Politika

Pepić: Nova mjera o zabrani rada ugostiteljskih objekata dokaz da Vladu ne vode nikakvi eksperti

Nova mjera Vlade kojom je odlučeno da se zabrani rad ugostiteljskih objekata u opštini Tuzi, opštini koja prema posljednjim podacima spada u zelenu zonu, dokaz je da ovu Vladu ne vode nikakvi eksperti, kako nam se to pokušavalo prikazati kada je formirana. Riječ je, dakle, o čisto političkom hiru i odluci kojom se žele disciplinovati građani opštine Tuzi, poručio je predsjednik OO DPS Tuzi, Mirza Pepić.

“Građani Tuzi nijesu protiv zdravstvenih mjera, jer smo to dokazali u prvom talasu pandemije koronavirusom, ali jesu protiv političkih koje su usmjerene na slabljenje ekonomskih prilika u najmlađoj opštini u Crnoj Gori. Ovo ujedno pokazuje i odnos nove apostolske Vlade prema opštini u kojoj većinu stanovništva čine manjinski narodi, pa ova politička odluka ima i posebnu konotaciju2, poručuje u saopštenju.

Pepić je najavio da će se suprostaviti svakoj političkoj odluci koja je na štetu građana, bilo koje opštine.

“Mi nećemo ćutati, već ćemo se suprostaviti svim zakonom propisanim sredstvima, ovoj odluci, kao i svakoj političkoj odluci kojom se tendenciozno nanosi šteta građanima bilo koje opštine u našoj Crnoj Gori”, zaključuje Pepić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorka
Gost
Crnogorka

Bravo. Puna podrška.

Maršal
Gost
Maršal

Dokaz da valdu ne vode nikakvi eksperti govori njihova faca a slika je 1000 rijeci vazda i dovijeka i plus im je vodja pokojni bio Amfilohije iz Morače i sto dalje govorit ko su i kakvi su to ti je brato moj trosenje rijeci i para za clanak u novine!Ko je htio da vidi vidio je davno i sve mu… Više »

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Nova Vlada ne umije vodit trafiku , svoje neznanje i zlu namjeru smo svi vidjeli . Nikad vise 30 avgust 2020 !!

Send this to a friend