Politika

Pavićević: Grbović i dalje koristi službeni automobil za privatne svrhe

Prazan parking za službena vozila foto: URA

Bahatost Veselina Grbovića i ako je formalno prestao da bude predsjednik Opštine Nikšić ne prestaje a o tome najbolju sliku daje prazan parking za službena vozila Opštine koji u večernjim satima zjapi prazan, umjesto da su u tom dobu sva auta tu, kazao je danas Mirko Pavićević, član Opštinskog odbora URA Nikšić.

On ističe da je lako zaključiti da bivši predsjednik opštine Grbović, koji je  teatralno napustio tu funkciju koje uzgred, budi rečeno nije bio dostojan, još uvijek vozi službeno auto Opštine za svoje potrebe.

“Grbović nije u stanju da dostojno ode sa funkcije a pokušava valjada i da pomogne partiji da konsoliduje redove koji se raipaju. Osam godina bahato trošenje našeg novca, od Podgorice do Nikšića i nazad, a tu praksu nastavlja i dalje. Od restorana po Danilovgradu i Podgorici, do kockarnica na primorju sve o našem trošku”, navodi Pavićević.

Poručuje da će uskoro Grboviću za sve što je uradio protivzakonito doći na naplatu, a da će sve nezakonitosti koje je godinama krio postati javne za sve građane.

“Na kraju, ovdje ima posla i za pravosudne organe. Pozivamo ih da reaguju. Vrijeme je da krenu raditi svoj posao, jer Gospodin Grbovic nemilice nanosi veliku štetu lokalnom budžetu, megalomanskom zloupotrebom službenog položaja”, zaključio je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ROKO
Gost
ROKO

Ima li ga da je posten a da je politicar za ime bozije

vojvodina
Gost
vojvodina

Ako imam odgovornost da vozim avion od vise miliona vrijednosti , ne dozvoljavam da ikoga pitam kad cu zamijeniti metlice brisaca ….

srda
Gost
srda

Pavicevicu ne moras vise pljuvati po ljudima vec se okreni radu , Grbovic je uradio dovoljno za NK a svi imaju greske. Vise stete nanosi ovaj srpsi nacionalizam i popovsko cetnistvo Niksicu nego Grbovic koji ako nista pretvori Dom revolucije u neko korisno mjesto a ne ruglo grada.Pricali su svi opozicionari i za Radojcica pa nije se moglo dokazati daje… Više »

Mugambe
Gost
Mugambe

Je li neko objasnio Pavićeviću da su izbori prošli i da sad treba da se radi a ne da se čitaju predizborni govori.

Brano Nikšićani
Gost
Brano Nikšićani

E Pavićeviću znamo ko si kad pomeneš Grbovića ustani.On je legalno zaradio para što ti nećeš za 10 života

Pravnik
Gost
Pravnik

Pa što ne kupi svoj auto, nego vozi službeni, a dao je ostavku na funkciju predsednika opštine?

Milutin
Gost
Milutin

Pa neće valjda da koristi svoj

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Grbović je napravio da Nikšić liči na našto, u trenutku kad je stupio na funkciju Nikšić je bio grad koji odumire, a on ga je oživio

E, budalo...
Gost
E, budalo...

I zato treba da se vozi džabe?

M CG
Gost
M CG

E majmune…

Send this to a friend