Politika

Pavićević: Svaki Srbin stidi se ponašanja funkcionera DF-a

Vladimir Pavićević

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević najoštrije je osudio, kako kaže, divljanje funkcionera Demokratskog fronta. On je rekao da mu je žao čemu su izloženi crnogorski građani i da je siguran da se svako ko se danas u Crnoj Gori osjeća kao Srbin sigurno stidi kada vidi kako se ponašaju funkcioneri DF-a koji se deklarišu kao njihovi politički predstavnici.

“Najoštrije osuđujem primitivne i divlje javne nastupe Demokratskog fronta kojim pokušavaju da kompromituju mene, druge članove Crnogorske i partiju čiji sam predsjednik. Sve što sam radio ja i moji prijatelji i kolege iz Crnogorske radili smo časno, pošteno, stekli smo ugled u društvu i nikada nikoga nismo prevarili niti oštetili oko bilo čega. Nisam bio saglasan politički sa nekim ljudima, ali sa funkcionerima DF-a sam najmanje saglasan i sa njima nemamo ništa zajedničko osim prostora sa kojeg potičemo”, izjavio je Pavićević.

On je pozvao i druge aktere u društvu da reaguju na primitivizam kojim se DF obračunava sa Crnogorskom.

“Ti ljudi moraju da nauče da je politika javni prostor i da je politika bavljenje javnim poslovima zajednice, a ne njihova privatna prćija u kojoj se služe prostaklucima, nasiljem i podmetačinama. Zato pozivam i predstavnike drugih političkih stranaka, aktiviste civilnog društva i predstavnike medija da u slučaju DF-a sada, ali i svaki put kada se to desi, osude divljanje u javnom prostoru”, poručio je Pavićević.

On je rekao i da nema te podmetačine ni pokušaja klevetanja koji bi mogli da ga spriječe da nastavi političku borbu i da su ovakvi napadi na njega samo argument više da bude još istrajniji u svojoj političkoj borbi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
21 MAJ
Gost
21 MAJ

Ti si isti ka oni…svaka ptica svome jatu leti.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Bahanalijama nariljanih mini diktatora df-ovaca nikad kraja….imam dva pojma za njih: 2020god i cenzus 😉

Ljuta
Gost
Ljuta

Kad se otkrilo da su te istjerali iz Srbije dosao si u Budvu da spletkaris….ti si Srbin kao Maks L……ostavi se ti Srba…koje podijeliste u korist 👾 koja vas sve plaća …

Jeremija
Gost
Jeremija

Jeste ,ali sustina je bitna,a to je da su Knezevic,Mandic,Medojevic borci za istinu i pravoslavlje,a Crna Gora je stvorena prije dva veka.

A eee
Gost
A eee

Objasnite mi kako STRANAC smije da vodi bilo koju stranku u Crnoj Gori? Po kom zakonu je to dozvoljeno? O cemu se odje radi?

Maganik
Gost
Maganik

Svaki Srbin se stidi ovoga lopova koji je pobjegao iz Srbije da pljacka Crnu Goru.

Skorpion
Gost
Skorpion

Nista ti nijesi “dradio casno”, niti si” stekao ugled u drustvu” no SASVIM SUPROTNO, kao sto vidis, normalni gradjani te s pravom PLJUJU kao svakog izdajnika svoga roda i drzave u kojoj si celom na zemlju pao.
Znas ti odlicno sto si ucinio, NO OBRAZA NEMAS!

krle
Gost
krle

Df je cetnicka partija, to i vrapci na grabi znaju. Njihovo clanstvo i simpatizeri su potomci porazene cetnicke vojske iz Drugog sv.rata, a celnici df su vojvode cetnicke priznate i visestruko nagradjene…protivnici i neprijatelji CG

Maganik
Gost
Maganik

Pavicevic glumi bilo koga po potrebi. Takozvani “zeton” politikant. Istoriju promijeniti ne mozemo ali smo se danas sakupili kao Srbi, sto jesmo i sto smo oduvijek bili. Nijesmo lopovski “zeton” montenegrini. Mi smo Crnogorci, srpski Spartanci bili, jesmo i bicemo dok je svijeta i vijeka. Lopovi dodju i prodju a obraz, postenje i junastvo Crnogoraca ostaje dovijeka.

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

ti ne predstavljas srpsku nego crnogorsku odakle ti znas kako se svaki srbin osjeca ili je ime crnogorska trojanski konj veliki srbine!!

Fileopg
Gost
Fileopg

“Crnogorska= Demokrate 2 “digle hajku na sve koji ne baštine uzvišenu misao MR.Aljekse Bečića. Raskinuli koaliciju u Budvi kako bi srušili Carevića, a po naređenju Krapovića,. Uradite nešto autonomno pa da vi se vjeruje i da vas neko podrži.

Upamti
Gost
Upamti

Ti si samo manipulator, tebi ne treba niko da vjeruje, a najmanje oni iz tvoje partije. No, ti si …i ne krivimo te, no nas je zacudio crni Purko. Koliko je kostala trgovina s Purkom? Posto si ga kupio?

HAHA
Gost
HAHA

Ima li partije u kojoj nije bio Purko. Sjecam se dok smo bili u LSCG kako je trcao za Slavkom. Nije se moglo pricibod njega.

pi na kvadrat
Gost
pi na kvadrat

Isti si kao i ovi tvoji koje kritikujes, no vidis da ti Andrija propada pa bi.malo DA USKOCIS na vrijeme.

