Politika

Pavićević: SDP je vječiti saveznik DPS-a

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević reagovao je na saopštenje SDP-a u kojem se, kako tvrdi, na neprimjeren, netačan i neodgovoran način komentariše djelovanje Crnogorske, ističući daje SDP uvijek bio vječiti saveznik DPS-a.

<<<SDP: Crnogorska i Čučka postali uslužni članovi Srđana Milića<<<

“Crnogorskom građaninu je jasno da je SDP bio i ostao vječiti saveznik DPS-a. Aktiviraju ih kad god je DPS-u potrebna pomoć. Kao pravi spavači bude se po diktatu Mila Đukanovića. A na najprimitivniji način napadaju svoje kolege iz Demokratske Crne Gore samo zato što su Demokrate srušile plan Branimira Gvozdenovića. Jučerašnje saopštenje SDP-a ne razlikuje se ni od stila DF-a i Andrije Mandića, po čijim instrukcijama gospodin Konjević izgleda i pokušava da blokira rad Odbora”, izjavio je Pavićević.

Pavićević je dodao da se građani dobro sjećaju poslednjeg slučaja smjene vlasti u Kotoru, gdje je upravo SDP vratio DPS na vlast suprotno izbornoj volji Kotorana 2016. godine, a danas svoju saradnju sa DPS-om SDP potvrđuje opstrukcijom rada u Odboru čiji je cilj da se u Crnoj Gori obezbijede pošteni izbori.

On je rekao i da je Crnogorska formirala svoj istraživački centar koji će se između ostalih stvari baviti i rasvjetljavanjem uloge pojedinih aktera u crnogorskoj politici, načinima na koji se “naplaćuju”usluge koje se vrše za DPS-a, pa i u vezi sa najdirektnijim primjerima igara i igranja na sreću pojedinih funkcionera ovih partija.

“SDP napada našeg potpredsjednika gospodina Čučku, našu stranku i mene saopštenjima koja nijesu potpisana imenom i prezimenom. Jasno je da takvu vrstu teksta nijedan časni čovjek ne bi ni mogao da potpiše. Jer oni koji bi možda i potpisali ovo saopštenje, poput gospode Krivokapića, Konjevića i drugih, znaju da im građani ne vjeruju. To su prezimena za koja građani Crne Gore znaju da ne znače promjene nego opstanak sistema DPS-a”, rekao je Pavićević.

Pavićević je poručio da je u crnogorsku politiku ušao nedavno i da je spreman da sa svojim političkim saveznicima mijenja našu politiku i našu državu.

“Sada je jasno da nas SDP tretira kao svog najvećeg političkog protivnika i mislim da je to opravdano. I oni kao i mi znaju da je SDP duboko ispod cenzusa i da je dalje političko slabljenje ove partije nepovratan proces. Za razliku od SDP, podrška građana nama raste i to je znak da crnogorski građanin u našoj ideji ustavnog patriotizma vidi i svoju perspektivu i budućnost naše zajedničke domovine Crne Gore”, zaključio je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

Tuga od covjeka I tuga od stranke koju predstavlja!

Catania
Gost
Catania

Iako nisi ni ti bolji ali saglasan po ovom pitanju

Pavijanovo drvo
Gost
Pavijanovo drvo

Ne da nije bolji, no je po zadatku dosao da ” pomogne” svojoj domovini, blago nama sa takvima kao sto je ovaj Pavicevic. Ne branim SDP, i oni su od suverenisticke casne partije postali podrepci amfilohijevaca, ali, ima kod njih jos onih kojima je Crna Gora srce, no se malo pitaju ili ne zele da se pitaju dok god SDP… Više »

Radoje
Gost
Radoje

SDP I DF su agenti DPS I drzavne Bezbjednosti CG. Srecom jedna jaka sluzba iz Evrope ima presretnute snimke koji brzo krecu.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Uvažena redakcijo,ovom liku davati ovoliko prostora stvarno nema smisla.Pavićeviću sramotno je biti presjednik stranke sa imenom Crnogorska,a ti da si joj na čelu,više odgovara da je Srpska.

NIKOLINA
Gost
NIKOLINA

Lik nije Crnogorac

Dagalljica mala
Gost
Dagalljica mala

Ma, sljika ti je …

Miško
Gost
Miško

Sramota ste za Crnu Goru

crnogorka
Gost
crnogorka

Jasno je da su njima noge u CG, a glava u Srbiji. Jaftino su se prodali.

Sara
Gost
Sara

Nazivom skupljaju jeftine politicke poene i par dodatnih glasova, mora da im je cilj da zaokruze na 50.

protestant
Gost
protestant

E kad vidim ovaj naziv Crnogorska lose mi bude, daleko ste vi od crnogoraca, daleko.

Aca
Gost
Aca

Sta ste Vi!

JunaK
Gost
JunaK

I vi radite za Dps, zar vam nije Becic rekao?

Ramiz_BP
Gost
Ramiz_BP

Cuti i ne sramoti se, tvoja partija da nije Demokrata ne bi se ni odrzala na politickoj sceni.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

E blago nama kad su nam ova dva subjekta predstavnici crnogoraca u opoziciji

Kaktus
Gost
Kaktus

Dobro su se ovi silni crnogorci iz crnogorske prodali za zicaru onda

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ustavni patriotizam = koalicija da dpsom

Komita
Gost
Komita

Sdp je makar nekad bio iznad cenzusa za razliku tebe i tvoje 10clane druzine

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Evo ispade da rasko sabotira odbor koji sh demokrate napustile do sad minimum 10 puta

Liberal
Gost
Liberal

Ne zna se ko je nize ispod cenzusa

Stefo12
Gost
Stefo12

E blago becicu kad je spao na to da ga ti branis

Dagalljica mala
Gost
Dagalljica mala

Stefo, to je Pavicevicevo foliranje jer se on namece da u povoljnom trenutku smijeni Becica i preuzme Demokrate. A neka ce, isti su- Vucicevi saptaci!

El patron
Gost
El patron

Sdp je ispod cenzusa, a tvoja paratija je ispod ISPOD cenzusa odnosno bukvalno 20-30 glasova, mozda sam i za ovoliki broj glasova pretjerao

Marko
Gost
Marko

Ko su ovi ljudi,sta su oni napravili pa da bilo koga komentarisu??

KN
Gost
KN

Odakle vam novac da bi vi formirali dbor za istrazivanje.Ko vas finansira .Za ciji interes radite. Zna crnogorski narod, dosta im je za nauk za sva vremena bila 1918.Stidite se vaseg djelovanja i idite tamo odakle ste dosli.

Gandalf
Gost
Gandalf

Saradnih službe je prisutan. Marina Abramović.

Velimir
Gost
Velimir

Isto kao sto si ti vjeciti saveznik DB Srbije!

Arbitar
Gost
Arbitar

Smeta mu sve što nosi preďznak “crnogorsko”, pa čak i svoja partija.Zato se ulogorio u Demokratskoj, sa kojom ima zajedničko veljesrpsko djelovanje,
a, ssmim tim i mržnju prema DPS i Milu.

Laki
Gost
Laki

E moj Pavicevicu,kakav god daje SDP nemoze biti gori od tebe i tvoje tako reci partije!..Sram te i stid bilo,dosao si ovdje iz Srbije da toboze pomognes CG…takvi nam ne trebaju no se vrci odakle si i dosao…3,14…

Send this to a friend