Politika

Pavićević: Knežević kompromituje, a Medojević i Mandić rasturaju DF

Nakon informacije da je odbornica Demokratskog fronta u Budvi Valentina Tadić napustila Odbornički klub DF-a u Skupštini opštine Budva i Pokret za promjene Nebojše Medojevića, predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je da razumije njenu poruku i zahvaljuje na solidarnosti sa svim biračima i Crnogorske i DF-a u Budvi, koji se gnušaju retorike lidera DF-a.

Milan Knežević kompromituje Demokratski front, a Andrija Mandić i Nebojša Medojević ga razbijaju po svim šavovima kako bi ga lakše prinijeli gospodinu Đukanoviću i DPS-u na tacni. Raduje činjenica i potvrda da je crnogorski građanin osviješćen i emancipovan i da stremi evropskom i normalnom načinu djelovanja u politici i komunikaciji”, istakao je Pavićević.

Kako je dodao, DF i DPS su dvije polovine istog trulog i korumpiranog sistema, koji crnogorskog građanina udaljava od Evropske unije, prosperitetnog života i standarda koji zaslužuju posebno ljudi sa ovih prostora.

“Zapamtite, ko god se kreće evropskim putem, na tom putu neće sresti lidere DPS-a, njihove prijatelje i partnere i lidere Demokratskog fronta. Zato vas pozivam da svi zajedno idemo tim putem, da dodamo gas i pobijedimo sve retrogradne, nacionalističke, korumpirane i kriminalne djelove društva”, poručio je Pavićević, ocijenivši da se odluka Crnogorske da se sačuva vlast u Budvi pokazala kao dobro rješenje, jer je ljudima dala šansu da donose dobre odluke.

13

avatar
1000
11
2
0
 
10
FileopgMojsijeLjutaZoranA eee
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

prepao sam se što ga danas nema u javnost mada mi je sumnjivo i zašto je samo jedano saopštenje…Mora da ga je Bogdanović upozorio da je prevršio mjeru dobrog ukusa to jes da je oremnožio sa dodvoravanjem…

Mojsije
Gost
Mojsije

Pavicevic pokusava da arbitrira i da daje ocjene o drugima.Treba da vidi sebe kao protuvu nekvalifikovanu za bilo kakvo misljenje.

Zoran
Gost
Zoran

Dosadio si vise sa svojim pričama pavicevicu.

Fileopg
Gost
Fileopg

pa ne moraš se toliko …

Bobija
Gost
Bobija

A
Da pricamo malo o nezaposlenima da otvorimo neku fabriku

Prosulja
Gost
Prosulja

Čiji si ti MANGUPE? Pušti DF! Otkrio si AMERIKU,bašš.

Haris
Gost
Haris

A ti misliš m sa zadovoljstvom pomažeš da bi plagijator pokupio njihove glasove, jer ostade bez ijednog kukalog.

Mojsije
Gost
Mojsije

Sta sve kaze ovaj Pavicevic,o svemu i nicemu.Arbitrira po njegovoj nistavnoj semi.Njegovo kazivanje nr zasluzuje bilo kakav tretman.

Micko
Gost
Micko

Mala,mala,mala grupa …

Miki
Gost
Miki

Ovaj poceo iz frizidera da iskace. ..

Tako presednice
Gost
Tako presednice

Sve za mandat

A eee
Gost
A eee

Pih! Pih! Pih!

Ljuta
Gost
Ljuta

Podravio te Adžić …..DF je jedina opozicija gospodaru to svako iole korektan zna…svi ostali su obicni bleferi koje je 👾 progutala…

Send this to a friend