Politika

Pepić DPS-u Tuzi: Ne mrzimo nikoga, samo volimo istinu i pravdu

Šta reći na smiješno regaovanje DPS-a Tuzi, osim da “ko gubi ima pravo da se ljuti” i da odmah budem jasan, mi iz URE ne mrzimo nikoga, samo volimo istinu i pravdu, saopštio je danas sekretar Inicijalnog odbora URA Tuzi na odgovor DPS-a Tuzi Eldin Pepić.

<<<DPS Tuzi: Pepić je marginalac, on i njegova URA mrze našu partiju i Đukanovića<<<

“A DPS po svemu sudeći to boli. I to jako. Dakle, hvala što ste potvrdili da manipulišete i da ne dozvoljavate da se Tuzi razvijaju kao samostalna opština. To je dovoljno od vas, pa čak i više nego što smo očekivali”, kazao je Pepić.

On poručuje da izbore, u sred afere Koverat, najveće u istoriji Crne Gore, samo DPS i slični njemu mogu organizovati i komotno učestvovati na njima.

“Ipak, raduje nas činjenica da ste i u takvoj atmosferi doživjeli fijasko. Zato sada i opstruirate rad lokalne uprave. I najzad, kad je riječ o izjavama makar vi nemojte o tome. Pa vama se čitava politika zasniva na prevarama, a to građani Malesije najbolje znaju. Da vas podsjetimo, zbog javnosti kako je Đukanović nekada govorio: “Slobodan Milosević je nešto najbolje što se desilo Jugoslaviji” (1992), “Na Kosovu se brani Jugoslavija… ne može se mahati grančicama mira dok se srpski narod kolje, ubija i dok im se pale imanja“(1992), “Ponosni smo na srpsko porijeklo i crnogorsku državnost, na slavnu istoriju srpskog naroda. Zato i vjerujemo u zajedničku budućnost i prosperitet” (1993), „Za četiri godine u ovoj zemlji neće biti nijednog nezaposlenog građanina” (2006)… i tako sve do onih 40 hiljda zaposlenih iz kampanje 2012″, navodi Pepić.

Ističe i da je do vlasti u Crnoj Gori lako doći, baš kao i DPS-u koji se trideset godina bavi politikom podjela a ne društvenog napretka, zbog čega smo, kaže, i dalje rupa Evrope.

“U URI sam jer mi ne vodimo politiku uništavanja svih državnih resursa, mi vodimo transparentnu i naprednu politiku koja je vama strana, zato je i ne razumijete. Kad je riječ o mržnji, možemo reći da vi zapravo mrzite sami sebe, zato i dozvoljavate da vam na hiljade građana skandiraju “Milo lopove” i da se svako jutro budite sa neizvjesnošću da li je još protiv nekog vašeg funkcionera podignuta optužnica. Mi vas zovemo da pređete na drugu stranu, na stranu istine, pravde i morala. Možda je to teži put ali je pravdniji. A i osjećaj je mnogo bolji”, zaključuje Pepić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hm...
Gost
Hm...

Uz ovo ide obavezna rečenica: ,,Imam najbolje prijatelje u tom narodu, ali…”. Ta je rečenica zajednička svim šovinistima i nacionalistima. Svi smo je čuli hiljadu puta od početka ratova pa naovamo. Drago mi je da nije sada izgovorena.

Danijel
Gost
Danijel

A ovaj ne izlazi u Tuze

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Dje zivi ovaj maliii.

Šipčanik
Gost
Šipčanik

Kolko je metar kovane ograde Pepiću

Tuški
Gost
Tuški

Eo opet malog Pepića aj jadan nebio pravi ograde i batali se politike,prijavi Firmu da plaćaš porez i doprinose,jer te neće Nika poštedjeti..

crnogorac
Gost
crnogorac

A toga u DrPSu nema

Send this to a friend