovoga, pa sve nešto mislim, svakakve se pridošlice u CG dobro uhljebe, a ovoga našeg naroda, e je odje rodjen, na rubu egzistencije, kolko oćeš. Krajnje je vrijeme da se to promjeni.

GLUMAC
Gost
GLUMAC

Tacno..pocnite raditi na tome

cetinje
Gost
cetinje

Ovaj ubaceni elemenat ima srbijansko drzavljanstvo,ali to nase drzavne organe ne interesuje,o jadu se zabavise kako da PRIKRIJU pljacku stoljeca po pitanju kredita sa nultom kamatom i stanovima za “prave Crnogorce”,e blago nama s njima.

GLUMAC
Gost
GLUMAC

I njima sa VAMA

amo
Gost
amo

Vratise Pavicevicu okle si dosao.

J.J.J.
Gost
J.J.J.

Pa vratio se. On je iz Budve.

amo
Gost
amo

Vrati se ti Pavicevicu okle si doso.

Ahahahha!
Gost
Ahahahha!

Ne daj stolicu ni za živu glavu!

putalj
Gost
putalj

da li je realno da e ovom daje ovoliko prostora?? Ima cijelih 7 glasača..

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ima možda i više.

1389
Gost
1389

Malo se trgovalo ovih dana

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko ce voditi Budvu, vidjecemo, ali vi sigurno necete. Sem stalnih medjusobnih svadja, neznanja, nepotizma i nerada nista niste pruzili tom gradu. Ko bi vas vise trpio…

Dzordz
Gost
Dzordz

Da li kako ste slozni postoji ikakve sanse da zadrzite ista osim mjesta u opoziciju koja dobro naplacujete.Vi ustvari I ne zelite vlast Vama je ovako vrlo dobro,jer svoj nerad ste dobro unovcili.Ja mislim da je DPS Sam odredjivao kako ce opozicija izgledati da bi Oni bili bez bridge nebi je umjeli bolje osmisliti.

Jovan
Gost
Jovan

Od ove nazovi partije koja je bila u koaliciji sa dps u podgorici, ostao je samo ovaj,,predsjednik,, koji je nekadasnji srpski poslanik.. i koji suruje sa Becicem ne bi li dosao do jednog mandata u skupstini..

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

tacno tako, a cdm ga gura ovim saopstenjima od metar!!

Torsades
Gost
Torsades

O DPS-u misli sve najgore pa ne bi da su na vlasti, ali i o DF misli sve najgore ali mu ne smeta da su na vlasti. Đe je tu logika ?

Betoven
Gost
Betoven

Jeli postojao neki način da se ovom spriječi povratak u Crnu Goru?

Miroljub
Gost
Miroljub

Pošto su na čelu Budve velikosrpski nacionalisti, koji Pavićeviću ne priznaju Crnogorski indentitet, zastavu, himnu, jezik, crkvu, na kraju krajeva i državu… onda moj Pavićeviću kako to da ti se stranka zove Crnogorska a da radi protiv svega Crnogorskog? Koja je tvoja ideologija? Da budeš konstituent DF-a?

free samples
Gost
free samples

polakote udbasi…

O_O
Gost
O_O

Kad mu već, ničim zasluženo, dajete priliku da priča besmislice, makar mu ne stavljajte sliku. Mnogo negativnosti izbija iz ovog lika. Hvala.

zrno krstov
Gost
zrno krstov

Ili ne zna što čini ili radi za SLUŽBU!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Svakakvi su nam iz Beograda dolazili ali ti si Pavićeviću neka nova fela.

Kalmen
Gost
Kalmen

Čim ovaj i ovakav napadaju DF i Mandića odmah sam za DF srcem i dušom.

free samples
Gost
free samples

srcem i dusom za DF mogu jedino biti najodaniji DPS kadrovi i to po zadatku!

Branko
Gost
Branko

Mozda ce DF jednog dana biti dobar ako im neki reditelj politickim zbivanja da dobru ulogu. U zadnje vrijeme njihove uloge su katastrofalne. Zamislite te ljude kojima se sudi pojedini leze po zatvora a onda trce za istim tima koji su im sudili. Prakticno Vucic im je namjestio drzavni udar sa svojom logistikom a mozda I dogovorom na liniji Vucic… Više »

TEQUILA
Gost
TEQUILA

Znaci opet ces sa DF-om posle onakvih pljuvacina, e ovo su politicari na baterije

Dr xyz
Gost
Dr xyz

Nece. Njega Aleksa ima u vidu kao svog zamjenika. Napravice neku tandara mandara koaliciju samo da ga Aleksa protezira. A Pavicevicu je cilj da jednog fana sjedne na Aleksino mjesto i poljuje sve sto su zajedno rabotali. Cudo je to. To mogu samo takvi. Bez morala.

Send this to a friend