Politika

Pavićević: DPS i DF usvajanjem Briselskog plana doživjeli potpuni poraz

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević ocijenio je danas da su DPS i DF usvajanjem Briselskog plana doživjeli potpuni poraz.

<<<Koprivica i Šaranović izglasani za članove odbora, SD uzdržan<<<

“Prvi put se dešava da dvije političke grupacije, koje vuku Crnu Goru unazad, postaju nemoćne. Dok DF histerično napada, kleveće i podmeće, od lidera DPS-a ni traga ni glasa. Zna li iko gdje su ovih dana lideri DPS-a? Nigdje ni jednog od najviših funkcionera nema da kaže nešto javno o aktuelnim dešavanjima. Pobjegli su u mišje rupe, misleći da će tako ublažiti efekte svog poraza povodom usvajanja Briselskog plana. Poraz DPS-a je pri tom veći kada se zna da su usvojili Briselski plan koji je predložila stranka koju su prethodno optuživali da je antidržavna i anticrno-gorska. Građani se pitaju gdje nam je vlast, gdje su oni što se samoproglašavaju državotvorcima i gdje su im lideri da izađu pred građane. Odgovor je jasan – oni svoj poraz vide jasnije nego bilo ko drugi i plaše se sve izvjesnijih promjena koje ćemo da ostvarimo”, rekao je Pavićević.

Dodao je da su DPS i DF sinhronizovano radili na do sada neviđenom unižavanju crno-gorskog parlamenta koje se dešavalo tokom rasprave o imenovanju dvojice poslanika Demokra-ta u Odbor.

“Ovakav nivo rasprave nijesam doživio ni u srpskom parlamentu kao poslanik, a to nećete naći nigdje ni u regionu. Crnogorski parlamentarizam je juče, zahvaljujući DF-u i DPS-u, dotakao dno. Neviđenom primitivizmu kumovala je DPS. Njihovo bježanje je i rezultat toga što iza njih ne stoje najznačajniji saveznici iz EU čije su povjerenje kao i povjerenje građana prokockali i zlou-potrijebili”, zaključio je Pavićević.

On je poručio da ga nikakve mutne i zakulisne radnje neće pokolebati u borbi za budućnost u kojoj nema prostora za mračne lidere iz prošlosti.

15

avatar
1000
14
1
0
 
15
MojsijeBot sa 7 imenaCika mikiNikšićaninHaris
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Da li ste konacno spoznali ko je Pavicevic.Vjerujem,ali nadam se da ce i oni koji formalno dio te problematicne skupine.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Ajte sendvičari.radite nešto..izadjite,okupajte se nedje..na crijevo komšijino,u Moraču..dzabe je ..

Cika miki
Gost
Cika miki

Opet ovaj srbin pametuje

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Žalosno je da ovaj lik na čelo partije sa predznakom Crnogorska.Zamislite Mandića da je za samostalnu Crnu Goru,znak=.

Haris
Gost
Haris

Ovome srbijancu je usvajanje nečeg što može da bude dobro – poraz aaahahahaha eto vi veljesrpskog razmišljanja.

Fileopg
Gost
Fileopg

Molim DPS i DF, pošto je SDP obećao da će glasat za, da izglasaju zakon o istopolnoj bračnoj zajednici jer će se mnogi relaksirati i biti manje ozlojeđeni.

Nevjerovatno
Gost
Nevjerovatno

Prepisuju Šojića.

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko je ovaj?

Petrovac
Gost
Petrovac

Okle sad ovaj ?

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

gospodine pavićeviću pošto već sad znaš da ćeš dogodine formirati novu vlast počni već danas popodne da praviš vladu i pošeš program tebe za premijera purka za ministra turizma i u stvari kako ti jwe po volji imaćeš syigurno mogućnost za dvije trećine vlaedw bude po tgvomi purkovom odabiru možda će ti trebat par mandata da bi imao vlast pa… Više »

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

Ko je ovaj da prica o porazima, pa ti nisi ima nijednu pobjedu da bi komentarisa nekoga, koji si ti faktor na politicku scenu 2 procenta nemas

marius
Gost
marius

A dosadi jadan ne bio više, i Bogu i narodu. Skalaj malo!

460
Gost
460

Mičite ga više, svaki dan njegove nebuloze.

Gulas
Gost
Gulas

Ko si ti?

Brat
Gost
Brat

Vjerovatno pitaš šta je ovaj Pavićević. Pavićević je bankrotirani trećorazredni prevarant. Uporan je i vjerovatno negde daleko vidi neku lovu na nekoh parazitskoj poziciji.

Send this to a friend