Velje Brdo
Gost
Velje Brdo

Kad bi se srbi stidjeli sto su radili u proslosti i sadasnjosti nebi iz kuce izlazili

Rus
Gost
Rus

Reči kako voliš, no pisati se mora “ne bi”, da bi bilo ispravno. Moraš se vratiti na početak “materinjeg”, jadan, kad na vreme srpski nisi učio….

gaga
Gost
gaga

A ti si Pavićeviću uvezeni Srbin,što misliš jeli sramota srbovati pod Crnogorskom partijom,zapravo Srpskom partijom,bez izuzetka,e to je tvoj obraz,nego ućuti.

Eto ga.
Gost
Eto ga.

Preimenujte se u Srpsku partiju pa da se rijesimo problema.

Kuki
Gost
Kuki

A dje ovoga ufatiste jutros

SIKTER EFENDIJA
Gost
SIKTER EFENDIJA

Ti bre pričas nesto… pokušavas da igras politiku u tri drzave… uzmi radi nesto za sta si se skolovao… Ti Bečka i Bogdo….u firmu malo iskustva. Mada bi Alex mogao i na fakultet… Bogdo u Kaliju a ti neku agenciju u Bd turiatick

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Svaki Crnogorac se stidi ovoga lika i njegove lažne strančice jednako kao DF-a i njihovog delovanja i ponašanja!

mina
Gost
mina

Sa profesorom se slayem u potpunosti.On pobjegao iz Srbije ,zbog SNS,a u Crnoj Gori ga doceka DF.Radikali i jedni i drugi.

pi na kvadrat
Gost
pi na kvadrat

Kod nas, Crnogoraca, veli se za ovakve kao ovaj politicki ogrebac, da su daleko od svakog postenja. A ovaj Pavicevic je to potvrdio. Nista cojsko i ljudsko kod prodatih dusa, oni mrze sve predacko jer misle da su ih nadrasli UCENOSCU. Kojom crnom ucenoscu? Voljela bih da procitamo njegov doktorski rad, sigurno je doktorirao na mrznji prema Crnogorcima. U opkladu!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A dps oličenje crnogorske tradicije i identiteta?

Najiskrenijel
Gost
Najiskrenijel

Vise mi se gadi ovaj ” lider” no svi ostali iz opozicije u paketu. A zasto? Zato sto je pidmukliji od svih njih, tamo njih s njim!

BOJKOT
Gost
BOJKOT

KAKO MOZE DF I DEMOKRATE DA BUDU U KOALICIJI KAD SVASTA JEDNI DRUGIMA PRICAJU.KAKO U HN KAKO U BD I BERANE.

Anonimni
Gost
Anonimni

Da si zadržao podgorički odbor odnosno da ga vi iz Budve nijeste srušili sada bi bio pravi lider, ovako , vadi se, pravdaju se, kasno je….

samo polako...
Gost
samo polako...

Ne moze on nikad biti niciji lider, on je obicni ptevarant, jeftini odradjivac Vucicevih poslova! Da se razumijemo. Nema tu liderstva, foliranski prifesor koji je, vjerovatno, na isti nacin stigao do profesure, odnosno, SVI KOJI BLATE CRNU GORU, u Srbiji lako dobijaju profesuru za ” edukovanne” novih mrzitelja. Zalosno i plitkoumno! Kad tad pasce ti to na tu umisljenu glavicu… Više »

z d
Gost
z d

Srbin kameleon!

Mrgud
Gost
Mrgud

Ko si ti . .
. . .ne branim nikoga . . .svi se vi borite samo za svoj interes . . . Nista od vas nema koristi ova sirotinja mefju kojima sam i ja ..

Pitam za druga
Gost
Pitam za druga

Pa sto ste u koaliciji sa DF

Rafamakafon
Gost
Rafamakafon

Izašli su kralju.

Banjo
Gost
Banjo

Strani plaćeniče, sram te bilo!

Mixeta
Gost
Mixeta

Botino jedna,danas imas samo pastetu za drugo nisi!!!piiiii

Velimir1966
Gost
Velimir1966

A,što ,stručnjaci,do sad se nijesi studio DF-a?
Ja se stidim i njih i tebe i takvih ,ali mi ništa ne pomaže!
Vi ste isti izrodi!

Terra nova
Gost
Terra nova

Ti si ubačeni element iz Srbije – posvadja bi dva oka u glavu, a to ti je izgleda i cilj, da posvadjaš sve što se posvadjat može – zna se u CG ko je ko i za čem se ko zalaže, a ti i tvoja partija koja nosi naziv “Crnogorska” ste promašili mjesto i vrijeme.

Niksicanin
Gost
Niksicanin

BIA Srbijanska neprofesionalca je angazovala!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Сваки нормалан човјек у ЦГ се стиди 90% политичара у држави. Највише владајућих, а без много заостатка редом опозиционих. Тако да си у праву за ДФ али ни твоја странка за понос није.

Logicar
Gost
Logicar

Bravo Profesore. Oni za 30 godina nista napravili za Srbe nisu, a bili su njihovi predstavnici. I sad prosipaju pricu da su srbi ugrozeni.

pi na kvadrat
Gost
pi na kvadrat

Logicaru, svi znamo da Srbi nijesu ugrozeni, kao sto znamo da su se cijeloj Crnoj Gori POELI NA GLAVU SVOJIM BEZOBRAZLUCIMA. A OVAJ PAVICEVIC JE PERFIDNI PRIMJERAK TOG BEZOBRAZLUKA.
Nema tu logike, ni jada, ima bolesti!

Jo mada
Gost
Jo mada

Aha, sad si Srbin. Dobro. Pozdravi Vucica.

Send this to a friend